Партньори

Голяма част от успеха на компанията ни се дължи именно на нашите партньори.Те ни помагат да осигурим висококачествени продукти на брандове,които бързо налагат своето влияние в магазините ни.Благодарение на усърдния труд ,с нашите партньори, ние се гордеем с постигнатите резултати ,които постигаме взаимно.

АРОМА

АРОМА

АРОМА е утвърден износител в над 50 държави на пет континента.Компанията има богато портфолио от хигиенни, парфюмерийни и козметични продукти с натурални съставки.

Артес Комерс

Артес Комерс

Компания Артес Комерс ООД е създадена през 1992г. и вече 27 години работи на динамичния пазар с парфюмерия и козметика.Дългогодишната работа е белязана с упоритост,вдъхновение и внимание към клиентите и техните очаквания.

Астрологос

Астрологос

Астрологос ООД е козметична фирма нa продуктите с марка “JORJEIA” водеща в пазара за онлайн търговия и без аналог в борбата срещу стрии и целулит.

AXXON

AXXON

Аксон България АД е водеща търговска компания в дистрибуцията, логистиката и маркетинга на бързоооборотни продукти. Повече от 25 години управлява и развива широко портофилио от международни и собствени търговски марки.

Beiersdorf

Beiersdorf

Beiersdorf Bulgaria е едно от над 150-те международни представителства на козметичната компания Beiersdorf AG. В продължение на повече от 130 години компанията се посвещава на индивидуалните нужди на потребителите и се считаза откривателите на съвременната грижа за кожата.

Walmark

Walmark

Валмарк България е компания номер едно на пазара на хранителни добавки вече 13 години. Мисията на компанията е да разработва и предлага на потребителите оригинални висококачествени продукти с цел подобряване на здравословното състояние и качеството на живот.

Виан

Виан

Виан ТВ ООД е водеща българска козметична компания с над 16-годишни традиции в производството и търговията с козметични продукти. Търговските марки PERFECT, FORTE, LINEA BIO, PRETTY TIME, P.N.P са добре познати и търсени сред клиентите.

Виста АВТ

Виста АВТ

Виста АВТ АД е компания, която работи на българския пазар от 2008 г. и се занимава с дистрибуция на бъзрооборотни стоки. Основните продуктови категории, с които работи компанията са: продукти за устна хигиена;лична хигиена;почистване на дома.

Додис

Додис

Додис Интернационал е създадена през 1989г. в гр. София. Фирмата е лидер в дистрибуцията на висококачествени и бюджетни гримове и козметика на българския пазар . Портфолиото на компанията включва топ козметични брандове като essence, Catrice, Titania, Eylure, Schaebens, InterVion, , Body Fantasies, Treaclemoon, Raphael Rosalee, IDC и много други.

Инкозметикс

Инкозметикс

Инкозметикс АД е водеща търговска фирма на българския пазар в дистрибуцията на бързооборотни стоки.Инкозметикс АД е официален дистрибутор на Afrodita, L'Angelica, Soft Flower.

Интерфудс

Интерфудс

Интерфудс България ЕАД е сред водещите компании в областта на маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни стоки на българския пазар. Interfoods работи с международно признати брандове ,добре известни сред потребителите и утвърдени сред ключовите клиенти в България.

IVB Cosmetics

IVB Cosmetics

IVB Cosmetics Ltd. („Ай Ви Би Козметикс” ООД) е българска дистрибуторска компания,чиято основна  дейност е внос и дистрибуция на висококачествени световни козметични марки. Емблемата на компанията е турският козметичен бранд Golden Rose.

 

ЖИВАС

ЖИВАС

Живас ООД е разработката и производството на високоефективни, икономични, безопасни и с добри потребителски качества дезинфектанти за приложение в здравните и лечебни заведия.

Козметикс Експрес

Козметикс Експрес

Козметик Експрес ЕООД е компания с над 20 години опит на българския пазар. Компанията предлага на своите потребители продукти на брандовете Bio Care, Himalaya , Cussons и Korean Beauty Boutique се превръщат в предпочитани и разпознаваеми на нашия пазар.  

Лавена

Лавена

Лавена АД е основана през 1962г. като производител на етерични масла. Днес компанията е сред водещите козметични производители в България като произвежда над 250 продукта, които се изнасят в над 40 държави по целия свят.

