Красота родена от природата!

08.05.2020

 

Красота родена от природата!

 

Вдъхновена от жените, сътворена от природата, родена от светлината на слънчевите лъчи Lumene е една от престижните скандинавски козметични марки, известна повече от 50 години на световния пазар. Продуктите на марката, които се грижат за Вашата кожа, обединяват достиженията и иновациите в козметологията и природата, за да Ви доставят чистота и блясък. Чрез формули за нежно почистване, интензивно хидратиране, подхранване и лифтин, Lumene възвръща естествената Ви красота. Активните съставки на козметичната марка са родени в ледовете на Севера, в благата горите и ливадите на Арктическия регион. В северната фолклорна традиция горските плодове, растенията и билките са лек за тялото и душата. Това е вдъхновило и лабораториите на Lumene. Ползата от използването на продуктите се корени в натуралните съставки, като масло от семе на дива малина, екстракт от калуна и масло от арктическа боровинка.

 Подложени на изпитанията от атмосферните влияния, ръчно събрани, суровите съставки на Арктическият кръг са едни от най - полезните, селектирани по естествен път съставки на земята. 

Природата на далечния Север е изключително чиста. В продължение на шест месеца температурите са много под 0 C и земята замръзва до степен на дезинфекция. След всяка зима и нейните сурови условия, растенията с удивителна скорост възвръщат силата и енергията си по време на незалязващото слънце – „белите нощи“. Те непрекъснато се подлагат на изпитанията на природата, което от своя страна води до изключителните им качества. Lumene жъне плодовете на арктическата природа и ги отправя към взискателността на технологиите, за да ни предостави най- прогресивната и ефективна козметика. Способността да се хармонират природа,наука и технология, е това, което ни дава ефективни продукти. 

Брандът използва безценното наследство на дивата природа и влага в декоративната и бяла козметика магически еликсири, които комбинира с чистата арктическа термална вода и внимателно подбрани съставки. Това прави козметиката

не само качествена, но и изпълняваща функцията на ефективна грижа за кожата. Козметиката се подлага на строг контрол и тестове от дерматолози и офталмолози. Всички продукти са БИО,100 % ВЕГАН и опаковките са изработени от рециклируем материал.

Lumene e бранд, който не само се грижи за красотата на жените, но и за опазването на околната среда. 

 

 

Сподели