„ПОДАРИ СИ ВРЕМЕ ЗА ТЕБ“

01.02.2023

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА „ПОДАРИ СИ ВРЕМЕ ЗА ТЕБ“ на „Байерсдорф България“ ЕООД


РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМО ИГРАТА

1.1. Организатор на промо играта „Подари си време за теб” (“Промо играта”) e: „Байерсдорф България ЕООД, ЕИК 130560358, гр. София, ул. Алабин №1, ет.11 (“Организатор ”).
Промо играта се провежда във всички търговски обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД, ЕИК: 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, район р-н Триадица, ул. Иван Денкоглу № 26, ет. 2. „Лили Дрогерие“ ЕООД не е Организатор на Промо играта.
Участниците в Промо играта са длъжни да спазват условията на изложените по-долу официални правила (наричани по-долу „Официални правила“).
1.2. Официалните правила ще бъдат публично оповестени на следните интернет-страници: www.nivea.bg/promo и www.lillydrogerie.bg за целия период на валидност на играта и до 30 дни след нейния край.
1.3. Организаторът запазва правото да внася промени в настоящите условия преди и през периода на провеждане на Промо играта. В този случай промените влизат в сила от датата на публикуването им на интернет-страницата www.nivea.bg/promo и www.lillydrogerie.bg. Участниците в Играта (съгласно дефиницията, предоставена в РАЗДЕЛ 4.- Дефиниции, и РАЗДЕЛ 5. Право на участие в Промо играта) следва сами да проверяват на горепосочените места за промени в Правилата, като Организаторът не е длъжен да ги информира по друг начин за промени.
1.4. Участниците в Промо играта са длъжни да се запознаят с и да спазват условията и разпоредбите на Правилата.


РАЗДЕЛ 2. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОМО ИГРАТА

2.1. Промо играта се организира и провежда във всички търговски обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД на територията на Република България. Промо играта е валидна само на място във физическите обекти и не важи за онлайн покупки.

РАЗДЕЛ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМО ИГРАТА

3.1. Промо играта се провежда в периода от 01.02.2023 г. до 28.02.2023 г. включително във всички търговски обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД (без онлайн магазина) или до изчерпване на наградите или скреч картите.


РАЗДЕЛ 4. ДЕФИНИЦИИ

4.1. „Участник” може да бъде всяко дееспособно физическо лице на възраст над 18 години, което пребивава на територията на Република България.
4.2. „Покупка” е закупуване на 2 бр. продукти от асортимента на марката NIVEA от физическите обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД.
4.3. „Награди“ са:
430 бр. масажен ролер за лице NIVEA
380 бр. стъклена пила за нокти NIVEA

РАЗДЕЛ 5. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ПРОМО ИГРАТА

5.1. В Промо играта могат да участват всички дееспособни физически лица, навършили 18 години към момента на покупката, които пребивават на територията на Република България.
5.2. Служителите на Организатора и служителите на търговските обекти, в които се провежда Промо играта, както и техните съпрузи и роднини по права или съребрена линия до четвърта степен, нямат право да участват в Промо играта.


РАЗДЕЛ 6. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМО ИГРАТА

6.1. Желаещите да участват в Промо играта следва да закупят в търговски обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД минимум 2 бр. продукти от асортимента на марката NIVEA, след което имат възможност да участват в ПРОМО ИГРАТА за една от посочените в Раздел 4, т.4.3 от настоящите Официални правила моментни награди. За всеки 2 бр. закупени продукти с марка NIVEA Участникът получава 1 бр. скреч карта. При изтриване на защитното покритие на скреч картата се появява един от следните надписи: 1. „Печелиш масажен ролер за лице NIVEA“; 2. „Печелиш стъклена пила за нокти NIVEA“; 3. „Опитай отново, картата не е печеливша.“
6.2. Фискалният бон се маркира от служител на касата на обекта при получаване на скреч карта. Фискалният бон заедно с печелившата скреч карта следва да бъдат запазени от лицето до получаване на съответната награда. При получаване на спечелената награда всеки участник е длъжен да предаде печелившата скреч карта на служител в съответния търговски обект или съответно да позвъни на посочения на скреч картата телефон.
6.3. Наградите се получават на момента на касовата зона в съответния търговски обект на ”Лили Дрогерие” ЕООД, от който е закупена и изтеглена печеливша скреч карта срещу предоставянето на фискалния бон и скреч картата(-тите) от участника за закупените продукти NIVEA. Ако след изтриване на защитното покритие на скреч картата се появи надписът „ОПИТАЙ ОТНОВО, КАРТАТА НЕ Е ПЕЧЕЛИВША.“, Участникът не печели награда. Това не лишава Участника от възможността да представи нов фискален бон/фактура за закупени поне 2 бр. продукти с марка „NIVEA“ и да участва отново в Играта.
6.4. Всеки Участник има право да участва в Промо играта многократно като представи нов немаркиран фискален бон, удостоверяващ нова покупка на продукти NIVEA и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила, получава възможност да изтегли нова скреч карта.
6.5. Ако с един и същи фискален бон/фактура са закупени повече от 2 бр. продукти с марка „NIVEA“, клиентът има право да получи по една скреч карта за всеки 2 бр. продукти “NIVEA, но не повече от 10 скреч карти.
6.6. Цената на участващите в Промо играта продукти се определя от съответния търговски обект.
6.7. Не участват в разпределението на наградите лица, които:
• представят оригинал на фискален бон/фактура за покупка на каквито и да е други продукти, различни от марката „NIVEA“;
• представят оригинал на фискален бон/фактура за закупен/и извън периода на Играта продукт/и с марка „NIVEA“ Играта;
• представят фискален бон/фактура за по-малко от 2 бр. закупени продукти с марка „NIVEA“;
• не представят оригинал на фискален бон/фактура за покупка на 2 бр. продукти с марка „NIVEA“.
6.8. Недопустими са действия, с които с измама се влияе върху резултатите от Промо играта, и всички действия, извършвани с цел да бъде заблуден Организаторът на Промо играта. При установяването на такива действия, Участникът се лишава от правото да получи спечелената от него или с негово съдействие награда.
6.9. Забранени са действия от страна на Участници в Промо играта, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Официални правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на Промо играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник или Участници и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди.
6.10. Организаторът на Промо играта не носи отговорност спрямо трети лица, които твърдят, че Участник в Промо играта, независимо дали е спечелил награда или не, неправомерно е отнел или откраднал от това трето лице фискален бон, с който въпросният Участник е участвал в Промо играта, или пък че фискалният бон е загубен от третото лице и намерен от Участника, който е използвал същия за участие в Промо играта.


РАЗДЕЛ 7. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Наградите от Промо играта се получават при поискване от печеливш Участник на каса в търговския обект, в който е изтеглена печелившата скреч карта. При получаване на наградите, Участникът в Промо играта следва да представи фискален бон, удостоверяващ закупената от него стока, участваща в Промо играта и печелившата скреч карта, като последната се задържа от служителя в търговския обект.
7.2. Печелившият участник получава наградата, посочена на скреч картата. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с други награди.
7.3. Наградите, показани в рекламните материали на Промо играта са с илюстративна цел и илюстрациите върху тях може да се различават от реалните.
7.4. Цветът и моделът на наградите не са по избор на клиента, спечелил награда.

РАЗДЕЛ 8. СЪДЕБНИ СПОРОВЕ

8.1. Всеки потенциален правен спор между Организатора на Промо играта и участниците в същата се решава по взаимна договорка. При невъзможност за постигане на такава, спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.

РАЗДЕЛ 9. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМО ИГРАТА
9.1. При установяване на злоупотреби, нарушения на правилата или при наличието на форсмажорни обстоятелства Организаторът има неотменимото право да променя настоящите Официални правила на Промоцията, както и да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с Раздел 1, т. 1.3. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на продукти и възстановяване на тяхната стойност.
Настоящите Правила съставляват пълните правила, уреждащи провеждането на Промо Играта и участието на участниците в нея. За всички въпроси, неуредени изрично в тях, ще се прилагат правилата на действащото българско законодателство.
Настоящите правила влизат в сила от 01.02.2023 г. и важат за целия период на провеждане на Промо играта и до окончателното уреждане на всички отношения, свързани с нея.

гр. Софи