Лерой

Лерой

Фирма Лерой БГ ЕООД е основана през 2002 г. като дъщерно дружество на чешката фирма J.P. Leroy s.r.o., създадена през 1992 г.Фирма Лерой БГ ЕООД се занимава с продажба на едро и дребно на стоки за домашна потреба.

Мексон

Мексон

Компания Мексон допринася за това животът на всяко българско семейство да стане по-добър, по-лесен и по-здравословен.Вече 25 години се разработват продукти, които задоволяват всекидневната нужда от чистота и уют в дома.

Nestle

Nestle

Нестле е най-голямата компания за храни и напитки в света. Компанията е на пазара в над 190 страни по света,като вече 25г. Нестле България АД се утвърждава като стратегически инвеститор и доверен партньор.

Нико-86

Нико-86

Фирма Нико-86 е създадена през 1990г. и е дългогодишен доказан лидер на родния пазар. Благодарение на коректното отношение както към клиентите, така и към доставчиците ни си изградихме име на надежден партньор.

Орбико

Орбико

Орбико България е един от най-големите дистрибутори и доставчик на логистични услуги на пазара. Орбико Груп управлява целия процес по доставки на територията на 19 страни на континента.

Palmer’s

Palmer’s

Компания Palmer’s набира популярност в САЩ и става най-продаваната козметика против стрии в страната. Успеха на козметичната марка и уникалната формула за перфектна кожа набира популярност и в други държави, включително и в България.

Palomita

Palomita

Паломита ЕАД е българска компания, лидер за територията на страната в производството на санитарно-хигиенни изделия – дамски превръзки,  тампони, памук, и др. хартиени изделия.

Ривана

Ривана

Фирма Ривана ЕООД е производител на етерична масла,  базови масла, масла за лице, тяло и спа продукти.  Сериите от продукти, които предлага на пазара имат за цел да задоволят и най-капризните клиенти наслаждаващи се на ароматерапията.

Роза Импекс

Роза Импекс

Кoзметична компания РОЗА ИМПЕКС ООД е основана през 1991 година като първата частна компания в България производител на козметика. РОЗАИМПЕКС ООД търпи успешно развитие вече 25 години, за да се превърне днес във водещ Български производител на козметични продукти.

Sarantis

Sarantis

Сарантис България ЕООД е създадена през 1994 г. като първи филиал на гръцката Sarantis Group в Източна Европа. Продуктовото портфолио на фирмата включва широка гама масова и селективна парфюмерия и козметика, продукти за лична грижа и стоки за бита.

Selecta

Selecta

Селекта Интернационал е създадена през 1997 г. Фирмата е официален вносител и дистрибутор на водещи международни козметични марки и хранителни добавки.

 

Триада Маркет

Триада Маркет

Триада Маркет & Дистрибюшън АД е основана през април 2001 г. От 2001 г. до днес ТМ&Д се е специализирала в дистрибуцията на бързооборотни стоки на територията на страната.

Смарт СМ

Смарт СМ

Фирма Смарт СМ е вносител за българския пазар повече от 18 години на водещи европейски марки. Висококачествени продукти за бебета, деца и бременни жени, с които фирмата се стреми да осигури сигурност и спокойствие на родителите.

Таота ЕООД

Таота ЕООД

Фирма Таота ЕООД е фирма вносител и дистрибутор на козметика и парфюмерия за територията на България. Фирменото портфолио е фокусирано върху натурални, био, хипоалергенни  и антибактериални продукти.

Лореал България

Лореал България

Лореал България ЕООД е един от най-успешните доставчици на козметични продукти в България. Като една от най-успешните марки достъпни в търговските мрежи, L’Oréal Paris прави най-иновативните козметични продукти достъпни до всеки потребител. L’Oréal Paris предлага на цялата територия всички необходими продукти.

Фиеста Комерс

Фиеста Комерс

Фирма Фиеста Комерс е официален дистрибутор на немските фирми Burnus и Health care, както и на американската фирма Blistex. От 2002г. успешно разпространява козметика, хранителни добавки и перилни препарати в България.

