Mamma&baby Club Март

02.03.2021

MAMMA&BABY club

 

За всички вас, членове на MAMMA&BABY club и този месец сме подбрали специални продукти, които са от първа необходимост в грижата за най-малките. Когато говорим за кожата на бебчето, качеството и чистотата на продуктите са от най-голямо значение. Предлагаме ви марки, доказани в грижата за бебешка кожа, а техните продукти са със съставки, които не причиняват дразнене, имат лека формула и деликатно действие.
Вземете ги този месец с намалена цена, валидна за всички членове на MAMMA&BABY club от нашите магазини или онлайн, като добавите своята карта за лоялни клиенти към профила си.
Ако все още не сте присъединили към клуба, вижте повече тук.

 

 

  Шампоаните Бочко са подходящи още от първия ден на вашето бебче. Специалната им формула с хипоалергенните аромати е без дразнещи съставки, не предизвикват       сълзи, не съдържат парабени и SLES и почистват деликатно нежната бебешка кожа.
 Бебешки шампоан Бочко с лавандула има успокояващото действие, а лавандуловият екстракт го прави чудесен за използване преди сън. Чистите му съставки измиват       косата и тялото, като оставят усещане за натурална свежест.
 Шампоанът с бадем и невен прави бебешката кожа още по-мека, като я овлажнява и подхранва, а невенът има приотивовъзпалително и успокояващо действие.

 

 

Биоразградимите влажни кърпи Nivea Baby Toddies са подходящи за почистване и освежаване на цялото тяло на вашето бебче. Естествените нишки, напоени с мек лосион подхранват кожата и нежно я почистват. Не съдържат алкохол, оцветители и минерални масла и се разграждат напълно при изхвърляне в тоалетната.

 

 

 

 

 

 

 

 

Памучната ролка MAMMA&BABY почиства кожата и намалява риска от поява на обриви или кожни раздразнения в зоната на пелените. Дерматологична тествана и със 100% съдържание на памук, тя е идеална за подсушаване след употреба на мокри къпри. Може да се използва за почситване на лицето и на цялото тяло. Не предизвиква дразнене и е мека и гладка на допир.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели