ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ И ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ НА PUFIES

29.09.2023

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ И ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ НА PUFIES®

1. Организатор
1.1. Кампанията на Pufies /“КАМПАНИЯТА”/ се организира и провежда от „Фикосота” ООД, със седалище и адрес на управление: гр. Шумен, бул. “Мадара” № 48, с ЕИК: 837055835, наричано по-долу, за краткост „Организатор”.
1.2. Официалните правила на КАМПАНИЯТА са публикувани на https://www.facebook.com/pufiesbulgaria/, където ще са достъпни през целия период на КАМПАНИЯТА по начин, който позволява тяхното съхраняване и възпроизвеждане.
1.3. Настоящите правила са задължителни за участниците в КАМПАНИЯТА. Организаторът си запазва правото едностранно да допълва и/или изменя Правилата в съответствие с действащото българско законодателство, като допълненията и/или измененията влизат в сила след публикуването им на следната интернет страница: https://www.facebook.com/pufiesbulgaria/. Участниците поемат задължение да следят актуалната версия на Правилата към момента на участието си в КАМПАНИЯТА.
1.4. КАМПАНИЯТА се организира с рекламна цел популяризиране търговската марка на Организатора – “Pufies”.
1.5. Връзка с Организатора на КАМПАНИЯТА може да бъде осъществена чрез съобщение, изпратено на фейсбук страницата на Pufies: https://www.facebook.com/pufiesbulgaria/.
2. Период и място за провеждане на КАМПАНИЯТА
2.1. КАМПАНИЯТА стартира, считано от 01.10.2023 г. и продължава до 31.10.2023 г. (включително) или до изчерпване на наградите и/или скреч картите, ако изчерпването им настъпи по-рано от посочената крайна дата.
2.2. КАМПАНИЯТА се провежда при условията на настоящите Правила.
2.3. КАМПАНИЯТА се провежда единствено във физическите обекти на „ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ” ЕООД, находящи се на територията на Република България. Наградите могат да се получават само на територията на Република България.
3. Право на участие.
В КАМПАНИЯТА право на участие има всяко дееспособно физическо лице, навършило 18-годишна възраст към датата на стартиране на КАМПАНИЯТА, което пребивава на територията на Република България. В настоящата КАМПАНИЯ не могат да участват лица, работещи за Организатора или за „ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ” ЕООД, техни съпрузи, както и техни роднини, в това число деца, родители, братя или сестри.
4. Участващи продукти
4.1. В настоящата КАМПАНИЯ участват всички пелени и гащички с търговска марка „Pufies“ .
4.2. Върху участващите в КАМПАНИЯТА продукти няма изрично обособена промоционална зона или друго изрично обозначение, че продуктите участват в КАМПАНИЯТА
4.3. За информация на участниците, в КАМПАНИЯТА не участват мокрите кърпички с търговска марка „Pufies“.
5. Начин за провеждане на КАМПАНИЯТА
5.1. През периода на провеждане на КАМПАНИЯТА, желаещите да участват в нея трябва да закупят от търговски обект на „ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ” ЕООД продукт/и с търговска марка “Pufies”, участващ/и в КАМПАНИЯТА и посочени в т. 4.1, да вземат скреч карта от касата в търговския обекта и след изтриване на скреч зоната от скреч картата, веднага ще разберат дали печелят една от наградите, посочени в т. 6.1 по-долу.
5.2. Срещу покупката на един от участващите в КАМПАНИЯТА продукти с търговска марка “Pufies”, участникът получава една скреч карта на касата в търговския обект.
5.3. Всеки участник има право на многократно участие в КАМПАНИЯТА. В случай че в една касова бележка е отразена покупката на повече от един продукт, участващ в КАМПАНИЯТА, участникът има право да получи толкова броя скреч карти по т. 5.1, колкото броя продукти, даващи му право на участие в КАМПАНИЯТА, е закупил. Служител на каса в съответния търговски обект маркира касовата бележка, срещу която е/са даден/и съответният полагащ се брой скреч карти със знак Х и/или негов подпис. Касова бележка, върху която е поставен знак Х или подпис, не може да бъде използвана повторно за получаване на нова/и скреч карта/и.