Coty

Coty

 Франсоа Коти – един от най-успешните създатели на парфюмерия и козметика, и основател на международния лидер COTY през 1904 г. В разнообразното портфолио на компанията са любимите марки на мнозина – COTY разработва и предлага аромати, декоративна козметика, грижа за кожата, грижа за ноктите, стилизиращи продукти и бои за коса, както в професионалния сегмент и луксозния сектор, така и за масовия пазар.

Хайат

Хайат

Хайат България Кемикъл EООД е дъщерна фирма на HAYAT HOLDING Турция, която развива дейност в следните икономически отрасли: Химическа промишленост; Дървообработваща; Санитарно- хигиенна.

Henkel

Henkel

HENKEL е международна компания, която оперира в три бизнес направления – лепилни технологии, перилни и почистващи препарати и козметика.

De Georgo

De Georgo

“Де-Джорджо” ЕООД,  е създадена в България през 1992 г. и е правоприемник на “Иварадо”ООД. Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на парфюмерийни и козметични продукти.

FORTUNA

FORTUNA

ФОРТУНА-КОМ ООД е една от най-големите дистрибуторски компании в България,която е специализирана във внос, маркетинг и дистрибуция на бързооборотни стоки. Основана през 1989 г. и от тогава до днес е лидер в своя бранш.

 

Bebelan

Bebelan

Продуктите за бебета и деца с марка BEBELAN са избрани за Вас от група родители с над 100 години кумулативен професионален опит в областите: грижи за деца, детско хранене и дистрибуция на стоки за деца.Нашата мисия е да Ви предложим само висококачествени продукти, внимателно подбрани от най-подходящите страни и региони на Европа.

КЕНТАВЪР ТРЕЙДИНГ СПС ЕООД

КЕНТАВЪР ТРЕЙДИНГ СПС ЕООД

Фирма „КЕНТАВЪР ТРЕЙДИНГ” СПС ЕООД е официален вносител и дистрибутор за България на водещи италиански брандове в производството на чорапогащи и бельо. 

Orbico Beauty

Orbico Beauty

Орбико Бюти България е водещ вносител и дистрибутор на парфюмерийни, козметични и модни марки на българския пазар. Компанията е част от Орбико Груп, която е водещ дистрибутор в Европа и присъства в 19 страни.

Долли

Долли

Дейността на фирма "Долли" ЕООД включва внос, дистрибуция и търговия на парфюмерия и козметика, почистващи препарати, домашни потреби и стоки за бита. Официален дистрибутор е за едни от най-престижните марки както в областта на козметиката, така и в битовата химия.

L’Oreal Paris

L’Oreal Paris

Като една от най-успешните марки достъпни в търговските мрежи, L’Oréal Paris прави най-иновативните козметични продукти достъпни до всеки потребител. L’Oréal Paris предлага на цялата територия всички необходими продукти (от макиаж, грижа за кожата, грижа за косата, бои за коса и мъжки продукти), създадени в научните лаборатории.

MILVA

MILVA

Продуктите Milva са създадени за да решават конкретни козметични проблеми. Подхождаме индивидуално към всеки проблем и се стремим да го разрешаваме максимално ефективно.

Olcom

Olcom

Фирма Олком ЕООД присъства на българския козметичен пазар повече от 18 години. Дистрибуцията на качествена козметика за клиентите ни в България е нашата основната мисия.

TRISA

TRISA

През 1887 г. в Тринген, Швейцария е основана фабрика за четки за зъби, която днес е известна като холдинг TRISA.

Техноком Трейд

Техноком Трейд

Техноком Трейд ООД  е официален представител на витамините и хранителните добавки ABOPHARMА. Вече повече от 10 години предлагаме богата гама от продукти, които са  произведени на базата на естествени съставки, витамини, минерали и микроелементи

Ficosota

Ficosota

Фикосота  е българска, частна компания за производство на бързооборотни стоки, с офиси в България, Румъния и Ню Йорк. Основните категории, в които произвеждаме са: Продукти за лична грижа и грижа за дома, Хигиенни хартиени продукти  и др.

 

Camco

Camco

Вече повече от четвърт век в КАМКО ЕООД развиваме внос, производство и дистрибуция на козметика и парфюмерия в България. Започнахме като малка семейна фирма от град Пловдив, но израснахме и натрупахме бизнес зрялост, която спечели доверието на нашите партньорите и стотици хиляди български потребители.

