Спечели с Bioten

28.02.2023

КАМПАНИЯ BIOTEN грижа за лице – м. март 2023 в магазини Лили Дрогерие


Дружеството „Сарантис България” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 831542220, с адрес гр. София, бул. “Ботевградско шосе” № 247 (наричано по-долу “Организатор”), е организатор на промоционалната кампания “BIOTEN” (наричана по-долу “Кампания”).
Партньор на Кампанията е „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” № 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост „Партньор” или “Лили”).
Обхватът на настоящите условия (наричани по-нататък „Условия“, „Официални правила“) включва определянето на условията за участие в Кампанията, механизма на участие в Кампанията, определянето на печеливши участници, начина на получаване на спечелените награди, както и популяризирането на Кампанията.
ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА:
1. Правилата за участие и механизмът за осъществяване Кампанията се определят от Организатора. Организаторът предоставя продуктите, които участват в Кампанията, както и наградите.
1.1. Условията са задължителни и обвързващи за участниците в Кампанията и са публикувани на Фейсбук страницата на Организатора: www.facebook.com/BIOTENBulgaria.
1.2. Организаторът си запазва правото да изменя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публичното им оповестяване на Фейсбук страницата му: www.facebook.com/BIOTENBulgaria.
2. Организаторът желае да промотира своите продукти и услуги чрез рекламни дейности. В тази връзка той организира настоящата Кампания, като предлага на печелившите награди, посочени по-долу:
• Продължителност на Кампанията: 01.03.2023г. – 31.03.2023г. или до изчерпване на наградите или скреч карти - което събитие настъпи първо;
• Механизъм: Купи два продукта грижа за лице на марката Bioten, изтегли скреч карта на каса и провери дали печелиш.
• Брой и видове награди:
- 2500 бр. продукти* с марката Bioten
- 1 бр. ваучер спа-уикенд за двама в хотел Hot Springs Medical & Spa Hotel (четири звезди)
- 50 бр. перлени колиета Yuno Pearls
*Награди тип „продукт“ могат да се различават в различните обекти, участващи в Кампанията.
3. Всички български и чужди граждани на възраст над 18 години имат право да участват в Кампанията. Персоналът на Организатора, роднините на гореспоменатите до втора степен, както и недееспособни лица не могат да участват в Кампанията.
4. Всеки клиент, закупил продукти с марката BIOTEN грижа за лице, има право да участва в Играта след представен касов бон за направена покупка.
4.1. Изтеглянето на скреч карта е възможно само непосредствено след покупката на касата на търговския обект.
4.2. Наградите продукт BIOTEN се получават на касата след покупка и изтегляне на печеливша карта, единствено от търговския обект, от който е направена покупката.
4.3. Награди спа уикенд за двама и перлено колие се изпращат по куриер от Организатора.
4.4. Срещу един касов бон може да бъде получена само една скреч карта, независимо от броя и стойността на закупените продукти.
4.5. На гърба на всяка скреч карта, било то печеливша, или не, е изписан следният текст:
„За да получите награда спа уикенд за двама или перлено колие, моля да се свържете с нас.
Тел: +359 885 228 241
Email: [email protected]
Моля, пазете касовата бележка и печелившата скреч карта до получаване на наградата.“
4.6. Ако участникът изтегли печеливша скреч карта с награда спа уикенд за двама или перлено колие той ще трябва да се свърже с Организатора на посочените в т. 4.5. данни за контакт. Ще бъде изпратен от Организатора формуляр по образец за попълване на лични данни. След като Организаторът получи (1)попълнен формуляр, (2)снимка на касов бон и (3)снимка на печелившата скреч карта, тогава същият се свързва с печелившия да потвърди данните и след това изпраща наградата по куриер за своя сметка. Организаторът може да изиска от победителя да подпише приемо-предавателен протокол при получаване на наградата, както и да представи оригинала на печелившата карта.
4.7. Ако едно от условията, описани в т. 4.6, не е изпълнено от изискванията за получаване на награда, или лицето не е открито на посочения от него адрес в рамките на три посещения, същият губи правото да получи наградата, като Организаторът не дължи заплащане на обезщетение за това.
4.8. Награди Спа уикенд за двама или перлено колие ще бъдат изпратени до печелившите не по-късно от 14 работни дни след края на кампанията /31.03.2023 г./.
5. Получената награда не може да бъде разменяна за друг продукт или за неговата парична равностойност. Наградата не може да бъде преотстъпвана на други лица.
5.1. Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.
5.2. Наградите се доставят само на територията на Република България.
5.3. Всеки участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти.
6. Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш участник поради грешно попълнени / предоставени данни или по други, независещи от Организатора причини.
7. Обектите, които участват в Кампанията са всички физически обекти на Лили Дрогерие на територията на Република България.
7.1. Определената за спечелване голяма награда ваучер спа уикенд за двама, е на единична стойност над 100 лв. без ДДС. Следователно следва да бъдат обложени с окончателен данък от 10% съгласно изискванията на Закона за данъка върху доходите на физическите лица („ЗДДФЛ“), който трябва да бъде деклариран, удържан и заплатен от Организатора на Промоцията/Играта.
7.2. За провеждане на томболата, предоставяне на големите награди и изпълнение на чл. 7.1, участникът, спечелил голяма награда, е длъжен да предостави на Организатора – необходимите данни за деклариране и внасяне на данъка по ЗДДФЛ. Спечелилите участници се съгласяват и задължават, за целите на данъчното облагане, да предоставят на Организатора необходимите данни за деклариране, удържане и внасяне на дължимия данък. Отказът да се предоставят тези данни е основание участието в Играта на конкретния печеливш да бъде прекратено от Организатора, като в този случай отпада и правото му да получи спечелената награда.
7.3. Организаторът се задължава да посочи данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ, да декларира и внесе данъка върху печалбата по ЗДДФЛ.
8. За участие в Кампанията се изисква предоставяне на лични данни само за целите на получаване на големите награди, както следва: за получаване на наградата 1 бр. ваучер спа уикенд за двама в хотел Hot Springs Medical & Spa Hotel - три имена, ЕГН, дата на раждане, адрес, телефон; за получаване на наградите 50 бр. перлени колиета Yuno Pearls – три имена, адрес и телефон. При поискване, всеки участник е длъжен да представи документ за самоличност, единствено с цел удостоверяване на навършени 18 години. В случай че участник, спечелил спа уикенд, откаже да предостави необходимите лични данни, той не може да участва в Кампанията и няма да може да получи спечелената награда. Личните данни на участниците могат да бъдат предоставени на НАП, други контролни органи или лица, които имат право да ги получат по силата на закона, както и на лицензиран пощенски оператор, за извършване на доставката на наградата.
8.1. С участието в Кампанията участниците декларират, че са информирани за правата си съгласно изискванията на Общия регламент за защита на данните (ОРЗД/GDPR), които могат да упражнят, изпращайки писмено уведомление до Организатора, а именно:
-Право да получат информация относно обработването на личните данни и копие от обработваните данни;
-Право да изискат коригирането на неточни данни или допълване на непълни;
-Право да изискат изтриването на лични данни;
-Право да искат ограничаването на обработката на лични данни;
-Право да възразят срещу обработката на данни, за да бъде тя спряна;
-Право да оттеглят даденото съгласие по всяко време, за да бъде спряна обработката на данни, основана на съгласие. Оттеглянето не засяга законосъобразността на обработка, основаваща се на съгласие преди оттеглянето;
-Право да подадат жалба до надзорен орган, ако считат че обработването на данни е извършено в нарушение на ОРЗД. Надзорният орган е Комисията за защита на личните данни, адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, https://www.cpdp.bg/
8.2. Участникът носи отговорност, в случай че е използвал чужди лични данни. В такъв случай участникът носи наказателна, административно-наказателна и пълна гражданска (имуществена) отговорност за използването на лични данни, които не е имал право да използва. С участието си в Кампанията, участникът декларира, че предоставените от него лични данни са действително негови.
8.3. Организаторът декларира, че предоставените лични данни от участниците/победителите в Кампанията ще бъдат обработвани в съответствие с всички законови изисквания и с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета. Организаторът има правата и задълженията на администратор на лични данни по отношение на личните данни, предоставени в Кампанията.
8.4. Личните данни на победителя, спечелил спа уикенд, ще бъдат съхранявани до 5 години след приключване на Кампанията, освен ако Организаторът има законово задължение или законен интерес да ги съхранява за по-дълъг срок.
9. Организаторът не носи отговорност за дефекти в или за забавяне при получаването големите награди по вина на съответния външен партньор. В тези случаи Победителят може да поиска от Организатора информация за съответния външен партньор на Организатора и да се обърне директно към него.
10. Организаторът си запазва правото да променя Кампанията и/или да я спира и/или прекратява, да променя датите на нейното осъществяване или някое друго нейно условие, да заменя обявените награди за други, чрез известие на фейсбук страницата www.facebook.com/BIOTENBulgaria , което да бъде публикувано преди промяната или изменението. Организаторът не носи отговорност по никакъв начин пред Участниците и/или трета страна за каквито и да било преки или непреки вреди и разходи, които биха могли да възникнат от изменение, спиране или прекратяване на Кампанията, както и от изчерпване на определени видове награди или наградите като цяло преди крайния срок на Кампанията или от друга причина, свързана с изпълнението на Кампанията.
11. С участието си в Кампанията, Участниците приемат изрично и безусловно настоящите условия в тяхната цялост.
12. Настоящите условия се уреждат от българското право и всеки спор, свързан с тяхното тълкуване и/или изпълнение, ще бъде решен от компетентния български съд, съобразно правилата на Гражданския процесуален кодекс за родова и местна подсъдност на спора.
Настоящите правила влизат в сила на 01.03.2023 г.
Гр. София