Kiflab Коледа

01.12.2023

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ИГРА „Kiflab Коледа“

РАЗДЕЛ 1. ПРАВИЛА (ОБЩИ УСЛОВИЯ) НА ИГРА „Kiflab Коледа“.

Настоящите правила (наричани по-долу накратко Правилата) определят начина на провеждане на играта „Kiflab Коледа“ (наричана по-долу накратко Играта) и уреждат взаимоотношенията на Организатора на Играта с физическите лица, участващи в нея.

РАЗДЕЛ 2. ОРГАНИЗАТОР

2.1. Организаторът на Играта е „Кифлаб” ООД, ЕИК: 204851259, със седалище и адрес на управление: България, с. Лозен, ул. Сергин Сердарски № 13 (наричан по-долу накратко „Организатор” или Кифлаб).

2.2. Играта се организира и провежда самостоятелно от Организатора. Организаторът осигурява техническите средства за провеждане на Играта и предметните награди за победителите.

РАЗДЕЛ 3. СРОК И ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

3.1. Играта се организира и провежда на територията на Република България според часовата зона за Източна Европа (EET).

3.2. Играта се провежда в периода от 00:00ч на 01.12.2023г. до 23:59ч. на 31.12.2023г.

РАЗДЕЛ 4. ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

4.1. В Играта не могат да участват лица, работещи на трудов или граждански договор за Организатора, както и членове на семействата на тези лица (родители, съпрузи и деца).

4.2. Участието в Кампанията е обвързано със закупуване на продукти с марката kiflab®.

4.3. Участник в Играта е всяко физическо лицe, което:
- в периода от 00:00ч. на 01.12.2023г. до 23:59ч. на 31.12.2023г. закупи продукти с марката kiflab® от Лили Дрогерие ЕООД
- регистрира номера на фискалния бон на специално създадената за играта страница https://kiflab.eu/koleda.
- Пази фискалния бон (оригинал или снимка), с който е закупил продукт/и на марката kiflab®.

РАЗДЕЛ 5. УЧАСТИЕ В ИГРАТА И НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕТО Й

5.1. За да участва в Играта, Участникът:

- Се съгласява с Правилата на Играта.

- Е направил покупка и е регистрирал номера на фискалния бон, съдържащ продукт/и с марката „kiflab®“ на специално създадената страница в сайта на kiflab® в периода от 00:00ч 01.12.2023г. до 23:59ч на 31.12.2023г.

- Може да представи фискалния бон (оригинал или снимка), с който да докаже, че е закупил продукт/и на марката kiflab®.

5.2. Няма ограничение в броя на фискални бонове, които могат да бъдат регистрирани от един участник.

5.3. Всеки фискален бон участва в Играта един път. В случай че един фискален бон е регистриран повече от един път, същият ще участва в Играта само с първата регистрация през формата.

5.4. За спечелване на награда не участват лица, регистрирали касови бележки, несъдържащи продукт с марката kiflab®.

5.5. 24 (двадесет и четири) от участниците, спазили условията по предходните точки от раздел 5 ще бъдат избрани на случаен принцип. Тегленето ще се проведе в периода от 08.01.2024г. до 12.01.2024г.

5.6. При същите условия и в същия период ще бъдат изтеглени 2 (двама) от участниците като резерв.

5.7. Всеки участник в Играта може да бъде избран за победител само веднъж.

5.8. Организаторът не носи отговорност в случай на подадени сгрешени лични данни от страна на участниците, като лични имена, телефон, адрес за връзка и други.

РАЗДЕЛ 6. НАГРАДИ ОТ ИГРАТА

6.1. В играта ще бъдат раздадена общо 24 (двадесет и четири) награди:

- 1бр. Дамска чанта Steve Madden

- 1бр. Дамско портмоне Guess

- 2бр. Подаръчни сета kiflab®

- 20 балсами за устни kiflab®

6.2. Тегленето на 24 (двадесет и четири) печеливши и 2 (две) резерви в Играта, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе, ще се проведе в периода от 08.01.2024г. до 12.01.2024г. чрез томбола на случаен принцип посредством електронна система за лотариен подбор. Печелившите участници ще бъдат обявени на страницата за регистрация https://kiflab.eu/koleda.

6.3. Победителите нямат право да получават паричната равностойност на наградите.

РАЗДЕЛ 7. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ ОТ ИГРАТА

7.1. За получаване на наградите, Организаторът ще се свърже по имейл или телефон с всеки от печелившите участници, за да уточни детайлите относно получаването на наградите. В случай на сгрешени подадени лични данни или контакти, и/или невъзможност за връзка с участника в рамките на 7 календарни дни от датата на първия опит за връзка с участника, той губи правото си на награда и ако е приложимо, наградата ще получи участникът, изтеглен като резерва. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печеливш участник, по независещи от Организатора причини, в рамките на 5 работни дни, участникът губи правото си на награда.

7.2. Организаторът ще изиска предоставянето на копие/снимка на фискалния бон за удостоверяване на направената покупка на продукти с марката kiflab®.

