ЛИЛИ в страната на красотата – време е за ново начало!

31.01.2023

Изминалата година премина под знака на юбилейната ни кампания по случай откриването на стотния ни магазин. Нашите лица се превърнаха в ангелите на Лили и се впуснаха в изпълнение на различни мисии... Тази година е време за промяна!

Новата рекламна кампания на Лили Дрогерие дава магичен шанс на момичетата и жените с романтични сърца, да посетят Света на красотата, да преоткрият себе си и да изразят себе си чрез красота.

Вдъхновихме се от историята за малката Алиса, която попада в нов и непознат свят, изпълнен с всякакви странни и чудати същества, и ситуации.

Нашата нова мисия е да представим магазините на Лили като паралелна вселена на красота и вълшебство, в която всяка дама може да се почуства като малка Алиса, да развихри въображението си, да открие любимите продукти за семейството си, да се предизвика и отдели време за себе си!

Всичко започна с вълшебно събитие, водено от Лудия шапкар – Иво Аръков – а наши специални гости бяха редица инфлуенсъри, партньори и колеги. В ролята на Алиса влeзe нежната Деси Савова, която ще бъде лице на кампанията през цялата година.

Предстоят месеци на изненади, трансформации и предизвикателства, в които магазините,  в цялата страна, ще се превърнат в място за красота и незабравими изживявания.

Виж събитието тук!

oo