Нови Общи условия за Lilly Club

01.03.2022

ЛИЛИ КЛУБ ПОВЕЧЕ ОТ КАРТА ЗА ОТСТЪПКИ 

 

 

От 01.03.2022г влизат в сила новите Общи условия за изпозлване на лояна карта Lilly Club. 

 

Здравей,


Вече си част от семейството на Lilly Drogerie!
Всеки месец в магазините на Lilly Drogerie те очакват над 200 продукта, маркирани с цветенца. Открий ги и натрупай обозначения брой цветенца, всяко от които ти носи 1 ст. в твоята лична сметка.
Всяка покупка над 15 лв. ти носи отстъпка в размер на 0,5% от стойността си във формата на цветенца в твоята лична сметка.
Покупки над 200 лв. всеки месец ти носят отстъпка в размер на 2% от стойността си във формата на цветенца в твоята лична сметка.
Пазарувай и плати изцяло или частично със събраните вече Цветенца!
Лили,
Хубаво ми е!
И печеля...
Viber съобщения
• Предложения на специални цени всеки месец!
Лоялни програми
• Специални предложения на атрактивен асортимент.
Mama&BABY CLUB
• Ако твоете дете е под 3 години, се включи в Mama&BABY CLUB и вземи подарък пелени на касата.
Всеки месец потърси специалните предложения обозначени с (символа ни от каталога) и открий цветенцата, които можеш да спечелиш.

Често задавани въпроси

Как мога да получа Карта за лоялност на Лили Дрогерие?

Карта за лоялност може да получите във всеки обект на Лили Дрогерие, след попълването на хартиен формуляр или онлайн на сайта на Лили Дрогерие, в който задължителните полета са отбелязани със (*).
Необходимо е при всяко пазаруване да предоставяте Вашата карта за лоялност, която да се маркира на касата в обекта, за да се отчете покупката и да се прибавят в картата събраните от покупката Цветчета.
Начини за получаване на Цветчета

Всеки месец има избрани над 200 продукта, при покупката на които, може да получите значителен брой Цветчета във Вашата Карта за лоялност. Тези продукти ще бъдат маркирани в обектите със специален уоблер. За всяка индивидуална покупка на стойност над 15 лева с ДДС, без значение от вида на продуктите, ще получите равностойността на 0,5% от сумата в Цветчета на Вашата виртуална сметка по Картата за лоялност на Лили Дрогерие, като сумата в Цветчетата ще бъде закръглена към по-малко число.

В случай че сумата на всички покупки в рамките на един календарен месец е равна или повече от 200 лева с ДДС, ще получите равностойността на 2% от сумата в Цветчета на Вашата виртуална сметка по Картата за лоялност на Лили Дрогерие, без значение от вида на продуктите, които сте закупили.

Събраната сума по карта от Цветчета не може да се заменя за пари. Тя може да бъде използвана само при плащане на направени покупки в обектите на Лили Дрогерие.

Колкото повече и по-често пазарувате в обектите на Лили Дрогерие, толкова повече Цветчета ще събирате.

Как мога да използвам събраните Цветчета?

Вашите събрани Цветчета можете да използвате при пазаруване във всеки обект на Лили Дрогерие или в онлайн магазина на Лили Дрогерие в срока на валидност на Вашата карта, като заплатите изцяло или частично стойността на направените покупки със събраните вече Цветчета.

Как мога да проверя колко Цветчета съм събрал с моята Карта за лоялност?

Броя на събраните с Карта за лоялност Цветчета, информация за движението по Вашата Карта за лоялност, може да проверите във всеки търговски обект на Лили Дрогерие, както и в момента на пазаруване и маркиране на Вашата Карта за лоялност.

Каква е цената за издаване на Карта за лоялност на Лили Дрогерие?

Издаването на Карта за лоялност на Лили Дрогерие е напълно безплатно. В случай че изгубите Вашата карта за лоялност и желаете да Ви бъде преиздадена нова, за преиздаването й ще трябва да се разделите с 90 броя от събраните до момента Цветчета във Вашата виртуална сметка. В случай че виртуалната сметка не разполага с наличност от 90 Цветчета, Лили Дрогерие взема наличните такива към деня на преиздаване на картата за лоялен клиент.

Какво да направя, ако вече имам карта по програмата Mamma & Baby Club?

Програмата Mamma&Baby Club се обедини с Картата за лоялност на Лили Дрогерие. Вече можете да използвате Вашата Карта за лоялност, за да се възползвате и от специалните промоции за Вас и Вашето мъниче от Mamma&Baby Club. В случай, че разполагате само с карта по програма Mamma&Baby Club, то моля да я замените с Картата за лоялност в най-удобния за Вас търговски обект от веригата Lilly Drogerie.
Mamma & Baby Club на Лили Дрогерие Ви помага в грижите за здравето и щастливото отглеждане на Вашите деца. Програмата Mamma & Baby Club е създадена, за да Ви улесни в набавянето на всички необходими продукти в грижата за Вашето бебе. Повече информация за програмата може да намерите на http://www.lillydrogerie.bg/lilly-baby-lojalnost.

