#NextPanteneStar

01.08.2023

ОБЩИ/ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА #NextPanteneStar В МАГАЗИНИТЕ НА ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ ЕООД
ПЕРИОД НА КАМПАНИЯТА: 01.08.2023 - 31.08.2023 г.

1. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА
1.1. Кампанията #NextPanteneStar (наричана по-долу за краткост „Кампанията“) се организира и провежда от „ДНК Глобъл Груп“ ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 121783198, със седалище и адрес на управление: гр. София 1504, ул. „Шейново” 11, вх. Б, ет. 1, ап. 2 (наричано по-нататък за краткост „Организатор”) по възлагане на Възложителя.
1.2. Кампанията се организира по възлагане на „Проктър и Гембъл България” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 831514349 със седалище и адрес на управление гр. София 1404, бул. “България” № 69, Infinity Tower, ет. 14 (наричано по-нататък за краткост „Възложител“).
1.3.Всички дейности свързани с официалната Instagram страница на Pantene Bulgaria се осъществяват от „ЮНАЙТЕД ПАРТНЪРС“ ЕООД, ЕИК 121316789, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. “Св. Св. Кирил и Методий” № 120 (наричано по-долу за краткост „Партньор”).
1.4. Играта се провежда в търговските обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост “Лили”).
2. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА
2.1. Участниците в Кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу Официални правила на Кампанията (наричани по-долу “Официални правила” или „Правила“). Официалните правила на кампанията ще бъдат достъпни за целия период на продължителността й на www.pgonlinepromos.bg.
2.2. Организаторът на Кампанията си запазва правото да допълва или променя Официалните правила по всяко време, като промените влизат в сила в момента на публикуването им на www.pgonlinepromos.bg
3. ПЕРИОД И ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА
3.1. Кампанията започва на 01.08.2023 г. и приключва на 31.08.2023 г.

3.2. След приключването на Кампанията, участващите продукти губят качеството си на такива и Организаторът не носи отговорност и няма по-нататъшни задължения спрямо клиенти, които са с убеждението, че Кампанията все още продължава. Организаторът потвърждава, че Кампанията започва на 01.08.2023 г. и приключва на 31.08.2023 г., независимо дали преди и/ или след посочения период рекламни материали за Кампанията, могат да бъдат открити в търговските обекти до окончателното им отстраняване.

3.3. Кампанията се организира и провежда на територията на Република България.


4. УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ
4.1. В Кампанията участват всички продукти с марка Pantene (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти и онлайн магазина на Лили Дрогерие, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Кампанията продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Кампанията. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Кампанията се считат уведомени, че в Кампанията не участват други продукти освен горепосочените.

5. ПРАВО НА УЧАСТИE
5.1. Участник в Кампанията може да бъде всяко лице, навършило 18 години към датата на участие, което живее на територията на Република България. В Кампанията нямат право да участват служители на Организатора, Партньора, Лили Дрогерие и Възложителя, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи). С извършването на което и да е от действията за участие в Кампанията участниците декларират, че са навършили 18 години, приемат настоящите Правила и имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието си.
5.2. Участник, който не спазва настоящите Официални правила или не отговаря на условията на Кампанията, ще бъде дисквалифициран без допълнително уведомяване, като губи правото на спечелената награда, в случай че е имал право на такава. Всякакви действия, с които се цели вероятността за спечелване на награда от Кампанията да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Официални правила, са забранени. При установяване на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира съответния участник/ съответните участници и да го/ги лиши от правото да получи/получат наградата.
5.3. Ако в резултат от участието в Кампанията бъдат засегнати права и законови интереси на трети лица, Възложителя или Организатора, или разпоредбите на закона, този участник носи цялата отговорност за всички причинени им преки и непосредствени вреди и пропуснати ползи.
5.4. За да получат спечелена награда от Кампанията, печелившите участници са длъжни да запазят и представят оригиналната касова бележка/фактура, или да предадат копие на куриера от закупените продукти с марка Pantene от магазин на Лили Дрогерие.
5.5 В случай на спечелване на награда участникът трябва да предостави лични данни с цел получаване на награда. Всеки печеливш участник трябва да изпрати и попълнена и подписана Декларация за съгласие за обработка на личните му данни.

5.6. Настоящите Правила са задължителни за всички участници в Кампанията. С участието си в Кампанията участниците се обвързват с настоящите Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Кампанията.
5.7. Участието в Кампанията е обвързано с покупка на продукт.
6. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА
6.1. Участието в Кампанията е обвързано със закупуване на един или повече от горепосочените Продукти. Покупката следва да е направена през периода на Кампанията – това се установява от датата на касовата бележка/фактурата. В случай че касовата бележка/фактурата е с дата, предхождаща началото на Кампанията, участието с нея ще е невалидно и няма да отговаря на настоящите Правила.
6.2. За да участва в Кампанията за спечелване на една от наградите по точка 7.1. от настоящите Правила, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:
Стъпка 1: Да закупи наведнъж един или повече продукти с марка Pantene, независимо от размера и разфасовката, на минимална обща стойност 9.99 лв. с ДДС, от някой от търговските обекти на Лили Дрогерие или на https://shop.lillydrogerie.bg/ през периода на Кампанията и да запази касовата бележка/фактурата от направената от него покупка.
Стъпка 2: Да качи снимка или reel (с изключение на story) в собствения си профил в Instagram с хаштаг #NextPanteneStar.
*Профила на участника трябва да е публичен, за да може да участва

6.3. С публикуване на снимка/reel с #NextPanteneStar участниците автоматично се съгласяват с Общите условия на Кампанията.

6.4. Снимките/reels, които участниците ще публикуват в Инстаграм за участие в Кампанията, трябва да включват #NextPanteneStar, косата да е пусната и състоянието й да е ясно видимо на снимката (снимката да е ясна и чиста, да не е обработвана, да не е преекспонирана и да не включва филтри).

6.5. Участниците трябва да участват само със снимки/reels, които са оригинални (заснети от самите тях), които не нарушават авторските права или други права на трети страни, и които не съдържат изображения или други лични данни за тях или лица, които не са съгласни да бъдат включени. Не трябва да се публикуват снимки на непълнолетни лица. Чрез включването си в Кампанията, участниците се съгласяват тяхната публикувана снимка да бъде ползвана за целите на Кампанията.
6.6. Снимки/reels или описание ще бъдат автоматично дисквалифицирани, ако:
• включват клеветническо, неприлично, сексуално открито, нецензурно, обидно, политически и/или културно чувствително съдържание или което насърчава насилие, женомразство или се отнася до незаконни дейности, или което насърчава дискриминация въз основа на раса, религия, пол, национален произход, физически увреждания или възраст, или което нарушава правата на трето лице;
• съдържат надписи или различни отличителни знаци или има нанесени лога или марки, които биха могли да нарушат правата на интелектуална собственост на трети лица или са взети от различни източници (представя логото на уебсайтове 

или изображения, предлагани на пазара от различни производители или търговци );
• показва консумация на тютюн или алкохол, записи от шофиране, съдържание което насърчава омраза или безотговорно поведение и др., което не е свързано с естеството и целта на Кампанията, както е описано в настоящите Правила.
6.7. Участниците трябва да пазят касовата бележка/фактурата без повреди по нея, за да удостоверят покупката си в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от оригиналната касова бележка/фактура на и-мейл на Организатора за проверка ([email protected]). Оригинала на касовата бележка остава при участника.

6.8. Снимката от касовата бележка/фактурата следва да отговаря на следните критерии:
• Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
• Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
• Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането й.
• Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Кампанията продукти.
• На снимката трябва ясно да се виждат обектът на Лили Дрогерие, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата бележка/фактура.

6.9. Публикувани снимки и снимки на касови бележки/фактури, които не отговарят на посочените по-горе условия, няма да бъдат зачитани за валидни и няма да участват в разпределянето на наградите.

7. НАГРАДИ

7.1. Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Кампанията, са следните:
а.) 3 (три) бр. преобразяване и фотосесия за рекламна кампания. Всяка от наградите е на максимална стойност до 999 лв. с ДДС
б.) 50 (петдесет) бр. комплект продукти Pantene Repair & Protect, съдръжащи шампоан 360 мл, балсам 220 мл, Miracle Serum балсам 200 мл, маска 300 мл и олио 100 мл, всеки на обща стойност 65.01 лв. с ДДС
7.2. Наградата посочена в чл. 7.1. (а) ще се състои в гр. София и включва професионална фотосесия и фото обработка; преобразяване, включващо стайлинг, прическа от фризьор, грим от гримьор. Ако избраните печеливши не са с местоживеене в София, наградата допълнително включва транспорт от и до София и 1 (една) нощувка с вечеря и закуска в София, трансфер до и от локацията на фотосесията.

