По-красива коса за няколко песни време

13.06.2023

Официални правила за участие в промоцията “По-красива коса за няколко песни време”

1. ПЕРИОД ЗА УЧАСТИЕ. ТЕРИТОРИЯ НА КАМПАНИЯТА:

1.1. Периодът за участие в Кампанията на Юниливър България “По-красива коса за няколко песни време” („Кампанията“. „Играта“) е от 01.06.2023 г. до 30.06.2023 г. включително или до изчерпване на наградите.

1.2. Играта се провежда във всички физически обекти на Lilly Drogerie на територията на Република България. Играта не важи за покупки от онлайн магазин.

2. ОРГАНИЗАТОРИ:

2.1. Организатор на Кампанията е “Юниливър България” ЕООД, ЕИК: 121796402, със седалище и адрес на управление: сграда 4, ет. 5, ул.“Бизнес парк София“ №1, 1716,гр. София. („Организаторът“).

3. УЧАСТНИЦИ:

3.1. Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице (навършило 18 години) с постоянен адрес в Република България, което в периода на участие по т. 1.1 следва да изпълни следните условия:

3.1.1. Посети физически обект на Lilly Drogerie;

3.1.2. Закупи продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 12,00 лв.

3.1.3. Вземе скречкарта от касата в обекта и изтрие обозначеното за целта поле.

3.1.4. Приеме настоящите Правила, които ще бъдат публикувани на bit.ly/3zthdsY и ще бъдат налични при поискване във всеки участващ в Кампанията обект Lilly Drogerie. Включването на Участниците в Кампанията означава, че те са приели настоящите Правила.

3.2. В Играта нямат право да участват служители на Организатора и на Lilly Drogerie, както и служители на други компании, изпратени за изпълнение на временна работа за Организатора, в качеството им на предприятия - ползватели на тези работници/служители под тяхно ръководство и контрол, и членове на техните семейства.

4. МЕХАНИЗЪМ НА УЧАСТИЕ:

4.1. Участието в Играта е обвързано със закупуването на продукт, предлаган от Организатора. За да се включи в Кампанията, участникът трябва да закупи продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 12,00 лв. от физически обект на Lilly Drogerie.

4.2. Всеки Участник, който е посетил обект на Lilly Drogerie, закупил е продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 12,00 лв. и отговаря на условията от т.3 на настоящите Правила, има право да участва в Играта, да получи скречкарта и да играе за една от предвидените за спечелване награди.

4.3. Кампанията стартира във всички обекти на Lilly Drogerie на 01.06.2023 г. и приключва на 30.06.2023 г. или до изчерпване на количествата награди.

4.4. Всеки участник може да участва неограничен брой пъти, за всеки от които отговаря на условията за участие, в периода на провеждане на Кампанията или до изчерпване на количествата награди.

4.5. Всеки Участник може да получи до 4 скречкарти в рамките на едно посещение в един обект на Lilly Drogerie. Например: при закупуване на 8 продукта с марка TRESemmé в рамките на едно посещение в обект на Lilly Drogerie, участникът ще получи 4 скречкарти. При закупуване на 10, 12 или 14 продукта с марка TRESemmé в рамките на едно посещение в обект на Lilly, участникът отново ще получи 4 скречкарти.

5. НАГРАДИ*:
- Мус за коса TRESemmé Volume & Lift Hair Mousse 200 мл – 550 броя;
- Лак за коса TRESemmé Freeze Hold HS 250 мл – 110 броя;
- Водоустойчива тонколонка – 50 броя;

* снимките на наградите, показани на рекламните материали, са илюстративни и може да се различават от реалните награди.

6. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИ УЧАСТНИЦИ:

6.1. В Кампанията се включват само Участници, които отговарят на условията по т. 3 и т.4 от тези Правила.

6.2. Всеки участник, който е изпълнил условията за участие, има право да получи 1 скречкарта за всяка покупка на продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 12,00 лв., но не повече от 4 скречкарти в рамките на едно посещение, и да участва в Кампанията.

7. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ:

7.1. Всеки участник, който е изпълнил условията за участие в Играта, получил е скречкарта на касата на участващия в Играта обект на Lilly Drogerie и скречкартата е печеливша, има право да получи награда „мус за коса TRESemmé Volume & Lift Hair Mousse 200 мл“ и награда „лак за коса TRESemmé Freeze Hold HS 250 мл” веднага на място на касата на магазина.

7.2. Всеки участник, който е изпълнил условията за участие в Играта, получил е скречкарта на касата на участващия в Кампанията обект на Lilly Drogerie и скречкартата е печеливша, има право да получи награда „водоустойчива тонколонка” след като се свърже с Организатора на някоя от следните официални социални мрежи на TRESemmé Bulgaria:

Facebook – TRESemmé България
Instagram – @tresemmebulgaria

Спечелената награда „водоустойчива тонколонка” се доставя от Организатора чрез куриер на съответния адрес за доставка на територията на Република България, посочен от печелившия Участник, в срок до 30 (тридесет) работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка 

на наградата. Разходите по доставяне на наградата „водоустойчива тонколонка” се поемат от Организатора.

8. ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ:

8.1. Организаторът не носи отговорност при невъзможност наградата да бъде предоставена и/или използвана поради обстоятелства от непреодолима сила, поради нормативни или законови ограничения или каквито и да е други обстоятелства.

8.2. Организаторът не носи отговорност при невъзможност Участник да изпълни описаните в т.3 и т.4 условия за участие в Кампанията.

8.3. Организаторът има право по своя преценка да прекрати Кампанията по всяко време, в случай че настъпят обстоятелства, които възпрепятстват нейното провеждане, включително, но не само – злоупотреби, нарушаване на тези Правила, форсмажорни обстоятелства, акт на административен, съдебен или друг орган и др. В тези случаи Организаторът не дължи каквато и да е компенсация на Участниците.

8.4. Забранени са всякакви опити за манипулиране на Играта в обектите, където тя се провежда. При всякакви злоупотреби, които могат да бъдат използвани за влияние върху Кампанията, както и при съмнения за извършване на такива, Организаторът има право да дисквалифицира съответния Участник, като в този случай Организаторът не е длъжен да мотивира или обяснява дисквалификацията.

8.5. За манипулация по т. 8.4. ще се счита използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Кампанията.

8.6. Организаторът няма задължение да води кореспонденция във връзка с претенции за получаване на наградата от Играта.

9. ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ:

9.1. В случай, че наградата се получава от пълномощник на печелившия Участник, пълномощникът трябва да представи печелившата скречкарта и касовия бон от покупката на продуктите.

9.2. Организаторът има право по всяко време да изменя и допълва настоящите Правила. Измененията и допълненията влизат в сила от датата на публикуването им на следния линк: bit.ly/3zthdsY, както и ще бъдат публикувани и на официалните страници на TRESemmé във Facebook и Instagram.

10. ЛИЧНИ ДАННИ:

10.1. За провеждането на настоящата Кампания Организаторът не събира и обработва лични данни на Участниците.

Настоящите Правила влизат в сила на 01.06.2023 г. и са валидни за целия период на провеждането й.