Спечели с Pierre Cardin

01.09.2023

Giveaway Pierre Cardin Cosmetics

01-15.09.2023

 

 

ПРАВИЛА ЗА
ПРОВЕЖДАНЕТО НА ДИГИТАЛНИ ПРОМОЦИИ ОТ СТРАНА НА ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ ЕООД, КАТО ПАРТНЬОР

 

1.НАИМЕНОВАНИЕ НА ПРОМОЦИЯТА/ИГРАТА:

Осмели се да бъдеш НЕОТРАЗИМА! Участвай и спечели една от три страхотни дамски чанти Pierre Cardin.

  1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА/ИГРАТА:
    Промоцията/Играта се организира и провежда по възлагане на Ес Енд Ес Трейдинг ООД (наричано по-долу за краткост “Възложител” или „Организатор”), надлежно регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК
    206359752 със седалище и адрес на управление: гр. Бургас, п.к. 8000, ж.к. Северна Индустриална зона, Представителство и управление: Славея Костова Янева
    ПАРТНЬОР НА ПРОМОЦИЯТА/ИГРАТА:
    Партньор на промоцията/играта е Лили Дрогерие ЕООД, (наричано по-долу за краткост “Партньор”), надлежно регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Иван Денкоглу № 26, ет. 2
    4. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
    4.1 Правилата за участие, механизмът и наградите в Промоцията/Играта се определят от Организатора.
    4.2 Официални правила са задължителни и обвързващи за участниците в Промоцията/Играта и са публикувани на http://www.lillydrogerie.bg/ .
    4.3 Организаторът си запазва правото да изменя или допълва Официалните правила, в официалния сайт на Партньора на: http://www.lillydrogerie.bg/ .
    4.4 Участник в Промоцията/Играта може да бъде всяко лице, навършило 18 години към датата на стартирането й, което живее на територията на Република България. В Промоцията/Играта нямат право да участват служители на Партньора и на Организатора, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи). С извършването на което и да е от действията за участие в Промоцията/Играта участниците декларират, че са навършили 18 години, приемат настоящите Правила и имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието си.
    4.5 Организаторът и Партньорът имат право по своя преценка и без предизвестие да изключат участник от Промоцията/Играта, включително, но не само, ако не отговаря на условията за участие, посочени в настоящите Правила и/или ако наруши някое от правилата на Промоцията/Играта.
    4.6 Забранени са всякакви действия от страна на участниците, които целят вероятността за спечелване на награда да бъде повишена, посредством използването на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на процеса по спечелването на наградите, Организаторът има право да дисквалифицира съответния участник/участници и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда/награди.
    4.7 Промоцията/Играта се организира и провежда на територията на Република България.
    4.8 Организаторът има право да прекрати Промоцията/Играта по всяко време, обявявайки това на електронната и ФБ страници на Lilly Drogerie, включително и в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на прекратяване на участниците не се дължат компенсации.


5. ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА
Промоцията/Играта започва на 01.09.2023г. и приключва на 15.09.2023г.


6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ:
Наградите, които могат да спечелят са:
Три(3) дамски чанти Pierre Cardin.
6.1 Един участник не може да спечели повече от една награда.
6.2 Един участник може да спечели един комплект, съдържащ посочените продукти.


7. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие на Официалните правила и който е:
7.1 Качил/а е снимка, която сам/а е направил/а на любим козметичен  продукт от марката
Pierre Cardin Cosmetics. Снимката може да бъде в обект на Лили Дрогерие или в друга обстановка. Играта не е обвързана с покупка.

7.2 В играта може да участва всеки, който е изпълнил изискванията от точка 7.1

Качил/а е снимка, която сам/а е направил/а на любим козметичен  продукт от марката Pierre Cardin Cosmetics. Снимката може да бъде в обект на Лили Дрогерие или в друга обстановка. Играта не е обвързана в покупка.
7.3 Наградите ще се теглят в присъствие на представител от маркетинг отдела на Лили Дрогерие.

  1. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ
    8.1 Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници.
    8.2.Имената на спечелилите ще бъдат обявени до 07.
    10.2023 до 18:00 часа на фейсбук страницата на Партньора. В 7-дневен срок от обявяване имената на печелившите участници на фейсбук страницата на Партньора, представител на Партньора ще се свърже с всеки един от тях, за да получи данни за доставка с куриер на Спиди.
    8.3.Наградите ще бъдат предоставени от Организатора на Промоцията/Играта с куриер на Спиди, в посочен от победителя офис на куриера или личен адрес в срок до 10 дни от датата на посочване на метод на доставка. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, предварително посочено от печелившия.
    8.4. В случай, че в 7 (седем) дни от публикуване на имената на печелившите участници, Партньорът не успее да се свърже с някой от печелившите, то съответното лице губи правата си върху спечелената награда.

9. ДРУГИ УСЛОВИЯ
9.1 Промоцията/Играта не е обвързана с Фейсбук по никакъв начин и не е спонсорирана, организирана или подкрепяна от него. Получателят на споделената от участниците информация не е Фейсбук, a Организаторът.
9.2 В Промоцията/Играта не могат да вземат участие лица, ненавършили 18-годишна възраст. В случай, че в играта желаят да участват лица, ненавършили 18 години, или а