Спечели със Сарантис

01.12.2022

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИОНАЛНА КОЛЕДНА КАМПАНИЯ
ДЕКЕМВРИ 2022
Дружеството “Сарантис България” ЕООД, ЕИК 831542220, с адрес гр. София, бул. Ботевградско шосе №247 (наричано по-долу “Организатор”), е организатор на промоционалната кампания “Коледна кампания награда при покупка” (наричана по-долу “Кампания”).
Партньор на Кампанията е „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост „Партньор” или “Лили”).
Обхватът на настоящите условия (наричани по-нататък „Условия“, „Официални правила“) включва определянето на условията за участие в Кампанията, механизма за участие в Кампанията, определянето на печеливши участници, начина на получаване на спечелените награди, както и популяризирането на Кампанията.
1.1. Правилата за участие и механизмът за осъществяване Кампанията се определят от Организатора. Организаторът предоставя продуктите, които участват в Кампанията, както и наградите.

1.2. Условията са задължителни и обвързващи за участниците в Кампанията и са публикувани на Facebook страниците на Организатора: https://www.facebook.com/STR8Bulgaria/, https://facebook.com/BUBulgaria/ .

1.3. Организаторът си запазва правото да изменя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публичното им оповестяване на Facebook страниците му: https://www.facebook.com/STR8Bulgaria/, https://facebook.com/BUBulgaria/ .
2. Организаторът желае да промотира своите продукти и услуги чрез рекламни дейности. В тази връзка той организира настоящата Кампания, като предлага на участниците следните награди, посочени по-долу:
• Продължителност на Кампанията: 01.12.2022г. - 31.12.2022г. или до изчерпване на наградите, което събитие настъпи първо;
• Брой и видове награди:
3 000 бр. различни видове продукти от марките STR8, BIOTEN
Наградите могат да се различават в различните обекти, участващи в Кампанията.
3. Всички български и чужди граждани на възраст над 16 години имат право да участват в Кампанията. Персоналът на Организатора, роднините на гореспоменатите до втора степен, както и недееспособни лица не могат да участват в Кампанията.
4. Всеки клиент, закупил тоалетна вода или подаръчен комплект от марките STR8, BU, C-THRU, ELODЕ или подаръчен комплект BIOTEN от магазин, участващ в Кампанията, има право да изтегли скреч карта срещу представен касов бон за направена покупка. Срещу един касов бон може да бъде получена само една скреч карта, независимо от броя и стойността на закупените продукти. Изтеглянето на скреч карта е възможно само непосредствено след покупката на касата на търговския обект, от който е закупен артикулът.
5. Получената награда не може да бъде разменяна срещу друг продукт или срещу пари и/или да бъде преотстъпвана на трето лице.
6. Обектите, които участват в Кампанията са всички обекти на Lilly Drogerie на територията на Република България.
7. Организаторът си запазва правото да променя Кампанията и/или да я спира и/или прекратява, да променя датите на нейното осъществяване или някое друго нейно условие, да заменя обявените Наградите за други, чрез известие на фейсбук страниците https://www.facebook.com/STR8Bulgaria/, https://facebook.com/BUBulgaria/ , което да бъде публикувано преди промяната или изменението. Организаторът не носи отговорност по никакъв начин пред Участниците и/или трета страна за каквито и да било преки или непреки вреди и разходи, които биха могли да възникнат от изменение, спиране или прекратяване на Кампанията, както и от изчерпване на определени видове награди или наградите като цяло преди крайния срок на Кампанията или от друга причина, свързана с изпълнението на Кампанията.
8. С участието си в Кампанията, Участниците приемат изрично и безусловно настоящите условия в тяхната цялост.
9. Настоящите условия се уреждат от българското право и всеки спор, свързан с тяхното тълкуване и/или изпълнение, ще бъде решен изключително от Софийски районен съд, респ. Софийски градски съд, съобразно правилата на ГПК за родова подсъдност на спора.
Настоящите правила влизат в сила на 01.12.2022 г. и са задължителни за участниците в Кампанията.
Гр. София