Играй и заблести с Women Secret!

01.12.2023

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА КАМПАНИИ НА МЯСТО В МАГАЗИНИТЕ НА „ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ” ЕООД КАТО ПАРТНЬОР

1. НАИМЕНОВАНИЕ НА КАМПАНИЯТА:
„Играй и заблести с Women Secret!”
2. ПАРТНЬОР НА КАМПАНИЯТА И УЧАСТВАЩИ ОБЕКТИ:
Кампанията се провежда както онлайн на https://shop.lillydrogerie.bg/, така и във всички търговски обекти на „Лили Дрогерие” ЕООД в страната. „Лили Дрогерие” ЕООД - регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост „Партньор” или “Лили”).
3. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА:
Кампанията се организира и провежда от “Орбико България” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 131012382, със седалище и адрес на управление: гр. София, 1839, район „Кремиковци“, ул. “Челопешко Шосе” 24 (наричано по-нататък за краткост „Организатор”).
4. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
4.1 Правилата за участие, механизмът на Кампанията и наградите в нея се определят изцяло от Организатора.
4.2 Официалните правила са задължителни и обвързващи за участниците в Кампанията и са публикувани на електронната и ФБ страници на Партньора. С участието си в промоционалната кампания участниците се съгласяват с нейните официални правила и са длъжни да спазват условията им.
4.3 Организаторът си запазва правото да изменя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публичното им оповестяване на електронната и ФБ страници на Партньора и официалния сайт на Партньора на: http://www.lillydrogerie.bg/.
4.4 Участник в Кампанията може да бъде всяко лице, навършило 18 години към датата на участие, което живее на територията на Република България. В Кампанията нямат право да участват служители на Организатора и Партньора, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи). С извършването на което и да е от действията за участие в Кампанията участниците декларират, че са навършили 18 години, приемат настоящите Правила и имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието си.
4.5 В случай, че някой участник не отговаря на условията за участие, посочени в настоящите Правила и/или ако наруши някое от правилата на Кампанията, свързани с регистрацията, то Партньорът уведомява за това Организатора и взаимно се извършва преценка дали да бъде изключен съответния участник от Кампанията.
4.6 Забранени са всякакви действия от страна на участниците, които целят повишаване вероятността за спечелване на награда, посредством използването на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на процеса по спечелването на наградите, Организаторът има право да дисквалифицира съответния участник/участници и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда/награди.
4.7 Кампанията се организира и провежда на територията на Република България.
5. ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ
Кампанията започва на 01.12.2023 г. и продължава до 31.12.2023 г. включително.
6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
6.1 Наградите, които могат да спечелят участниците в Кампанията са общо 3 броя гривни с марка Swarovski. Модел на гривната: дамска гривна Swarovski Constella 5654495.
6.2 Наградите не могат да бъдат заменяни с тяхната парична равностойност.
7. МЕХАНИЗЪМ НА КАМПАНИЯТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
7.1 В Кампанията може да участва всяко лице, което отговаря на изискванията за право на участие, описани в раздел 4 на Официалните правила.
7.2 Всеки желаещ да участва трябва да закупи продукт/и с марка Women Secret на минимална стойност от 20 лв. /двадесет лева/ с ДДС, от който и да е магазин от търговската верига „Лили Дрогерие” ЕООД и/или онлайн на https://shop.lillydrogerie.bg в периода на Кампанията, посочен в раздел 5. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма.
Участващи продукти: всички продукти с марка Women Secret независимо от техния вид и разновидност, дистрибутирани от „Орбико България“ ЕООД и предлагани в участващите търговските обекти на „Лили Дрогерие” ЕООД, както и онлайн https://shop.lillydrogerie.bg . Продуктите трябва да бъдат закупени от участващите обекти, посочени в чл. 2 от настоящите Официални правила или онлайн в периода от 1 декември 2023 г. до 31 декември 2023. След приключването на Кампанията участващите продукти губят качеството си на такива и Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че Кампанията все още продължава действието си.
7.3 Един участник може да участва в Кампанията неограничен брой пъти с различни касови бележки, но не може да спечели повече от една награда. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.
8. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ
8.1 Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници. Всеки участник има право да регистрира една или повече различни касови бележки в Кампанията.
8.2. На 05.01.2024 г. чрез система на случаен принцип Организатора ще бъдат изтеглени 3-ма печеливши участници. Имената на спечелилите ще бъдат обявени на 5.01.2024 до 18:00 часа на фейсбук страницата на Партньора. Заедно с печелившите участници, ще бъдат изтеглени и 3 резерви, които ще получат съответната награда, в случай че някой от печелившите участници се откаже от нея, не бъде намерен, за да му бъде връчена и/или в случай, че е налице невъзможност да се установи връзка със спечелилите участници в рамките на до 3 /три/ дни от получаване на уведомлението от Организатора, че съответното лице е спечелил участник. За удостоверяване на резултатите от тегленето на томболата, ще бъде съставен протокол. В случай, че определената дата за теглене на печелившите участници се падне в почивен и/или официален празничен ден, то печелившите участници ще бъдат изтеглени на първия работен ден след съответния почивен и/или официален празничен ден.
8.3. В срок до 3 (три) работни дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие.
8.4 Наградите ще бъдат изпращани от Организатора за негова сметка до посочен от спечелилия участник адрес, в срок до 10 дни от датата на успешно свързване със спечелилия участник и съответно предоставен от него адрес за доставка. При получаването на наградата, печелившият участник трябва да представи документ за самоличност

9. ОТГОВОРНОСТИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ МЕЖДУ ПАРТНЬОРА И ОРГАНИЗАТОРА
Администратор на личните данни по смисъла на член 4, точка 7 на Общия регламент (ЕС) 2016/679 относно защитата на данните (ОРЗД) на регистриралите се в Кампанията участници е Организаторът – “Орбико България” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 131012382, със седалище и адрес на управление: гр. София, 1839, район „Кремиковци“, ул. “Челопешко Шосе” 24.
Обработващ личните данни е Партньора - “ „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” № 26, ет. 2., а по отношение на личните данни, необходими за изпращане на наградите и декларирането им, обработващ се явява Организатора – „Орбико България“ ЕООД.
Администраторът и обработващия личните данни се задължават да обработват личните данни, предоставени от участниците в Кампанията, в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 единствено и само по повод и за целите на Кампанията. В случай на спечелване на награда участниците в Кампанията дават изричното си съгласие предоставените от тях лични данни (три имена, адрес за доставка, адрес на електронна поща и телефонен номер и ЕГН) да бъдат събрани, обработвани и използвани единствено и само за цели, свързани с Кампанията. Личните данни няма да бъдат предоставяни на трети страни, извън посочените в този раздел. Личните данни ще бъдат съхранявани за срок от 1 /един/ месец след датата на приключване на Кампанията, след която дата същите ще бъдат заличени.
За целите на участието в Играта, Организаторът събира и обработва следните данни на участниците – име, електронен адрес и телефонен номер, които участниците въвеждат в регистрационната форма на Играта. Основание за обработване е даденото съгласие на участника, съгласно чл. 6, т. 1, буква а от ОРЗД, който, приемайки условията на играта, се съгласява с обработването на посочените лични данни. Обработването на тези данни е необходимо условие за участие в Играта. В срока на обработване на данните, Организаторът може да се свързва с участниците на посочените от тях данни за контакт за целите на идентифицирането и тегленето на наградите.
С цел получаване на награда, и спазване на законовите изисквания за деклариране на предоставената награда, в допълнение на вече посочените лични данни, печелившият участник следва да предостави и адрес за получаване на наградата.
Основание за обработване на данните за доставка на наградата – име, адрес и телефонен номер, са договорни отношения между Организатора и печелившия, по-конкретно участие в играта и предоставяне на награда съгласно чл. 6, т. 1, буква б от ОРЗД.
Основание за обработване на име и ЕГН на печелившите участници е законово задължение във връзка с деклариране на предоставената на печелившия участник награда, съгласно чл. 6, т. 1, буква в от ОРЗД във връзка с чл. 73 от Закон за данъците върху доходите на физическите лица. Личните данни необходими за деклариране на предоставената награда – име и ЕГН ще бъдат предоставени на Национална агенция за приходите.
Срокове за обработване/заличаване на личните данни
(1) Данните, необходими за участие в играта, ще бъдат обработвани съгласно сроковете на играта, като ще бъдат заличени 1 месец след публикуване на името на съответния печеливш участник на сайта на Организатора.
(2) Личните данни, необходими за доставка на наградата, по-конкретно адрес и телефонен номер ще бъдат заличени 1 месец след получаване на наградата от печелившия участник.
(3) Личните данни, необходими за деклариране на наградата – име и ЕГН, ще бъдат обработвани в срок от 11 години, съгласно задължението за съхранение на документи за данъчно-осигурителен контрол по чл. 38, ал. 1, т. 3 от Данъчно-осигурителен процесуален кодекс.

