Презареди със Здраве

01.02.2024

                                                                                ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА
                                                                              “Презареди със Здраве”

 

 


I. Организатор на Кампанията. Изпълнител
1.1. Кампанията “Презареди със Здраве” (наричана по-долу „Играта“ или „Кампанията“) се организира от “Арома Козметикс” АД, ЕИК: 201811050, със седалище и адрес на управление: гр. София, район „Надежда“, ул. „Кирил Благоев“ №12, email: [email protected]

1.2. Участниците в играта са длъжни да спазват условията на настоящите Официални правила (наричани по-долу “Официални правила” или „Правилата“). Официалните правила ще бъдат публично достъпни за целия период на продължителността ѝ на интернет адрес: www.zdravegames.com.
Участвайки в Играта, потребителите са обвързани от тези Официални правила и се задължават да ги спазват.


1.3. Организаторът си запазва правото да допълва или променя Официалните правила по всяко време, като промените влизат в сила след оповестяването им на интернет адрес: www.zdravegames.com


1.4. Играта “Презареди със Здраве” се организира с рекламна цел за популяризирането на марката „Здраве”.

II. Период и място на провеждане на играта. Участващи продукти

2.1. Период на Играта: 01.02.2024 - 29.02.2024 г. включително. Играта се организира и провежда на територията на Република България.
2.2. Продукти, участващи в Кампанията: всички продукти с марката “Здраве”, независимо от вида и опаковката им.


III. Право на участие


3.1. В Кампанията имат право да участват всички физически лица на възраст над 18 години с местоживеене в България, с изключение на: служителите на “Арома Козметикс” АД, както и свързани с тях лица.
3.2. За да получат награда от Играта, печелившите са длъжни да запазят и покажат на куриера печелившата касова бележка.
3.3. Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1.3, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на продукти.

IV. Механизъм за участие в Кампанията
4.1. Механизмът за участие в Кампанията включва изпълнението на следните стъпки:
Стъпка 1: Купи продукт/и“Здраве” (независимо от вида и опаковката им), на обща стойност минимум 7,99 лв. с ДДС. Необходимо условие е закупуването нa продукт/и смарката “Здраве” на общата стойност не по-малко от 7,99 лв. с ДДС да бъде вписано на ЕДНА касова бележка. На касовата бележка ясно и четливо трябва да са посочени:
 наименование на продукта/продуктите и марката
 стойност на продукта/продуктите
 дата на касовата бележка.


Задължително условие за участие е датата на касовата бележка, с която се участва в настоящата игра, да е в рамките на периода на играта съгласно чл. 2.1 от настоящите правила.
Право на участие в играта дава и закупуването на продукти „Здраве“ на стойност минимум 7,99 лв. с ДДС от онлайн магазин (вкл. чрез мобилно приложение), в случай че за покупката е издадена касова бележка съдържаща име на продукта, марка и стойност. Покупката следва да е отразена на ЕДНА касова бележка.


Стъпка 2: Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти “Здраве”, датата и номера на касовата бележка на интернет страницата www.zdravegames.com
При регистрацията участникът трябва:
 да въведе валиден мобилен номер;
 да въведе номера на касовата бележка/друг документ за покупката
 да въведе общата сума от закупените продукти “Здраве”;
 да въведе датата на касовата бележка
 да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Кампанията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта www.zdravegames.com, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.zdravegames.com


4.2. С регистрация на една касова бележка от закупени продукт/и “Здраве” за минимум 7,99 лева с ДДС, един участник може да спечели само една награда. Т.е. с еднарегистрация един участник може да спечели само 1 бр. Смарт часовник, 1 бр. Безжични слушалки или 1 бр. Подаръчен комплект “Здраве”.


4.3. Един участник може да направи максимум 3 регистрации за участие в играта в рамките на едно денонощие, като регистрира 3 отделни касови бележки за закупуване напродукти „Здраве“, всяка от които на стойност минимум 7,99 лева с ДДС.


4.4. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

4.5. С една касова бележка участникът може да направи само една регистрация,независимо от броя и стойността на закупените с нея продукти.