 

СЕВЪН ТОПС БГ   ООД

СЕВЪН ТОПС БГ ООД

Фирма "Севън Топс БГ" ООД присъства на българския пазар повече от 25 години. Производител е на следните  марки почистващи препарати и продукти за грижа за дома и личната хигиена - Dr.Fresh, FOR HOME, ZEE, Be Free.

Evros

Evros

Еврос КиП ЕООД е една от водещите и преуспяващи компании в областта на парфюмерията и козметиката, която се налата на българския пазар още през 1992 година.

Основният бизнес обсег е внос на международни марки, дистрибуция и търговия на едро

 

Adventa

Adventa

След повече от 14 години опит в дистрибуторския бизнес, Adventa продължава да се стреми да намира висококачествени иновативни продукти, липсващи в нашата страна, продукти, които са привлекателни  и желани от местните хора, търсещи  актуални и качествени стоки.

ИНТЕРНЕТ КАФЕ-БГ

ИНТЕРНЕТ КАФЕ-БГ

Zoya BG e първият български бранд, представил на клиентите си подбрано качество и асортимент био продукти, включително натурална и био козметика, щадящи дома и околната среда перилни и почистващи препарати и най-новото в света на органичната декоративна козметика.

P&G

P&G

P&G е основана през 1937 в Синсинати, Охайо (САЩ). Като глобален производител на бързооборотни стоки, P&G въвежда любимите марки на потребителите по целия свят, включително 50-те ни лидерски марки, които са сред най-известните имена в домакинствата по света.

Orno

Orno

Орно АД е eдна от най-бързо развиващите се дистрибуторски компании в България. Компанията изгражда и развива модерна търговска и логистична структура с пазарно покритие в цялата страна по стандартите и целите на нашите партньори.

Орно АД е вносител на продукти от водещи световни марки и предлага широка гама хранителни стоки и продукти за домакинството и лична хигиена.

Новетис

Новетис

Новетис ЕООД e изключителен представител и екслузивен дистрибутор на Sebapharma GmbH & Co.KG (Себамед, Себафарма) за България.

Natur Product

Natur Product

Natur Product е българо-немска компания, отворила врати в България през 1993 година.

В портфолиото ни  има над 160 продукта – хранителни добавки, медицински изделия, лекарствени средства, козметика – на натурална основа, които са клинично и дерматологично тествани – с доказани резултати.

Ей Енд Ди Фарма

Ей Енд Ди Фарма

Компания Ей енд Ди Фарма България ЕАД е основана през 2003 г. Компанията се занимава основно с търговия на едро с фармацевтични продукти. През 2010 г. компания Greenville BV, базирана в Холандия, продава 100% от акциите си в дружеството на A & D Pharma Holdings.

Agiva

Agiva

Агива ООД е специализирана в производството и дистрибуцията на висококачествени продукти, подходящи за всекидневна лична грижа. В богатото портфолио на компанията влизат утвърдени търговски марки  на българския пазар, като  бебешка и детска козметика „Baby Crema“ , козметичната серия „Nature of Agiva“, слънцезащитна козметика „Sun Like“ и други. 

Amperel

Amperel

Амперел  ООД е водеща компания в областта на дистрибуцията на  бързооборотни потребителски стоки на българския пазар.Благодарение на дългогодишния опит, изключително доброто познаване на пазара, ефективно управление и мотивиран екип от специалисти, Амперел ООД предоставя на своите партньори най-високите стандарти на работа и успешно реализиране на съвместните цели.

Бикострой

Бикострой

Бикострой ЕООД е основана 2007 година .

Повече от 15 години е успешен дистрибутор на парфюмерия и козметика, както и на професионални продукти и мебели за оборудване на фризьорски и бръснарски салони. Фирмата е официален вносител за България на 20 марки с над 1000 артикула, които са представени за първи път на местния пазар.

Разполагаме със собствена складова база 2000кв.м. в южна България и склад в източната част на страната, шоурум, фирмени магазини, собствена дистрибуторска мрежа и онлайн магазини.

 Екипът на Бикострой се състои от 20 души, от които административен персонал, представители  за магазинската мрежа, дистрибутори,  доставчици, продавач консултанти и работници в складовата база.