Къдрици, къдрици, къдрици с John Frieda

08.11.2019

 

 

Къдрици, къдрици, къдрици!

Новата маска Frizz Ease Dream Curls от John Frieda прави къдриците меки и гладки.

Къдравата коса има своя неповторим чар – тя ни прави съблазнителни, жизнерадостни и интересни, но дамите с къдрави коси са добре запознати, че неправилната грижа може да превърне мечтаните къдрици в кошмар.  Предизвикателните къдрици може да станат наелектризирани, заплетени, да изгубят своята еластичност и жизненост, но с подходящите продукти може да разкриете уникалния им потенциал и положителна енергия– да си позволите да намерите силата и увереността да изразявате себе си и да се гордеете със своите великолепни къдрици.

С повече от 30 години опит в грижата за косата, John Frieda изучава нуждите на различните типове коса. Със стартирането на серията Frizz Ease, John Frieda е първата марка за грижа за косата, която насочва усилията си към къдравата и непокорна коса. От тогава серията се разширява непрекъснато, като предлага разнообразние от висококачествени продукти.

Специално разработена за къдрава коса, маската Frizz Ease Dream Curls с подхранващо Абисиново масло и нов луксозен аромат, превръща неукротимата коса в меки, хидратирани къдрици, които ежедневно издържат на наелектризирането.

 

По-красиви и меки къдрици:

John Frieda обещава, че с маската Frizz Ease Dream Curls къдриците ви ще бъдат меки и еластични през целия ден.

Маската подхранва и хидратира сухата и наелектризирана коса. Деликатната формула придава необходимата свежест на къдриците, осигурява им неповторима мекота и блясък.      

Нанася се върху влажна коса, оставя се да подейства 3-5 минути и се изплаква добре.

 

Абисиново маслоза нуждите на къдравата коса

Къдравата коса е по-суха, непокорна и наелектризирана от правата коса, за това се нуждае от интензивна грижа. Натуралното абисиново масло от Етиопската планина подхранва къдриците без да ги утежнява. Косата придобива блясък, мекота и нежна хидратация.

 

Сподели