Условия за участие в прогарама Mamma&Baby club

Програма за лоялност Mamma&Baby

 

Скъпи приятели,

искаме да ви съобщим, че програмата Mamma&Baby Club се обединява с Lilly Loyalty Club. Вече можете да използвате вашата карта Lilly Club, за да се възползвате и от специалните промоции за вас и вашето мъниче от Mamma&Baby Club.

Mamma&Baby Club е програма, специално създадена за най-малките и техните родители, в рамките на която всеки месец членовете могат да се възползват от различни промоционални активности на продукти за бебето. В нея могат да се включат всички семейства с деца до 3-годишна възраст.

 

Какво е предимството да стана член на програмата?

Пазаруването с карта Lilly Club, в която са включени промоциите от Mamma&Baby Club осигурява още по-атрактивни цени и предложения за бебешки продукти на семействата с бебета и малки деца. Mamma&Baby Club дава възможност да пазарувате на по-ниски цени и едновременно с това да се наслаждавате на всяко посещение в Lilly Drogerie.

 

Как да се присъединя към клуба?

За да станете член на лоялната програма Mamma&Baby Club е необходимо:

Да попълните формуляр-заявление за участие в програмата Lilly Loyalty Club, където да въведете данни и в специалните полета за участие в Mamma&Baby Club, който можете да получите от всеки обект на Lilly Drogerie.

Да предадете попълнения формуляр на касата и да получите веднага своята карта Lilly Club. От промоциите Mamma&Baby Club можете да се възползвате 24 часа след издаването на картата Lilly Club, без събота и неделя, както и официалните почивни дни. Ако заявлението е подадено в петък, промоциите Mamma&Baby Club ще можете да използвате в понеделник.

Kолко време след подаване на заявлението за участие в програмата ще мога да се възползвам от специалните предложения на Mamma&Baby Club?

От промоциите Mamma&Baby Club можете да се възползвате 24 часа след издаването на картата Lilly Club, без събота и неделя, както и официалните почивни дни. Ако заявлението е подадено в петък, промоциите Mamma&Baby Club ще можете да използвате в понеделник.

 

Какво да правя, ако искам да стана член на Mamma&Baby Club и вече имам издадена карта Lilly Club?

Можете да отидете до касата на най-удобния за вас магазин Lilly Drogerie и там да заявите участие в Mamma&Baby Club, като предоставите данните на детето. Не се попълва нов формуляр.

Ако не сте били член на Mamma&Baby Club до сега, ще получите подарък пелени.

 

Какво да правя, ако имам стара карта Mamma&Baby Club и тя все още е активна?

Това означава, че детето ви все още е под 3 години и трябва да замените старата пластика с нова карта Lilly Club (ако все още нямате такава). За целта е нужно да попълните заявление и да добавите данните на детето.

След активиране на карта Lilly Club, старата карта Mamma&Baby Club ще бъде активна до 24 ч., след което можете да използвате само Lilly Club.

 

Какво да правя, ако имам стара карта Mamma&Baby Club, която при маркиране е невалидна?

Това означава, че Вашето дете е на повече от 3 години и вече не отговаря на условията за членство.

Ако това не е така, трябва да предоставите документ, който доказва, че детето е до 3 години. Това може да е копие от акта за раждане, който е нужно само да покажете, без да оставяте в обекта.

 

Какво да очаквам, когато участвам в Mamma&Baby Club?

Всеки член на програмата Mamma&Baby Club има възможност да се възползва от специални цени на определени продукти за бебето всеки месец.

Освен това, всеки нов член получава подарък за „Добре дошли“ в Mamma&Baby Club - пакет с пелени.

Как да ползвам картата за лоялност и как да разбера кои продукти са със специални цени за членовете на лоялната програма?

Всеки член на Mamma&Baby Club има възможност всеки месец да закупува на специални преференциални цени продукти, които участват в промоцията по програмата Mamma&Baby Club. Отстъпките се получават срещу предоставянето на карта за лоялност Lilly Loyalty Club .

Информация за продуктите със специално предложение за членовете на програмата за конкретния месец може да бъде намерена на място в обектите Lilly Drogerie, на уеб сайта на Lilly Drogerire www.shop.lillydrogerie.bg, както и в ежемесечната брошура, издавана от Lilly Drogerie.

При желание, всеки член на лоялната програма може да получава и електронен бюлетин, в който са посочени всички артикули със специална цена за членовете на програмата.

 

Очакваме ви,

 

Екипът на Lilly Drogerie