Условия за участие в прогарама Mamma&Baby club

Програма за лоялност Mamma&Baby

 

Скъпи приятели,

искаме да ви съобщим, че програмата Mamma&Baby Club се обединява с Lilly Loyalty Club. Вече можете да използвате вашата карта Lilly Club, за да се възползвате и от специалните промоции за вас и вашето мъниче от Mamma&Baby Club.

Mamma&Baby Club е програма, специално създадена за най-малките и техните родители, в рамките на която всеки месец членовете могат да се възползват от различни промоционални активности на продукти за бебето. В нея могат да се включат всички семейства с деца до 3-годишна възраст.

 

Какво е предимството да стана член на програмата?

Пазаруването с карта Lilly Club, в която са включени промоциите от Mamma&Baby Club осигурява още по-атрактивни цени и предложения за бебешки продукти на семействата с бебета и малки деца. Mamma&Baby Club дава възможност да пазарувате на по-ниски цени и едновременно с това да се наслаждавате на всяко посещение в Lilly Drogerie.

 

Как да се присъединя към клуба?

За да станете член на лоялната програма Mamma&Baby Club е необходимо:

Да попълните формуляр-заявление за участие в програмата Lilly Loyalty Club, където да въведете данни и в специалните полета за участие в Mamma&Baby Club, който можете да получите от всеки обект на Lilly Drogerie.

При попълване на данните на детето, за да докажете, че е на възсраст до три години, е необходимо да представите копие от акта за раждане за сравнение на информацията.Трябва да бъде взето предвид,че Лили Дрогерие не съхранява копието от актовете за раждане. 

Да предадете попълнения формуляр на касата и да получите веднага своята карта Lilly Club. От промоциите Mamma&Baby Club можете да се възползвате 24 часа след издаването на картата Lilly Club, без събота и неделя, както и официалните почивни дни. Ако заявлението е подадено в петък, промоциите Mamma&Baby Club ще можете да използвате в понеделник.

Kолко време след подаване на заявлението за участие в програмата ще мога да се възползвам от специалните предложения на Mamma&Baby Club?

От промоциите Mamma&Baby Club можете да се възползвате 24 часа след издаването на картата Lilly Club, без събота и неделя, както и официалните почивни дни. Ако заявлението е подадено в петък, промоциите Mamma&Baby Club ще можете да използвате в понеделник.

 

Какво да правя, ако искам да стана член на Mamma&Baby Club и вече имам издадена карта Lilly Club?

Можете да отидете до касата на най-удобния за вас магазин Lilly Drogerie и там да заявите участие в Mamma&Baby Club, като предоставите данните на детето. Не се попълва нов формуляр.

Ако не сте били член на Mamma&Baby Club до сега, ще получите подарък пелени - 2 или 3 размер.

 

Какво да правя, ако имам стара карта Mamma&Baby Club и тя все още е активна?

Това означава, че детето ви все още е под 3 години и трябва да замените старата пластика с нова карта Lilly Club (ако все още нямате такава). За целта е нужно да попълните заявление и да добавите данните на детето.

След активиране на карта Lilly Club, старата карта Mamma&Baby Club ще бъде активна до 24 ч., след което можете да използвате само Lilly Club.

 

Какво да правя, ако имам стара карта Mamma&Baby Club, която при маркиране е невалидна?

Това означава, че Вашето дете е на повече от 3 години и вече не отговаря на условията за членство.

Ако това не е така, трябва да предоставите документ, който доказва, че детето е до 3 години. Това може да е копие от акта за раждане, който е нужно само да покажете, без да оставяте в обекта.

 

Какво да очаквам, когато участвам в Mamma&Baby Club?

Всеки член на програмата Mamma&Baby Club има възможност да се възползва от специални цени на определени продукти за бебето всеки месец.

Освен това, всеки нов член получава подарък за „Добре дошли“ в Mamma&Baby Club - пакет с пелени.

Как да ползвам картата за лоялност и как да разбера кои продукти са със специални цени за членовете на лоялната програма?

Всеки член на Mamma&Baby Club има възможност всеки месец да закупува на специални преференциални цени продукти, които участват в промоцията по програмата Mamma&Baby Club. Отстъпките се получават срещу предоставянето на карта за лоялност Lilly Loyalty Club .

Информация за продуктите със специално предложение за членовете на програмата за конкретния месец може да бъде намерена на място в обектите Lilly Drogerie, на уеб сайта на Lilly Drogerire www.shop.lillydrogerie.bg, както и в ежемесечната брошура, издавана от Lilly Drogerie.

При желание, всеки член на лоялната програма може да получава и електронен бюлетин, в който са посочени всички артикули със специална цена за членовете на програмата.

 

Очакваме ви,

 

Екипът на Lilly Drogerie