„Venus” в „Лили Дрогерие“ ЕООД

31.05.2023

Общи условия и Правила за провеждане
на промоционална кампания „Venus” в „Лили Дрогерие“ ЕООД

Член. 1. Организатор и официални правила на промоционалната кампания
(1) Кампанията се провежда в търговските обекти на „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост „Партньор” или “Лили”).
(2) Кампанията се организира и провежда от ДНК Глобъл Груп, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 121783198, със седалище и адрес на управление: гр. София 1504, ул. „Шейново” 11Б, (наричано по-нататък за краткост „Организатор”) по възлагане на Възложителя.
(3) Кампанията се организира по възлагане на „Проктър и Гембъл България” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 831514349 със седалище и адрес на управление гр. София, бул. “България” № 69, Infinity Tower, ет. 14 (наричано по-нататък за краткост „Възложител“).
(4) Участниците в Кампанията са длъжни да спазват общите условия и правила (нататък в текста наричани „Официални правила”).
(5) Официалните правила са достъпни безплатно за всяко заинтересовано лице в периода на промоцията в периода на Кампанията на следната Интернет страница: www.pgonlinepromos.bg.
(6) Организаторът си запазва правото да допълва или променя Официалните правила. Допълненията и/или промените ще бъдат предварително публично оповестени на Интернет страницата, посочена в член 1, ал. 5.
(7) Официалните правила са изготвени в съответствие с изискванията на приложимото българско законодателство.

Член 2. Място на провеждане и продължителност на Кампанията
(1) Кампанията се организира и провежда във всички търговски обекти на „Лили“ на територията на Република България.
(2) Кампанията започва на 01.06.2023 г. и приключва на 30.06.2023 г. или до изчерпване на всички скреч карти, даващи право на участие, което от събитията настъпи първо, независимо от публикуването и наличието на рекламни материали преди и/или след посочените дати.
(3) След приключването на Кампанията, участващите продукти губят качеството си на такива и Възложителят, Организаторът и Партньорът не носят отговорност и нямат по-нататъшни задължения спрямо клиенти, които са с убеждението, че Кампанията все още продължава. Организаторът потвърждава, че Кампанията започва на 01.06.2023 г. и приключва на 30.06.2023 г., независимо дали преди и/ или след посочения период рекламни материали за Кампанията, могат да бъдат открити в търговските обекти до окончателното им отстраняване.

Член 3. Участващи продукти в Кампанията
В Кампанията участват всички продукти с марка Venus, дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти на „Лили“, независимо от вида и стойността им.

Член 4. Право на участие
(1) В Kампанията може да участва всяко лице, което има навършени 18 години към датата на участие в Кампанията, отговаря на условията, посочени в член 5 (наричано накратко „участник”).
(2) Всеки участник има право на неограничен брой участия за периода на Кампанията, но като използва различни номера на касови бележки (от различни покупки на продукти с марка Venus), като всяка една от тях е на стойност минимум 5.99лв с ДДС. Една касова бележка може да участва само веднъж (при представянето и се получава само една скреч карта) независимо от броя на закупените в нея продукти или общата стойност на закупените продукти с марка Venus (т.е. покупка на продукти с марка Venus за 12 лв. не е равна на 2 скреч карти, а на 1).
(3) В Kампанията нямат право да участват служители на Организатора, Възложителя и/или Партньорът, както и членове на техните семейства.
(4) С участието си в Кампанията, участниците се съгласяват и се задължават да спазват настоящите Официални правила.
(5) Участието в Кампанията е обвързано с покупка на продукт.

Член 5. Механизъм на Кампанията
(1) За да участва в Кампанията и да получи възможност да спечели награда, участникът следва да изпълни следните стъпки:
Стъпка 1: Да закупи наведнъж продукти с марка Venus на минимална стойност 5.99 лв. с ДДС от търговски обект на „Лили“ в периода на осъществяване на Кампанията, като продуктите трябва да са закупени и да присъстват на една касова бележка, издадена от търговския обект за удостоверяване на извършената покупка;
Стъпка 2: Да запази касовата бележка от покупката;
Стъпка 3: Да получи скреч карта от служител на „Лили“;
Стъпка 4: Да изтрие скреч картата и да разбере веднага дали печели награда.
Стъпка 5: При спечелена награда, участникът я получава веднага от служител на „Лили“.
(2) За горепосочения механизъм важи следният механизъм на печалба: Ако в скреч зоната е изписано „ПРЕНОСИМА ЧАША VENUS“ или „САК VENUS“, участникът печели награда. Ако в скреч зоната е изписано "ОПИТАЙ ПАК", участникът не печели награда.
(3) Участниците трябва да пазят касовата бележка и печелившата скреч карта без повреди, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да предостави оригинал на касовата бележка и скреч картата на служител на „Лили“ в търговския обект, в който е направена покупката. На скреч картата трябва да е видима спечелената награда. На касовата бележка трябва да са видими дата на покупката, която трябва да е в периода на промоцията, както и името, и стойността на закупените продукти с маркa Venus.
(4) Участник, който не спазва настоящиятите Официални правила или не отговаря на условията на Кампанията, ще бъде дисквалифициран без допълнително уведомяване, като губи правото на спечелената награда, в случай че е имал право на такава. Всякакви действия, с които се цели вероятността за спечелване на награда от Кампанията да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Официални правила, са забранени. При установяване на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Възложителят и Организаторът си запазват правото да дисквалифицират съответния участник/ съответните участници и да го/ги лиши от правото да получи/получат наградата.
(5) Ако в резултат от участието в Кампанията бъдат засегнати права и законови интереси на трети лица, Възложителя или Организатора, или бъдат нарушени разпоредби на закона, този участник носи цялата отговорност за всички причинени им преки и непосредствени вреди и пропуснати ползи.

Член 6. Награди
(1) Наградите, които ще бъдат раздадени, са общо:
(а) 1000 (хиляда) преносими чаши, всяка на стойност 3,38 лв. без ДДС
(б) 470 (четиристотин и седемдесет) сака Venus, всеки на стойност 5,57 лв. без ДДС
(2) Наградите се доставят само на територията на Република България.
(3) Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.
(4) Не се допуска замяна на предметните награди с тяхната парична равностойност или друг предмет.
(5) Наградите ще бъдат предоставени само ако участникът и участието му/ѝ отговарят на условията на настоящите Официални правила.

Член 7. Получаване на награди
(1) Наградите ще бъдат раздавани на място в съответния търговски обект на „Лили“, в който е направена покупката. Участниците следва да представят печелившата скреч карта, заедно с касовата бележка, в която се посочва закупуването на продукти с марка Venus. Преди да връчи наградата, служител на „Лили“ следва да провери касовата бележка и печелившата скреч карта,

Член 8. Данъци и такси
(1) Наградите посочени в член 6 ал.1 са предметни и на единична стойност под 100 лв. без ДДС и не следва да бъдат облагани с данъци.

Член 9. Други условия
(1) В Кампанията не могат да вземат участие лица, ненавършили 18-годишна възраст. В случай, че в Кампанията желаят да участват лица, ненавършили 18 години, или поставени под запрещение, то участието им е възможно единствено със знанието и съгласието на техните родители или попечители.
(2) С участието си в Кампанията участниците се съгласяват с Общите правила на Кампанията.
(3) Организаторът и Партньорът не носят отговорност за лицата, които не са успели да вземат участие в Кампанията поради изтичане периода на провеждането й, както и поради технически и други проблеми, свързани с комуникационните системи.

Член 10. Прекратяване/Забавяне на кампанията
(1) Организаторът и/или Възложителя има неотменимо право да прекрати Кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с чл. 1.6. на настоящите Официални правила, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на преждевременно прекратяване на Кампанията по реда на тези правила, на участниците не се дължи каквато и да е компенсация.
(2) За целите на тези Правила, за Форсмажор ще се счита всяко събитие, което не може да бъде контролирано, поправено или предвидено от Организатора и поради възникването на което Организаторът не може да изпълни своите задължения, предприети съгласно тези Правила. Такива събития ще означават без ограничение: войни, пожари, наводнения, стачки и блокади, земетресения и други катастрофи от всякакъв вид, както и законова разпоредба, която може да забрани или промени условията на Правилата.

 

Член 11. Спорове
(1) Всеки съдебен потенциален спор между Организатора на промоцията и участници в същата се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава, спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.
(2) Партньорът не носи отговорност в случай на предявена претенция от страна на участник в Кампанията.
(3) Организаторът и Партньорът нямат задължение да водят кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди, предявени след приключване на Кампанията.

Член 12. Защита на личните данни
(1) При изпълнение на промоционалната кампания, Организаторът и Партньорът няма да събират лични данни.


Настоящите Общи условия влизат в сила на 01.06.2023 г.