Включете се в играта на Max Factor и Лили Дрогерие

21.08.2019

Пълни правила за провеждане на игра

 

1. НАИМЕНОВАНИЕ НА ПРОМОЦИЯТА/ИГРАТА:


ИГРА MAX FACTOR!


2. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА/ИГРАТА:


Промоцията/Играта се организира и провежда от „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост „Организатор” или “Лили”) по възлагане на доставчик на Организатора.

3. ВЪЗЛОЖИТЕЛ НА ПРОМОЦИЯТА/ИГРАТА:


Промоцията/Играта се организира по възлагане от ЕВРОС КиП ЕООД, (наричано по-долу за краткост “Възложител”), надлежно регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 102733988, със седалище и адрес на управление: гр. Бургас, к-с Лазур бл.18 вх.Г.

 

4. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА


4.1 Правилата за участие, механизмът и наградите в Промоцията/Играта се определят изцяло от Възложителя.
4.2 Официални правила са задължителни и обвързващи за участниците в Промоцията/Играта и се публикувани на електронната и ФБ страници на Организатора.
4.3 Възложителят си запазва правото да изменя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публичното им оповестяване на електронната и ФБ страници на Организатора и официалния сайт на Организатора на: http://www.lillydrogerie.bg/ .
4.4 Участник в Промоцията/Играта може да бъде всяко лице, навършило 16 години към датата на стартирането й, което живее на територията на Република България. В Промоцията/Играта нямат право да участват служители на Възложителя и на Организатора, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи). С извършването на което и да е от действията за участие в Промоцията/Играта участниците декларират, че са навършили 16 години, приемат настоящите Правила и имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието си.
4.5 Възложителят и Организаторът имат право по своя преценка и без предизвестие да изключат участник от Промоцията/Играта, включително, но не само, ако не отговаря на условията за участие, посочени в настоящите Правила и/или ако наруши някое от правилата на Промоцията/Играта.
4.6 Забранени са всякакви действия от страна на участниците, които целят вероятността за спечелване на награда да бъде повишена, посредством използването на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на процеса по спечелването на наградите, Възложителят има право да дисквалифицира съответния участник/участници и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда/награди.
4.7 Промоцията/Играта се организира и провежда на територията на Република България.
4.8 Възложителят има право да прекрати Промоцията/Играта по всяко време, обявявайки това на електронната и ФБ страници на Организатора, включително и в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на прекратяване на участниците не се дължат компенсации.

 

5. ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА


Промоцията/Играта започва на 16.08.2019 г. и приключва на 29.08.2019 г.

 

6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ:

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са:


6.1 5 комплекта със следните продукти:


1 БР. ФОН Дьо ТЕН LASTING PERFORMANCE 106 NATURAL BEIGE
1 БР. ЧЕРВИЛО LIPFINITY LIP COLOUR 24H 016 GLOWING
1 БР. КОМПАКТНА ПУДРА CRÈME PUFF PRESSED POWDER 005
1 БР. СПИРАЛА FALSE LASH EFFECT MASCARA BLACK


6.2 Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.
6.3 Един участник не може да спечели повече от една награда.
6.4 Един участник печели по един комплект от наградите за себе си и 3 за приятелите, които е посочил в т. 6.1


7. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие на Официалните правила и който е:
7.1 Харесал официалната Фейсбук страница на Лили Дрогерие, на която се провежда играта;
7.2 Отговорил на въпроса: Кажете ни кои са трите дами, с които споделяте обща любов към грима?
7.3 В играта може да участва всеки, който е изпълнил изискванията от точка 7.1. и 7.2.
7.4 Наградите ще се теглят в присъствие на представител от маркетинг отдела на Лили Дрогерие.

 

8. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ


8.1 Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници.
Имената на спечелите ще бъдат обявени на 30.08.2019 г. до 18:00 часа.

8.2 Наградите ще бъдат изпращани от Възложителя на играта в посочения от печелившия участник, най-удобен за него магазин на Организатора, в срок до 10 дни от датата на посочване на магазина. При получаването на наградата, печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.
8.3 При липса на магазин на Организатора в населеното място, където живее спечелилия участник, наградата се изпраща по куриер, след предоставяне на точен адрес на участника от Възложителя на играта.
8.4 Спечелилите участници в Промоцията/Играта, които не са се свързали с Организатора до 7 (седем) дни от публикуване на имената на фен страницата на организатора, губят правата си върху спечелената награда.

9. ДРУГИ УСЛОВИЯ


9.1 Промоцията/Играта не е обвързана с Фейсбук по никакъв начин и не е спонсорирана, организирана или подкрепяна от него. Получателят на споделената от участниците информация не е Фейсбук, a Организаторът/Възложителят.
9.2 В Промоцията/Играта не могат да вземат участие лица, ненавършили 16-годишна възраст. В случай, че в играта желаят да участват лица, ненавършили 16 години, или поставени под запрещение, то участието им е възможно единствено със знанието и съгласието на техните родители или попечители.
9.3 С участието си в Промоцията/Играта участниците се съгласяват:
9.4 Личните им данни, като изображение, име и адрес да се обработват от Организатора за целите на участието им в играта.
9.5 Подадените от тях снимки да бъдат излъчвани, показвани и обявявани по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни и печатни медии, без за това да им се дължи каквото и да било възнаграждение от страна на Организатора.
9.6 За срока на Промоцията/Играта и до 30 дни след приключването й, спечелилите награда в същата промоция дават своето изрично съгласие за обработване и използване на личните им данни, както и да бъдат записвани и заснемани в аудио, печатни и видео материали от Организатора/Възложител и от негови подизпълнители, с цел популяризиране на Промоцията/Играта и продуктите на Възложителя. Възложителят и Организаторът не дължат заплащане за предоставените им права по предходното изречение.

 

10. ОТГОВОРНОСТИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ МЕЖДУ ОРГАНИЗАТОРА И ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ


- Администратор на събираните личните данни на участниците във връзка с участието в Промоцията/Играта е Възложителят.
- Организаторът на Промоцията/Играта поема задължението да обработи личните данни, предоставени от участниците в Играта (име, снимка, мобилен телефон, точен адрес), единствено по повод и във връзка с Промоцията/Играта, съгласно даденото писмено съгласие на участниците, като спазва правилата на Общия регламент за защита на личните данни и Закона за защита на личните данни, както и указанията на Възложителя.
- Писменото съгласие на участниците за използване на гореописаните лични данни, се предоставя в момента на доброволно им включване в Промоцията/Играта, съгласно условията за участие.
- Организаторът и свързани с него лица няма да препращат предоставените лични данни на трети страни, освен за изпращане на наградите по куриер, когато е необходимо, съгласно тези Правила.
- Всички лични данни на участниците, събрани чрез ФБ на Организатора за участие в Промоцията/Играта се унищожават автоматично след изтичане на срока на Промоцията/Играта.
- Лични данни, предоставени на Организатора от участниците във връзка с получаване на награди се унищожават до максимум 6 месеца от края на Промоцията/Играта.

11. СПОРОВЕ


11.1 Организаторът сътрудничи на Възложителя за решаване на спорове с участници в Промоцията/Играта. При невъзможност за постигане на взаимна уговорка, спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.
11.2 Организаторът на Промоцията/Играта не отговаря и няма да бъде привлечен в съдебни дела за собственост на награди в Промоцията/Играта. Всички предявявания на награди подлежат на проверка от Организатора или Възложителя. Организаторът или Възложителят нямат задължение да водят кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди, предявени след приключване на Промоцията/Играта.

Сподели