7.3. Датата на фотосесията (TBC) е фиксирана и при невъзможност на печелившите да присъстват, те губят правото си на участие и се обявява първия резервен участник от списъка с печеливши.
7.4. Снимките от фотосесията ще бъдат използвани в ноемврийското издание на списание Cosmopolitan (4-та корица и фолио), както и спонсорирани и органични постове на Pantene в Instagram и Facebook в периода 1.11.2023-31.03.2024 г.
7.5. Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Кампанията са с илюстративен характер.
7.6. Възложителят предоставя всички награди на Организатора единствено за целите на Кампанията.

8. ПРОЦЕДУРА ЗА ТЕГЛЕНЕ, ОБЯВЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ
8.1. Тегленето на печелившите участници на наградите посочени в чл. 7.1. (б) се осъществява от Организатора до 7 работни дни след края на Кампанията, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 50 печеливши участници и 50 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.
8.2. Печелившите на наградите посочени в чл. 7.1. (а) ще бъдат избрани от жури, включващо двама представители от Организатора и двама представители от Възложителя, до 7 работни дни след края на Кампанията. Ще бъдат избрани 3 печеливши участници и 9 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния избран, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила. Избраните печеливши и резерви ще бъдат документирани с протокол, от страна на журито.
8.3. Критерии, въз основа на които ще бъдат избрани печелившите на наградите, посочени в чл. 7.1. (а), са на база на състоянието на косата:
• Косата трябва да е бляскава, плътна, здрава и мека на вид;
• Косата не трябва да е накъсана и неравномерна, поради увреждане;
• Реалното състояние на косата трябва да бъде същото като на снимките.
8.4. В срок от 3 дни след тегленето и избирането на журито, печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Instagram страница на Pantene Bulgaria от страна на Партньора в публикация тип “Story” и в коментар под поста, анонсиращ Кампанията. Печелившите трябва да изпратят лично съобщение на официалната Instagram страница на Pantene Bulgaria, за да разберат как да се свържат с Организатора за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат на Организатора необходимите данни и снимка от оригинал касова бележка/фактура в 5-дневен (петдневен) срок след обявяването в Instagram, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители. На касовата бележка/фактурата трябва да са видими: нейният номер; дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията; както и името и стойността на закупените продукти с марка Pantene.
8.5. Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка/фактурата, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.
8.6. Всеки участник е длъжен да провери дали е в списъка с печелившите, да проверява редовно съобщенията в Instagram профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Кампанията. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще обяви първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.
8.7. В случай че резервните участници бъдат изчерпани и са останали нераздадени награди, допълнителни резервни участници няма да бъдат теглени и оставащите награди няма да бъдат раздавани. Непотвърдените/непотърсените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

8.8. Един участник може да получи само една от наградите посочени в член 7.1. Един участник може да участва в кампанията с една касова бележка/фактура само веднъж. Един участник може да участва в Кампанията с неограничен брой касови бележки/фактури.

8.9. Всеки от печелившите следва да подпише съгласие за авторски права на снимките в периода 01.11.2023 – 31.03.2024 г. за списание Cosmopolitan и Facebook и Instagram съдържание.

8.10. Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи, че е печеливш в Кампанията и не е заявил получаване на наградата в 5-дневния (петдневен) срок за потвърждение или не е предоставил валидни данни за доставка и/или е направил техническа (правописна) грешка при изписването им.
8.11. Печелившите участници получават

наградите си само след като представят на Организатора оригиналната касова бележка/фактура за закупените продукти с марка Pantene от Лили Дрогерие през периода на Кампанията.
ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В КАМПАНИЯТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА/ФАКТУРАТА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ИМЕТО НА ПРОДУКТА, СТОЙНОСТТА НА ПОКУПКАТА, ДАТАТА НА ПОКУПКАТА ИЛИ МАГАЗИНА, ОТ КОЙТО Е ЗАКУПЕН ПРОДУКТЪТ.

9. РАЗДАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

9.1. Наградите посочени в чл. 7.1. (б) ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора. Разходите за куриер са за сметка на Организатора.
9.2. Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани. Печелившите участници нямат право да изискват промяна на параметрите или характеристиките на наградата. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.
9.3. Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и предоставена оригинална касова бележка/фактура. По изключение е допустимо приемането на копия на касови бележки, но само при представяне на оригинал за сверяване. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че ще получи наградата от името на печелившия.
9.4. При предаване на наградата печелившият е длъжен да подпише приемо-предавателен протокол за получаване на наградата.
9.5. Наградите се доставят само на територията на Република България.
9.6. Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.

10. ДАНЪЦИ И ТАКСИ
10.1 Наградата по чл. 7.1. (а) е на единична стойност над 100 лв. без ДДС. Следователно следва тя да бъде обложена на окончателен данък от 10%, който трябва да бъде деклариран, удържан и заплатен от Организатора на Кампанията.
10.2. Наградата по чл. 7.1. (б) е предметна и на единична стойност под 100 лв. без ДДС и не следва да бъда облагана с данък.
10.2. За провеждане на томболата, предоставяне на наградите и изпълнение на чл. 10.1, участникът, спечелил награда, е длъжен да предостави на Организатора три имена, мобилен телефон и номер на касовата бележка/фактура, както и необходимите данни за деклариране и внасяне на данъка по Закона за данъците върху доходите на физическите лица („ЗДДФЛ“).
10.3 Организаторът се задължава да посочи данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ, да декларира и внесе данъка върху печалбата по ЗДДФЛ.
11. ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ
11.1. Всички лични данни, необходими за провеждане на Кампанията, ще бъдат третирани като конфиденциална информация съгласно действащата нормативна уредба по отношение защита на личните данни. Личните данни на участниците в Кампанията ще бъдат обработвани в съответствие с приложимото законодателство в областта на защитата на личните данни, по-точно в съответствие с с разпоредбите в Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. за защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/ЕО (Общ регламент относно защитата на данните) и с други разпоредби в тази област.
11.2. Организаторът и обработващите данни поддържат режим за защита на личните данни, който осигурява ефективната и сигурна обработка на личните данни на участниците. Организаторът и обработващите данни осигуряват и поддържат подходящи технически и организационни мерки за защита на личните данни на участниците срещу неправомерен достъп или незаконосъобразно използване на личните данни и/или срещу тяхното инцидентно загубване, изменение, разкриване, достъп и/или повреждане или копиране. Тези мерки имат за цел да осигурят продължителна защита и неприкосновеност на личните данни.
11.3. След изтичане на 2 (два) месеца от прекратяване на Кампанията, личните данни на участниците (освен спечелилите) ще бъдат заличени от базите данни на Организатора на кампанията и неговите подизпълнители.
11.4. Предоставените от участниците лични данни (имена, телефон и адрес за доставка) ще бъдат използвани (събирани и администрирани) от Организатора и/или друго дружество, както и техните подизпълнители, само за цели, свързани с провеждането на тази кампания, както и доставката на спечелени награди. С участието в Кампанията, участникът се съгласява, че във връзка с обработването на личните му данни за посочените цели, Организаторът може да предоставя тези данни на трети лица, с които Организаторът си сътрудничи, работи или има други отношения, във връзка с Кампанията, включително дружества, предоставящи куриерски услуги, дружеството, избрано от Възложителя за поддържане, организиране и администриране на Кампанията, дружествата, осигуряващи наградите за Кампанията и др.
11.5. Съгласно чл. 13, ал. 1, т. 21 на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), наградите и предметните печалби от игри на случайността, които със стойност над 100 (сто) лева, са облагаем доход. Организаторът внася за своя сметка дължимия от печелившия участник данък, във връзка с което печелившият участник е нужно да предостави изискуемите по закон лични данни в тази връзка. При отказ от страна на спечелилия участник да предостави исканите данни, той губи правото си да получи награда.
11.6. Участниците имат право на достъп по всяко време до събираните и обработвани техни лични данни, както и правото да искат тяхната промяна, изтриване или коригиране в съответствие с чл. 26 и следващи от Закона за защита на личните данни.

