Коледна кампания - награда при покупка

01.12.2023

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИОНАЛНА КОЛЕДНА КАМПАНИЯ
ДЕКЕМВРИ 2023
Дружеството “Сарантис България” ЕООД, ЕИК 831542220, с адрес гр. София, ул. „Бизнес парк София“, №1, сграда 12, (наричано по-долу “Организатор”), е организатор на промоционалната кампания “Коледна кампания - награда при покупка” (наричана по-долу “Кампания”).
Партньор на Кампанията е „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост „Партньор” или “Лили”).
Обхватът на настоящите условия (наричани по-нататък „Условия“, „Официални правила“) включва определянето на условията за участие в Кампанията, механизма за участие в Кампанията, определянето на печеливши участници, начина на получаване на спечелените награди, както и популяризирането на Кампанията.
1.1. Правилата за участие и механизмът за осъществяване на Кампанията се определят от Организатора. Организаторът предоставя продуктите, които участват в Кампанията, както и наградите.

1.2. Условията са задължителни и обвързващи за участниците в Кампанията и са публикувани на Facebook страницата на Организатора: https://www.facebook.com/STR8Bulgaria/.

1.3. Организаторът си запазва правото да изменя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публичното им оповестяване на Facebook страниците му: https://www.facebook.com/STR8Bulgaria/.
2. Организаторът желае да промотира своите продукти и услуги чрез рекламни дейности. В тази връзка той организира настоящата Кампания, като предлага на участниците следните награди, посочени по-долу:
2 000 бр. различни видове продукти от марките STR8 и B.U
Наградите могат да се различават в различните обекти, участващи в Кампанията.
3. Кампанията стартира на 01.12.2023 г. и продължава до 31.12.2023 г. или до изчерпване на наградите, което събитие настъпи първо.
4. Всички български и чужди граждани, навършили 16 години, имат право да участват в Кампанията. Персоналът на Организатора, роднините на гореспоменатите до втора степен, както и недееспособни лица не могат да участват в Кампанията.
5. Всеки клиент, закупил тоалетна вода вода или подаръчен комплект от марките STR8, BU, C-THRU или ELODЕ от магазин, участващ в Кампанията, независимо от тяхната стойност, има право да изтегли скреч карта срещу представен касов бон за направена покупка. Срещу един касов бон може да бъде получена само една скреч карта, независимо от броя и стойността на закупените продукти. Изтеглянето на скреч карта е възможно само непосредствено след покупката на касата на търговския обект, от който е закупен артикулът и при условие, че покупката е направена в периода на Кампанията. Под скреч полето може да има един от следните надписи „Опитай пак“ или „Продукт“.
6. Клиентите проверяват дали печелят чрез изтриване на обозначеното на скреч-картата място (скреч-поле). Ако има текст под скреч-полето „Продукт“, клиентът печелио награда и се получава веднага на касата в търговския обект, от който е закупен. На печелившия участник се предоставя една от наградите, посочени в т. 2, в зависимост от наличностите в конкретния търговски обект.
7. Всеки клиент има право да участва в Играта многократно, като извърши покупка на продукт, участващ в Кампанията, описани в т. 5 и изтегли скреч-карта и при изпълнение на настоящите Условия.
8. Получената награда не може да бъде разменяна срещу друг продукт или срещу паричната й равностойност.
9. Обектите, които участват в Кампанията, са всички търговски обекти (физически магазини) на Lilly Drogerie на територията на Република България и ирата не важи за онлайн магазина на Lilly Drogerie.
10. Организаторът си запазва правото да променя Кампанията и/или да я спира и/или прекратява, да променя датите на нейното осъществяване или някое друго нейно условие, да заменя обявените Награди за други, чрез известие на фейсбук страницaтa https://www.facebook.com/STR8Bulgaria/, което да бъде публикувано преди промяната или изменението. Организаторът не носи отговорност по никакъв начин пред Участниците и/или трета страна за каквито и да било преки или непреки вреди и разходи, които биха могли да възникнат от изменение, спиране или прекратяване на Кампанията, както и от изчерпване на определени видове награди или наградите като цяло, преди крайния срок на Кампанията или от друга причина, свързана с изпълнението на Кампанията.
11. С участието си в Кампанията, Участниците приемат изрично и безусловно настоящите условия в тяхната цялост.
12. Настоящите условия се уреждат от българското право и всеки спор, свързан с тяхното тълкуване и/или изпълнение, ще бъде решен от компетентния съд в Република България, съобразно правилата на ГПК за родова подсъдност на спора.
Настоящите правила влизат в сила на 01.12.2023 г. и са задължителни за участниците в Кампанията.

Гр. София