Тайната на красивата и сияйна кожа!

15.07.2020

 

 

Тайната на красивата и сияйна кожа!

Търсите ли биокозметика, която да възвръща блясъка и мекотата на кожата ви?

Ако ДА“ то вие сте на правилното място. Ще ви разкажем за серия вдъхновена от сканднавските жени, създадена от чистотата на северната природа и родена от арктическата красота. Сигурно се питате коя е тя? Е тя е  Lumene Valo Nordic C!  Обогатена формула с арктическа дива малина, арктическа термална вода и  озаряваща технология, която придава на кожата сияние, мекота  и блясък

 

 Състава в серия Lumene Valo e с висока концентрация на натърални съставки. А най- атрактивните са арктическата дива малина, която е   наситена с изключително високи концентрации на Витамин С и антиоксиданти. Има анти-ейдж ефект върху кожата, благодарение на   концентрацията на елагитанини. Действа изсветляващо и енергизиращо. Арктическата термална вода е най-чистата вода в света, с ниско pH,  перфектно съживява и хидратира кожата. Пречистена е от самата природа, филтрира се през слоеве пясък и чакъл, образувани след ледниковия период. Интензивно хидратира кожата и поддържа водния баланс.

Интересен факт е, че всички арктически съставки вложени в продуктите са ръчно брани. Серията е 100% ВЕГАН и с над 70% натурален произход!

Подарете си грижа и спокойствие с продукти от природата!

 

 

 

Сподели