7.3. В случай, че избран за победител участник не потърси наградата си от офис на куриерската фирма, избрана от Организатора за разнос на наградите, в сроковете за пазене на пратката преди да се върне към изпращача, същият губи своето право да получи съответната награда.

7.4. Наградата се изпраща до печелившия участник в срок до 31.01.2024г. след получаване на необходимата информация съгласно т. 7.2. от изтегления печеливш участник или резерва, като получаването му е в зависимост от сроковете, определени от съответната куриерска фирма.

7.5. Организаторът не носи отговорност за дефекти или за забавяне при предоставянето и/или получаването на наградата.

7.6. Всеки участник носи отговорност за коректното попълване на данните. При несъответствие в данните, Организаторът не носи отговорност.

7.7. Разноските за изпращането на наградите са за сметка на Организатора.

РАЗДЕЛ 8 . ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИГРАТА

8.1. Всеки участник има право по всяко време да прекрати участието си в Играта, без да посочва причини за това. В случай, че участникът не желае повече да участва в Играта, е необходимо да се свърже с Организатора и изрично да го уведоми на [email protected].

8.2. Участието на участник в Играта може да бъде прекратено от Организатора при неизпълнение на задълженията на участника, произтичащи от настоящите Правила.

8.3. Организаторът си запазва правото по всяко време и по собствена преценка да прекрати провеждането на Играта, като информира за това участниците чрез страниците в социалните мрежи на kiflab във Фейсбук и Инстаграм, или по друг начин, който намери за добре.

8.4. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила, като промените влизат в сила след публикуването им на Интернет страницата на играта където първоначално са били публикувани.

РАЗДЕЛ 9. ЛИЧНИ ДАННИ

9.1. С участието си в Играта, Участникът се съгласява личните му данни, включително три имена, имейл адрес, телефонен номер и адрес за доставка (наричани по-долу “Лични данни”) да бъдат обработвани и упълномощава Организатора да събира, съхранява и обработва предоставените от него лични данни за целите на Играта и получаването на наградите, както и да ги използва за други маркетингови цели във връзка с предоставяните от Организатора услуги, при спазване на приложимите нормативни разпоредби. При отказ да се предоставят лични данни лицето няма право да участва в Играта и/или губи правото си да получи награда.

9.2. Събирането, обработването и съхранението на лични данни в настоящата Кампания се урежда от настоящите Правила за провеждане на Кампанията.

9.3. С участието в Кампанията, участникът заявява своето участие и съгласие личните му данни да бъдат събирани и обработвани от Кифлаб или от трето лице по възлагане на Кифлаб. Всеки участник може във всеки един момент до приключване на Кампанията да оттегли своето съгласие за участие чрез заявление в свободен текст на [email protected].

РАЗДЕЛ 10. ОТГОВОРНОСТ

10.1. С участието си в Играта участниците дават съгласието си да бъдат обвързани от настоящите Правила и да се съобразяват и спазват техните клаузи и регулации.

10.2. Организаторът не носи отговорност за вреди, причинени на участниците при или във връзка с провеждането на Играта, или за грешки и/или недостатъци при провеждане на Играта поради извънредни обстоятелства.

10.3. Организаторът не носи отговорност за неизпълнение на условията и задълженията си по настоящите Правила или за грешки при провеждане на Играта поради форсмажорни обстоятелства по смисъла на Търговския закон и невъзможност за предоставяне на наградата поради ограничения, наложени от общински и държавни органи, както и такива които се дължат на действия или бездействия на трети лица, или не са възникнали по вина на Организатора.

10.4. При констатиране на нарушения в процеса на участие в играта Организаторът запазва правото да дисквалифицира съответния участник от участие за наградите от Играта.

10.5. Организаторът не носи отговорност спрямо избран за победител участник, предоставил невалидни данни за контакт или несъществуващ, непълен или неточен адрес за доставка на награди, или който не може да изпълни други приложими условия съгласно тези Правила.

10.6. Организаторът не носи отговорност при печатна или друга грешка, допусната от участник в Играта при регистрирането на личните данни, довели до невъзможност за свързване с участника или доставяне на наградата.

РАЗДЕЛ 11. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

11.1. Настоящите Правила са достъпни на адрес https://kiflab.eu/koleda-uslovia през периода на провеждане на Играта.

11.2. Настоящите Правила съставляват пълните правила, уреждащи провеждането на Играта и участието на участниците в нея. За всички въпроси, неуредени изрично в тях, ще се прилагат правилата на действащото българско законодателство.

11.3. Всички спорове между Организатора и участниците, възникнали във връзка с Играта, ще се решават в дух на добра воля чрез преговори между тях, а в случай, че това се окаже невъзможно, ще бъдат отнасяни за разрешаване пред компетентния български съд.

11.4. Настоящите Правила влизат в сила на 01.12.2023 г. и важат за целия период на провеждане на Играта до окончателното уреждане на всички отношения, свързани с нея.