V. Награди
5.1. В играта ще бъдат раздадени следните награди:
 Смарт часовник (5 бр. за целия период)
 Безжични слушалки (10 бр. за целия период)
 Подаръчен комплект “Здраве” (100 бр. за целия период)
Общо 115 бр. награди за целия период на играта.


5.2.Наградата е лична и се предоставя на печелившия; тя не може да бъде продавана, давана или преотстъпвана на трети страни.
5.3. Изображенията на наградите на www.zdravegames.com са илюстративни, реалните награди биха могли да се различават.
VI. Теглене на наградите. Известяване на печелившите.


6.1. Всички награди ще бъдат изтеглени до три работни дни след края на играта на случаен принцип чрез софтуер.
6.2. Печелившите ще бъдат обявени на www.zdravegames.com до 24 часа след изтеглянето, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.
6.3. Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен
номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер. Един участник може да направи максимум 3 регистрации в рамките на денонощие.
6.4. Печелившите участници ще бъдат известени със SMS на мобилния номер, въведен при регистрацията за участие. В съобщението ще се съдържа мобилен номер за връзка сОрганизатора, на който в 5-дневен срок печелившите ще трябва да позвънят между 09:00 и 18:00 часа и да потвърдят наградата си (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). В случай, че печеливш участник не потвърди наградата си в описания срок, същият губи правото си да я получи. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.
6.5. Организаторът не носи отговорност, ако печеливш участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и не е потвърдил наградата си в рамките на 5-дневния срокили не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен номер и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.


VII. Получаване на наградите
7.1. Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените продукти с бранда “Здраве” на куриера, който ще достави наградата им.

7.2. Задължително условие е имената на продуктите и марката да присъстват като закупен артикул на касовата бележка.
7.3. Организаторът апелира към участниците в играта да пазят старателно касовата бележка на място, което да съхрани нейната цялост и четливост – награди няма да бъдат предоставяни срещу изтрити и нечетливи касови бележки, при които не може да се потвърди, че въведените данни при регистрацията отговарят на реално направената покупка.

7.4. Допускат се и регистрации за участие с други документи за покупка, освен касови бележки. За целта е необходимо потребителят да регистрира номера на документа, както и сумата с ДДС. При спечелване на награда е необходимо участникът да предостави на куриера копие от регистрирания за участие в играта документ.
7.5. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия, с които се цели:

а) получаване на повече от посочените максимален брой регистрации от едно лице;
б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността;

в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник, извън описания механизъм в настоящите Правила.Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време,
включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.
7.6. Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20
работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата.


7.7. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.
7.8. Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност,представяне на печелившата касова бележка и подписване на приемо-предавателен протокол.


VIII. Защита на личните данни
8.1. Организаторът се задължава да защитава, използва, обработва и съхранява получените лични данни в съответствие с разпоредбите на приложимото законодателство.
8.2. Включвайки се в Кампанията, участниците се съгласяват доброволно да предоставят своите лични данни на Организатора, в случай че бъдат избрани за печеливши.
8.3. Личните данни, които ще се събират от Организатора във връзка с участие в кампанията са следните: за печелившите участници: три имена, адрес за доставка, ЕГН,мобилен номер.Лични данни на непечелившите участници не се събират, тъй като при регистрацията за участие се предоставя само мобилен номер, който сам по себе не може да идентифицира физическо лице.
8.4. Всеки печеливш предоставя необходимите лични данни и се съгласява тези данни дабъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани за следните цели:
 Администриране на Кампанията;
 Идентификация на печелившите и осъществяване на контакт с тях, с цел
получаване на наградата.
 Изпращане на наградите на печелившите участници;
 Деклариране на печелившата награда, когато е приложимо.
8.5. Организаторът има право да предоставя лични данни на печелившите и когато предоставянето им е задължително по силата на закон или друг нормативен акт.
8.6. Лицата, ненавършили 18 години, не следва да участват в настоящата Игра.
8.7. С участието си в Играта и приемането на настоящите Правила печелившият участник декларира изрично:
 че предоставя свои собствени лични данни;
 че е запознат с целите и с условията на обработване на личните му данни и предоставя доброволно своите лични данни.
 изразява изричното си, доброволно и информирано съгласие личните му данни да бъдат обработвани от Организатора за целите и съобразно Правилата, посочени всъщите;
8.8. Печелившите участници се съгласяват, че Организаторът може да обработва предоставените лични данни за целите на организацията/осъществяването на Играта иразпространението /получаването на наградите от нея, както и за деклариране на наградите, когато е приложимо.
8.9. Организаторът предприема необходимите технически и организационни мерки, за да защити данните от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване.
8.10. Организаторът определя ясни и прозрачни процедури за обработване на лични данни, както и следи за периодичното ревизиране на процесите на обработване и нуждата от тях.
8.11. Организаторът ще обработва и/или съхранява личните данни на печелившите участници за срок от 5 г., считано от първи януари на годината, следваща годината на провеждане на Играта, поради изискванията за приложимото данъчно и счетоводно законодателство.
8.12. Всяко физическо лице – субект на лични данни, събрани при провеждане на Играта (печеливш участник), има право на:
 информация за процесите на обработка;
 достъп до обработваните лични данни;
 преносимост на личните данни

