Заедно засаждаме въздух за нашите деца!

29.03.2024

Знаеш ли, че 89% от българите са готови да променят начина си на живот, за да помогнат за опазването на природните ресурси, но само 19% наистина са направили  сериозни промени през последната година.

А ти знаеш ли как можеш да пестиш ресурси у дома?

Голяма част от консумацията на енергия от пералната машина е в резултат на затоплянето на водата. С капсулите на Ariel е може да преминете към кратък цикъл на пране със студена вода и получите същото безупречно чисто пране. 

Миялната машина е уред, който присъства във все повече домакинства. С капсулите на Fairy Platinum Plus преминавате може да премитене към кратък цикъл и да получите същата невероятна чистота.

Вече не е необходимо,  да взимате душ с толкова много вода, за да бъде косата чиста и здрава. С Pantene Miracle Serum Repair & Protect подхранвате косъма без да се налага да отмивате продукта.

Можеш да замениш самобръсначката за еднократна употреба със системните самобръсначки на Gillette и да генерираш по-малко отпадъци, като използваш дръжката многократно.

 

Всеки може да бъде част от промяната като промени навиците в ежедневието си - грижата за планетата започва с малките промени у дома.

P&G и Фондация „Детски книги“ продължават усилията си за по-зелени училищни дворове. Тази пролет с радост даряваме за още 3 по-зелени училищни двора в България като част от кампанията „Заедно засаждаме въздух за нашите деца!“.

Сподели