Условия за участие в програма Mamma&Baby club

 

Може да използвате вашата карта LILLY CLUB, за да се възползвате и от специалните промоции за вас и вашето мъниче от Mamma&Baby Club.

 

Mamma&Baby Club е програма, специално създадена за най-малките и техните родители, в рамките на която всеки месец членовете могат да се възползват от различни промоционални активности на продукти за бебето. В нея могат да се включат всички семейства с деца до 3-годишна възраст.

 

Пазаруването с карта за лоялност LILLY CLUB, в която са включени промоциите от Mamma&Baby Club, осигурява още по-атрактивни цени и предложения за бебешки продукти на семействата с бебета и малки деца

 

Как да се присъединя към клуба?

 

За да станете член на лоялната програма Mamma&Baby Club е необходимо:

 

  •     Да имате издадена карта за лоялност LILLY CLUB.

 

  •     Ако нямате издадена карта за лоялност LILLY CLUB, да попълните Заявление за членство в програмата LILLY CLUB, където да въведете данни и в специалните полета за участие в Mamma&Baby Club.

 

  •     При попълване на данните на детето, за да докажете, че е на възраст до 3 години, е необходимо да представите копие от акта за раждане за сравнение на информацията. Трябва да бъде взето предвид, че Lilly Drogerie не съхранява копието от акта за раждане.

 

Kолко време след подаване на заявлението за участие в програмата ще мога да се възползвам от специалните предложения на Mamma&Baby Club?

 

От промоциите на Mamma&Baby Club можете да се възползвате до три работни дни след заявката си за членство.

 

Какво да правя, ако искам да стана член на Mamma&Baby Club и вече имам издадена карта LILLY CLUB?

 

Можете да отидете до най-удобния за Вас обект на Lilly Drogerie и там да заявите участие в Mamma&Baby Club, като предоставите на каса данните на детето.