 коригиране на неточни данни;
 ограничаване на обработването;
 възражение срещу обработването пред Организатора и/или Изпълнителя;
 изтриване на личните му данни (право да бъдеш забравен).
Упражняването на посочените права се осъществява от участника лично или от упълномощено лице, посредством подаване на заявление на следните адреси на организатора: гр. София, 1271, ул. „Кирил Благоев“ №12, както и на имейл:[email protected], което следва да съдържа име, имейл и други данни за идентифициране на съответния участник, описание на искането и предпочитана форма за предоставяне на информацията, подпис, дата и адрес за кореспонденция. Печеливш участник - субект на лични данни има право да подаде жалба относно нарушение на разпоредбите за защита на личните данни до компетентния надзорен орган. За България това е: Комисия за защита на личните данни, адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, електронна поща: [email protected], интернет страница: www.cpdp.bg.
8.13. В случай, че печеливш участник откаже да предостави необходимите данни за получаване на спечелена награда или откаже да декларира с подписа си получаването на информацията и данните, съдържащи се в документите, съпътстващи предаването на наградата, Организаторът има право да откаже предоставянето на наградата, както и да я предостави на друг участник избран на случаен принцип.


9. Отговорност
9.1. Организаторът на Играта не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции след изтичането на срока ѝ или по други подобни поводи.
9.2. Организаторът не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства и/или срив в информационните системи, които възпрепятстват реализацията на съответната игра и/или доставката на награди.
9.3. Евентуално възникнали спорове между Организатора и участниците се решават чрез преговори или в краен случай, при невъзможност да се постигне съгласие – по реда на действащото законодателство.
9.4. “Арома Козметикс” АД си запазва правото да промени периода на провеждане, ако поради непредвидени обстоятелства, не може да активира Кампанията на 01.02.2024 г. и/или да я прекрати на 29.02.2024 г.


10. Деклариране на доходи за данъчни цели
10.1. Съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) предметни награди на стойност над 100 (сто) лева с ДДС са облагаем доход за печелившия. Наградите „Смарт часовник“ и „Безжични слушалки“ са на стойност по-висока от 100 (сто) лева с ДДС, поради което представляват облагаем доход за физическото лице - печеливш. Организаторът внася дължимия данък за своя сметка и декларира изплатения доход на съответното лице.
10.2. За целите на изпълнение на задълженията по ЗДДФЛ, печелившият участник се задължава да предостави на Организатора: три имена и ЕГН.
10.3. В случай, че печеливш участник не желае да предостави изисканата информация, или предостави некоректни данни, чрез които Организаторът не може да изпълни задълженията си по ЗДДФЛ (например – грешен ЕГН), той губи право да получи наградата.


Настоящите правила влизат в сила на 01.02.2024 г.

Сподели