Верен помощник във всяка ситуация.

23.09.2020

В модерна епоха като тази на автоматизацията на дома и самоуправляващите се автомобили сме склонни да забравяме основните удобства в живота.
Забързаното ни ежедневие, често ни поставя в ситуации, в които трябва да сме изобретателни. Невъзможността да измием своите ръце, ни предоставя нови възможности – мокри кърпички.
Не е нужно да страдате от гермафобия (страх от микроби), за да използвате антибактериални кърпички. Докосването на повърхности на обществени места от други хора, е начин по който може да прихванете нещо нежелано за Вас. Мокрите кърпичките Wet Hankies Clean & Protect осигуряват бърз начин да се защитите. Иновативната формулата почиства бактериите, без да ги разнася и действа благоприятно на кожата, като я предпазва от прекомерно изсушаване. След всяко едно изпозлване те остават приятен аромат и чувство за чистота.
Wet Hankies Clean & Protect ще се превърнат във ваш верен помощник във всяка една ситуация от вашето ежедневие.

 

   Те не са просто средство за дезинфектиране на ръце, те са удобство, от което всеки един съвременен човек се нуждае в своя дом, офис или кола. Като всеки един         продукт мокрите кърпички имат своите предимства.
 - Удобни
 - Лесни за изпозлване
 - Антибактериални
 - Бързо освежават
 - Хидратират
 - Възвръща отпочиналият и свеж вид на кожата
 - Почистват и дезинфектират различни повърхности


  Във време на кризисни ситуации и епидемична обстановка е нужно предпиемана на предпазни мерки за хигиена и лична грижа. Много изследователи казват, че  честото миене на ръцете с обикновен сапун е също толкова ефективно, колкото използването на антибактериални мокри кърпички или антибактериален сапун. Но ако сапунът и водата не са на разположение, антибактериалните кърпички може да е само нещото, от което се нуждаете.

Сподели