6. Награди
6.1. Наградите в КАМПАНИЯТА са следните:
6.1.1. Ваучери на стойност 50лв „Lilly" - общо 50 бр.
6.1.2. Капусли „Teo bebe“ - общо 500 бр.
6.1.3. Мокри кърпички „Pufies” – общо 800 бр.
6.2. Наградите в КАМПАНИЯТА са разпределени в търговските обекти на „ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ” ЕООД.
6.3. Наградите, показани в рекламните материали на КАМПАНИЯТА, са илюстративни и илюстрациите могат да се различават от визията на реалните награди. Наградите се раздават на случаен принцип, в зависимост от наличността в съответния търговски обект.
6.4. Получаване на наградите:
6.4.1. Спечелилите награда получават наградата/ите си веднага от търговския обект, в който са участвали в КАМПАНИЯТА, срещу показване на печелившата/ите скреч карта/и и касова бележка за извършена покупка.
6.5. В случай че скреч картите и/или наградите бъдат изчерпани преди края на КАМПАНИЯТА /31.10.2023 г./, то КАМПАНИЯТА ще бъде прекратена от Организатора предсрочно, за което ще бъде публикувано съобщение на https://www.facebook.com/pufiesbulgaria/. В случай че след приключване на периода на КАМПАНИЯТА в търговски обекти са останали неспечелени награди, същите ще бъдат върнати на Организатора.
6.6. Не се допуска заменянето на спечелена награда срещу паричната ѝ равностойност, както и други замени.
7. Ограничения на отговорността
7.1. Организаторът и „ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ” ЕООД, не носят отговорност за предявени претенции, свързани с правото на собственост върху печелившите скреч карти, както и спорове, свързани с евентуални разходи, направени от участниците във връзка с КАМПАНИЯТА.
7.2. Организаторът не носи отговорност за загуби, травми, повреди или вреди, нанесени на участника или негово имущество по време, във връзка или по повод на участието му в настоящата КАМПАНИЯ, които не са пряка и непосредствена последица от това участие, освен при умисъл или груба небрежност от страна на Организатора.
7.3. Организаторът не носи отговорност и не дължи обезщетение на участник, чиято скреч карта е използвана от друго лице, независимо дали участникът е дал или не съгласие за това.
7.4. Организаторът не е длъжен да води кореспонденция с участници, които не са спечелили награда.
7.5.. Участници, които нарушават по какъвто и да било начин Правилата на КАМПАНИЯТА, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са имали право на такава.
8. Прекратяване на КАМПАНИЯТА и дисквалификация на участник
8.1. Настоящата КАМПАНИЯ може да бъде прекратена преди изтичане на срока ѝ, при условията на т. 6.5. от настоящите Правила или по други основателни причини.
8.2. Организаторът има неотменимото право да прекрати КАМПАНИЯТА по всяко време, в случай че настъпят злоупотреби, нарушаване на Правилата или при появата на събитие, представляващо непреодолима сила, съгласно действащото законодателство, като в тези случаи не се дължи компенсация на участниците. Ако настъпи прекратяване, то ще бъде обявено на https://www.facebook.com/pufiesbulgaria/, а участието на лицата се прекратява автоматично.
8.3. Забранени са действия от страна на участници в КАМПАНИЯТА, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила, включително, но не само действия, които променят механизма за участие в КАМПАНИЯТА или увеличават шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на КАМПАНИЯТА си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди.
9. Разни
9.1. В рекламните материали за КАМПАНИЯТА, Организаторът информира лицата относно местата, на които те могат да се запознаят с пълните правила за участие в КАМПАНИЯТА. С участието си в КАМПАНИЯТА участниците се обвързват с настоящите Правила и се съгласяват и задължават да ги спазват.
9.2. Евентуалните правни спорове, които биха могли да възникват между Организатора и участниците в КАМПАНИЯТА, ще бъдат разрешавани по взаимно съгласие, а в случай че това се окаже невъзможно, страните ще отнесат спора до съответните компетентни органи.