Възложителят и Лили Дрогерие не обработват лични данни на участници в Кампанията.
12. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

12.1. Организаторът, Партньорът, Възложителят и Лили Дрогерие не носят отговорност и няма да дължат обезщетение спрямо печеливш участник, предоставил невалидни или неактуални данни за контакт или неправомерно използване на лични данни (или профил в социалните мрежи) при участие в Кампанията.
12.2. Организаторът, Партньорът, Възложителят и Лили Дрогерие не носят отговорност за данни от участници, съдържащи очевидно невярна или подвеждаща информация.
12.3. Организаторът, Партньорът, Възложителят и Лили Дрогерие не отговарят и не може да бъдат привлечени като страна по съдебни дела, свързани с невъзможност за ползване на наградата, настъпила поради независещи от него причини.
12.4. Организаторът, Партньорът, Възложителят и Лили Дрогерие не носят отговорност за качеството на предоставените в настоящата Кампания награди като отговорността за рекламации е на съответния търговец и/или производител на наградата. Организаторът и Възложителят не носят отговорност за евентуални вреди, причинени от наградите.
12.5. Организаторът, Партньорът, Възложителят и Лили Дрогерие не носят отговорност, в случай че след изтичане на срока на провеждане на Кампанията в търговските обекти на Лили Дрогерие са останали рекламни материали, свързани с Кампанията. Участието е възможно само в рамките на посочения в настоящите правила период.
12.6. Организаторът, Партньорът, Възложителят и Лили Дрогерие не са длъжни да водят кореспонденция за непечеливши претенции при изтичането на срока на Кампанията или по други подобни поводи.
12.7. Организаторът, Партньорът, Възложителят и Лили Дрогерие не носят отговорност за загубени от клиента фактури, удостоверяващи участието му и размера на покупката.
12.8. Организаторът и неговите партньори имат правото да предприемат необходимите действия, в случай на умишлена измама, злоупотреба, опит за фалшифициране на касови бонове, опити за фалшификации на изтеглените печеливши имена, опити за заобикаляне правилата на Кампанията и др., както и всякакви писмени и устни коментари и текстове в социалните мрежи, които биха могли да повлияят, компрометират, дискредитират и/или уронят имиджа и доброто име на организаторите, партньорите и възложителите на тази Кампания. Ако бъдат идентифицирани участници или други лица, които са повлияли и/или улеснили спечелването на наградите, Организаторите, партньорите и възложителят имат правото да дисквалифицират нарушителите, като потърсят съдебна отговорност на такива лица, въз основа на налично доказателство. Такива нарушители няма да имат възможност да участват и в следващите игри на рекламодателя и организаторите и автоматично ще бъдат премахвани от участие.
12.9. Организаторът, Партньорът, Възложителят и Лили Дрогерие не носят отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства и/или срив в информационните системи, които възпрепятстват реализацията на Кампанията и/или доставката на награди.
12.10. Евентуално възникнали спорове между Организатора на Кампанията и участници в нея се решават чрез преговори или в краен случай, при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи.
12.11. Компанията „Facebook/Instagram“ е напълно освободена от всякаква отговорност относно настоящата Кампания. Кампанията по никакъв начин не се спонсорира и/или администрира от Facebook/Instagram, въпреки че ще се комуникира през официалната Instagram страница на Pantene България.
12.12. Организаторът и Възложителят си запазват правото да променят периода на Кампанията, ако поради непредвидени обстоятелства като забавяне на рекламни материали или други, не може да стартира Кампанията на 01.08.2023 г. и/или да се прекрати на 31.08.2023 г.
12.13. Организаторът и Възложителят имат неотменимото право да прекратят Кампанията по всяко време, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на вече закупени Продукти.
13. СЪДЕБНИ СПОРОВЕ И ПРИЛОЖИМО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО
13.1. Евентуално възникнали спорове между Организатора, от една страна, и участник, от друга страна, ще бъдат решавани по взаимно съгласие. Ако това се окаже невъзможно, споровете ще се разрешават от родово компетентния съд в гр. София съобразно приложимото българско законодателство.
13.2. Приложимо към настоящите условия е действащото българско законодателство.