Права на участниците като субекти на данни
Съгласно ОРЗД участниците имат право на безплатен достъп до (чл. 15), коригиране (чл. 16) или изтриване (чл. 17) на личните им данни или ограничаване (чл. 18) на обработването. Участниците имат право на преносимост на личните им данни (чл. 20), като да изискат личните им данни да бъдат предоставени в широко използван и пригоден за машинно четене формат както на тях, така и на посочено от тях лице или организация.
Даденото съгласие за обработване на личните данни необходими за участието в играта може да бъде оттеглено по всяко време съгласно чл. 7, ал. 3 от ОРЗД във връзка с чл. 17 от ОРЗД. В такъв случай, участникът губи правото на участие в играта. Печелившият Участник, който е получил наградата си, няма право на изтриване на личните му данни, свързани с деклариране на наградата – име и ЕГН, докато не изтече посоченият срок от 11 години. Участник, който откаже да предостави необходимите лични данни губи право да получи награда.
При въпроси относно обработката на личните данни или в случай че Участник желае да подаде сигнал или оплакване и/или да предяви своите права, може да го направи писмено на посочените данни за контакт на Администратора. В допълнение Участниците имат право на жалба пред Комисия за защита на личните данни на адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или електронно по реда на Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги. Повече информация може да намерите на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg електронно на публикувания имейл или електронна форма за жалби на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg.
Събирането и обработката на личните данни се базира на легитимен интерес и законови разпоредби, които оправдават тези операции въз основата на това, че обработката е необходима за провеждане на томболата, информиране на печелившите участници и изпращане на наградите, както и за нуждите на данъчното законодателство.
Всеки Участник има гарантирано право на достъп, корекция, изтриване, ограничаване обработването или на преносимост на данните съгласно Регламента за защита на личните данни.
Оттеглянето на съгласието не влияе върху законосъобразността на обработката, основана на съгласието, преди неговото оттегляне.
Организаторът и Партньора няма да препращат предоставите лични данни на трети страни, освен за издаване на служебна бележка до съответните данъчни органи в съответствие с данъчното законодателство и куриерската фирма, която осъществява доставката на наградите.

10. ДАНЪЦИ И ТАКСИ
С включването си в Кампанията участникът потвърждава, че е запознат с изискванията на Закона за данъците върху доходите на физически лица.
Във връзка с данъчното облагане на предметни награди, които не са с незначителна стойност по смисъла на §1, т. 62 от Допълнителните разпоредби на Закона за данъците върху доходите на юридическите лица („ЗДДФЛ“), предметната награда в настоящата Игра подлежи на облагане с окончателен данък по реда на ЗДДФЛ, който се удържа и внася от Организатора. В изпълнение на задължението си по ЗДДФЛ Организаторът е длъжен да посочи имената на печелившия, неговото ЕГН и постоянен адрес в справката по чл. 73, ал. 1, т. 2 от ЗДДФЛ за изплатените през годината доходи и удържан данък. Печелившият участник има правото да поиска от Организатора на Промо играта да му бъде издадена служебна бележка по чл. 45, ал. 7 ЗДДФЛ за стойността на спечелената награда. Данъкът върху доходи, придобити под формата на парични или предметни награди ще бъде заплатен от Организатора за негова сметка от името на печелившите.
11. ДРУГИ УСЛОВИЯ
11.1. Кампанията не е обвързана с Фейсбук по никакъв начин и не е спонсорирана, организирана или подкрепяна от него. Получателят на споделената от участниците информация не е Фейсбук, a Организаторът.

11.3. С участието си в Кампанията участниците се съгласяват с Официалните правила.
11.4. Организаторът и Партньорът не носят отговорност за лицата, които не са успели да вземат участие в Играта поради изтичане периода на провеждането й, както и поради технически и други проблеми, свързани с комуникационните системи.
12. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА КАМПАНИЯТА
12.1 Организаторът има неотменимо право да прекрати провеждането на Кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с описаното в настоящите Официални правила, в случай че бъде констатирана злоупотреба или масово нарушаване на правилата, или при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на преждевременно прекратяване на Кампанията по реда на тези правила, на участниците не се дължи каквато и да е компенсация.
12.2 За целите на тези Правила, за Форсмажор ще се счита всяко събитие, което не може да бъде контролирано, поправено или предвидено от Организатора и поради възникването на което Организаторът не може да изпълни своите задължения, предприети съгласно тези Правила. Такива събития ще означават без ограничение: войни, пожари, наводнения, стачки и блокади, земетресения и други катастрофи от всякакъв вид, както и законова разпоредба, която може да забрани или промени условията на Правилата.
13. СПОРОВЕ
13.1 Всички евентуални спорове между Организатора и участниците ще бъдат решавани с взаимно споразумение. Ако това се окаже невъзможно, споровете ще се разрешават от компетентния съд в България съобразно приложимото законодателство.
13.2 Партньорът не носи отговорност в случай на предявена претенция от страна на участник в Промоцията/ИгратаКампанията с изключение на случаите, когато съответната претенция касае предоставените от него лични данни и/или пък техническа невъзможност на участник да участва в Кампанията с оглед проблем при функциониране на сайта на Партньора, в който се регистрират касови бележки.
13.3 Организаторът и Партньорът нямат задължение да водят кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди, предявени след приключване на ПромоциятаКампанията.

Настоящите Официални правила влизат в сила на 01.12.2023 г.