На плаж с Carroten

28.04.2023

КАМПАНИЯ CARROTEN МАЙ 2023 г.


РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
1.1. Дружеството “Сарантис България” ЕООД, ЕИК 831542220, с адрес гр. София, 1766, Бизнес Парк София, сграда 12, вх. 1, ет. 2 (наричано по-долу “Организатор”), е организатор на кампания “Carroten“ през м. май 2023 (наричана по-долу “Кампания”).
1.2. Партньор на Кампанията е „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” № 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост „Партньор” или “Лили”).
1.3. Обхватът на настоящите условия (наричани по-нататък „Условия“, „Официални правила“) включва определянето на условията за участие в Кампанията, механизма на участие в Кампанията, начин на получаване на спечелените награди, както и популяризирането на Кампанията.
РАЗДЕЛ 2. ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА
2.1. Правилата за участие и механизмът за осъществяване Кампанията се определят от Организатора. Организаторът предоставя и наградите.

2.2. Условията са задължителни и обвързващи за участниците в Кампанията и са публикувани на Фейсбук страницата на Организатора: https://www.facebook.com/CarrotenBulgaria/

2.3. Организаторът си запазва правото да изменя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публичното им оповестяване на страницата му: https://www.facebook.com/CarrotenBulgaria/

РАЗДЕЛ 3. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И МЕХАНИЗЪМ
3.1. Организаторът желае да промотира своите продукти и услуги чрез рекламни дейности. В тази връзка той организира настоящата Кампания с продължителност 01.05.2023 – 31.05.2023 г., като предлага на печелившите награди.
3.2. Всички български и чужди граждани на възраст над 18 години имат право да участват в Кампанията. Персоналът на Организатора, роднините на гореспоменатите до втора степен, както и недееспособни лица не могат да участват в Кампаниятa.
3.3. Механизъм: Купи продукт Carroten (без значение от цената) в периода на Кампанията, изтегли скреч карта на каса, изтрий защрихованото поле и провери дали печелиш.
3.4. Срещу един касов бон клиентът има право да получи само една скреч карта, независимо от броя на закупените продукти Carroten или от тяхната стойност. Не всяка скреч карта е печеливша.
3.5. С участието си в Играта всяко лице-участник декларира, че е прочело, разбрало и приема настоящите Правила и отговаря на Условията на Играта.
3.6. Чрез участието си в Играта участниците декларират, че са пълнолетни лица.
3.7. Всеки участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, като за целта трябва да отговаря на условието, описано в т. 3.4.
3.8. Обектите, които участват в Кампанията, са всички физически обекти на Лили Дрогерие на територията на Република България.
РАЗДЕЛ 4. НАГРАДИ
4.1. Общият брой и видове награди, които мога да бъдат спечелени, са:
-100 бр. Плажни кърпи
-200 бр. Плажни несесери
-1000 бр. Продукти с марката „Carroten”
4.2. Наградите се осигуряват от Организатора предварително до обектите на Партньора. Миксът и броят на наградите се различават в отделните обекти.
4.3. Всички награди се получават веднага на място в обекта, в който е изтеглена печелившата скреч карта.
4.4. Получената награда не може да бъде разменяна за друга или за нейната парична равностойност.
4.5. Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе в т. 4.1.
РАЗДЕЛ 5. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИГРАТА
5.1. Организаторът си запазва правото по всяко време и по собствена преценка да прекрати провеждането на Играта, като информира за това участниците чрез страницата, посочена в РАЗДЕЛ 2. или по друг начин, който намери за добре. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация или неустойка за участие в Играта.
5.2. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила, като промените влизат в сила след публикуването им на страницата в РАЗДЕЛ 2, където първоначално са били публикувани.
РАЗДЕЛ 6. ДАННИ ЗА КОНТАКТ
“Сарантис България” ЕООД
гр. София, Бизнес Парк София, сграда 12, вх. 1, ет. 2 Тел. 02/969 0969
e-mail: [email protected]