Безкомпромисна към плаката, нежна към венците

28.12.2020

Без значение дали желаете вашата четка за зъби да се съсредоточи върху здравето на венците ви, избелване на зъбите ви или премахване на плаката, Philips Sonicare е универсалното решение за здрава, красива и блестяща усмивка.

Четките за зъби Philips Sonicare използват звукова технология, която премахва плаката и ви осигурява изключително дълбоко почистване.

Усмихнете се!

 

Главата на звуковата четка работи на висока честота, генерирайки звукови вибрации, които изтласкват течността между зъбите. Динамичното почистващо действие създава милиони микроскопични мехурчета. При контакта със зъбите и венците, те се разпукват и освобождават кислород, който прониква в междузъбните пространства, където се намират голям брой бактерии, които могат да увредят не само венците и зъбите, но и да навлязат и да се разпространят в тялото ви и да влошат здравето на вашето сърце.

 

 

 

Информация за четките:
Нежна, но в същото време ефективна, нашата модерна звукова технология ви осигурява:
• До 7 пъти по-малко плака*

Зъбната плака е проблем, който не бива да се подценява: тя се натрупва с всеки изминал ден и може да предизвика усложнения и кариеси. Електрически четки за зъби Philips Sonicare използват звукова технология, която спомага отстраняването на плаката както по видимата част на зъба (зъбната корона), така и по линията с венеца и междузъбното пространство. Звуковата четка за зъби комбинира маховидни и пулсиращи движения, които сподобства за превъзходното повистване на вашите зъби и венци.
• До 7 пъти по-здрави венци*
Почистването на венците е изкуство. Четките за зъби Philips Sonicare използват нежни маховидни движения, за да почистят плаката по линията на венците и меко докосване, за да се погрижат за чувствителните и кървящи венци.
• До 2 тона по бели зъби само за 1 седмица*
Нашите електрически четки за зъби не просто подобряват здравето на устната кухина. Те също така ви осигуряват по-ярка и красива усмивка. Всекидневното миене на зъбите с четка за зъби Philips Sonicare допринася за почистване на до 100% от петната.
*В сравнение с ръчна четка за зъби

Сподели