Купи продукт Libresse и изтегли скреч карта

11.02.2022

Официални правила за участие в промоцията “Уверена всеки ден с Libresse”


1. ПЕРИОД ЗА УЧАСТИЕ. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОМОЦИЯТА.

1.1. Периодът за участие в промоцията на Фортуна КОМ ООД “Уверена всеки ден с Libresse” („Промоцията“) е от 01.02.2022 г. до 28.02.2022 г. включително или до изчерпване на наградите.

1.2. Промоцията се провежда във всички обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД на територията на Република България.

2. ОРГАНИЗАТОРИ:

2.1. Организатор на Промоцията е “Фортуна КОМ” ООД, ЕИК: 131538998, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Ботевградско шосе 247 („Организаторът“).

3. УЧАСТНИЦИ:

3.1. Участник в Промоцията може да бъде всяко дееспособно физическо лице (навършило 18 години с постоянен адрес в Република България, което в периода на участие по т. 1.1 е изпълнило следните условия:

3.1.1. Посети обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД;

3.1.2. Закупи поне 1 /един/ продукт с марка Libresse.

3.1.3. Вземе скреч карта от касата в обекта и изтрие обозначеното за целта поле.

3.1.4. Приема настоящите Правила, които ще бъдат публикувани на https://www.lillydrogerie.bg/bg/posts и ще бъдат налични при поискване във всеки участващ в Промоцията обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД. Включването на Участниците в Промоцията означава, че те са приели настоящите Правила.

3.2. В Промоцията нямат право да участват служители на Организатора и на „Лили Дрогерие“ ЕООД, както и служители на други компании, изпратени за изпълнение на временна работа за Организатора, в качеството им на предприятия - ползватели на тези работници/служители под тяхно ръководство и контрол, и членове на техните семейства.

4. МЕХАНИЗЪМ НА УЧАСТИЕ:

4.1. Участието в Промоцията е обвързано със закупуването на продукт, предлаган от Организатора. За да се включи в Промоцията, участникът трябва да закупи 1 бр. продукти с марка Libresse.

4.2. Всеки Участник, който е посетил обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД, закупил е 1 продукт с марка Libresse и отговаря на условията от т.3 на настоящите правила, има право да участва в Промоцията, да получи скреч карта и да играе за награда.

4.3. Промоцията стартира във всички обекти на „Лили Дрогерие ЕООД“ на 01.02.2022 г. и приключва на 28.02.2022 г. или до изчерване на количествата награди.

4.4. Всеки участник може да участва неограничен брой пъти, за всеки от които отговаря на условията за участие в периода на провеждане на Промоцията или до изчерпване на количествата награди.


5. НАГРАДИ:

- Eжедневни дамски превръзки Libresse dailies Regular 20бр./опаковка

6. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИ УЧАСТНИЦИ:

6.1. В Промоцията се включват само Участници, които отговарят на условията по т. 3 и т.4 от тези Правила.

6. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИ УЧАСТНИЦИ:

6.1. В Промоцията се включват само Участници, които отговарят на условията по т. 3 и т.4 от тези Правила.

6.2. Всеки участник, който е изпълнил условията за участие, има право да получи 1 скреч карта за всеки 1 закупен продукт с марка Libresse, но не повече от 2 скреч карти за една получена касова бележка в рамките на едно посещение, и да участва в Промоцията.

7. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Всеки участник, който е изпълнил условията за участие в Промоцията, получил е скреч карта на касата на участващия в Промоцията обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД и скреч картата е печеливша (с текст “Вземи своята награда”), има право да получи наградата веднага на място на касата на магазина.

8. ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ

8.1. Организаторът не носи отговорност при невъзможност наградата да бъде предоставена и/или използвана поради обстоятелства от непреодолима сила, поради нормативни или законови ограничения или каквито и да е други обстоятелства;

8.2. Организаторът не носи отговорност при невъзможност Участник да изпълни описаните в т.3 и т.4 условия за участие в Промоцията.

8.3. Организаторът има право по своя преценка да прекрати Промоцията по всяко време, в случай че настъпят обстоятелства, които възпрепятстват нейното провеждане, включително, но не само – злоупотреби, нарушаване на тези Правила, форсмажорни обстоятелства, акт на административен, съдебен или друг орган и др. В тези случаи Организаторът не дължи каквато и да е компенсация на Участниците.

8.4. Забранени са всякакви опити за манипулиране на Промоцията в обектите, където тя се провежда. При всякакви злоупотреби, които могат да бъдат използвани за влияние върху Промоцията, както и при съмнения за извършване на такива, Организаторът има право да дисквалифицира съответния Участник, като в този случай Организаторът не е длъжен да мотивира или обяснява дисквалификацията.

8.5. За манипулация по т. 8.4. ще се счита използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Промоцията.

8.6. Организаторът няма задължение да води кореспонденция във връзка с претенции за получаване на наградата от Промоцията.

9. ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

9.1. В случай, че наградата се получава от пълномощник на печелившия Участник, пълномощникът трябва да представи печелившата скреч карта и касовия бон от покупката на продуктите.

9.2. Организаторът има право по всяко време да изменя и допълва настоящите Правила. Измененията и допълненията влизат в сила от датата на публикуването им на уеб страницата на Промоцията: https://www.lillydrogerie.bg/bg/posts.

10. ЛИЧНИ ДАННИ

10.1. За провеждането на настоящата Промоция организаторът не събира и обработва лични данни на участниците.

Настоящите Правила влизат в сила на 01.02.2022 г. и са валидни за целия период на провеждането й.

Сподели