Вече притежавам Карта за лоялност на Лили Дрогерие, как мога да се присъединя към програмата Mamma & Baby Club, ако отговарям на всички условия?

В случай, че желаете да се присъедините към програмата Mamma & Baby Club и вече разполагате с Карта за лоялност на Лили Дрогерие, е необходимо единствено да попълните формуляр с данните на Вашето дете в най-удобния за Вас търговски обект на Лили Дрогерие или онлайн и да го предоставите на наш служител.

 

Общи Условия 

I. КАРТА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ НА „ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ“ ЕООД

1. „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Триадица, ул. „Иван Денкоглу” № 26, ет. 2, представлявано от управителя Боян Велагич („Дружеството”), издава Карта за лоялни клиенти на Лили Дрогерие (наричана по-долу „Карта за лоялни клиенти”).

2. Всяко пълнолетно физическо лице, което попълни писмено заявление за членство на хартиен носител по образец (наричано „Писмено заявление за членство”) или Електронно заявление за членство на сайта www.lillydrogerie.bg и предостави всички необходими данни от свое име или в качеството си на родител /законен представител/ попечител на дете, чиито данни са вписани в писмено заявление за членство по образец (наричан „Ползвател на Карта за лоялни клиенти”), получава Карта за лоялни клиенти, като приема и дава изричното си съгласие с Общите условия за ползване на Картата за лоялни клиенти. При оттегляне на съгласието за обработване на необходимите данни лицето губи правата, които дава Картата за лоялни клиенти, а същата се блокира от страна на Лили Дрогерие.

3. Картата за лоялни клиенти може да бъде получена и използвана във всеки един търговски обект за продажби на дребно на Лили Дрогерие на територията на Република България.

4. Лили Дрогерие е собственик на Картата за лоялни клиенти и си запазва правото във всеки един момент да изтегли от употреба Картата за лоялни клиенти, както и частично и/или изцяло да промени Общите условия за ползване на Картата за лоялни клиенти, като се задължава да информира клиентите си за това, като постави писмени съобщения във всеки един търговски обект за продажби на дребно на Лили Дрогерие и/или на сайта: www.lillydrogerie.bg.

5. Картата за лоялни клиенти може да се използва само от регистриран потребител. В качеството си на издател на Картата за лоялни клиенти Лили Дрогерие си запазва правото по всяко време да проверява самоличността на Ползвателя на Картата за лоялни клиенти.

6. С тези Общи условия се уреждат и правилата за участие на Картата за лоялни клиенти в програмата на Mamma & Baby Club (Общи условия за участие в програмата на Mamma & Baby Club са публикувани на интернет страницата на Дружеството www.lillydrogerie.bg), предназначена за всички деца и техните законни представители/ попечители.

7. Ползвателят на Картата за лоялни клиенти има право да използва „Бонус схеми“, при закупуването на определени артикули, чрез събирането на бонус точки (наричани „Цветчета“), като начинът на събирането, използването и валидността им, както и всяка друга информация, свързана с условията за използването на Картата за лоялни клиенти, са описани подробно на сайта www.lillydrogerie.bg, както и в рекламните материали във всички търговски обекти за продажба на дребно на Лили Дрогерие.

8. В случай че Ползвателят на Картата за лоялни клиенти е попълнил електронно заявление за членство на сайта www.lillydrogerie.bg, той може да получи своята Карта за лоялни клиенти в избран от него търговски обект на Лили Дрогерие след като покаже баркода, получен на авторизирания електронен адрес на Ползвателя на Картата за лоялни клиенти.

9. Срокът за използване на натрупаните „Цветчета“ в картата е 1 (една) година, считано от датата на последната направена покупка с нея. Цветчетата във всяка карта, която не е използвана повече от 1 (една) година, ще бъдат автоматично премахвани от картата. Тоест, за да се запазят Цветчетата, картата трябва да се използва поне 1 (един) път в рамките на една година от датата на последната направена покупка с нея .

10. В случай че в срок от 2 (две) години от датата на последната направена покупка с нея картата не бъде използвана, същата се закрива автоматично от Лили Дрогерие.

11. С цел предотвратяване на злоупотреби при ползването на Картата за лоялни клиенти, Лили Дрогерие има право да предприеме мерки за безопасност под формата на ограничаване на броя транзакции, които могат да бъдат реализирани с Картата за лоялни клиенти при определени критерии (брой покупки, стойност на покупките, артикулите и др.) на дневно/месечно равнище, както и на максимално позволения размер на осъществените транзакции с Картата за лоялни клиенти в определен времеви период. Всички критерии за прилагане на ограничения при ползването на Картата за лоялни клиенти са публикувани на страницата www.lillydrogerie.bg.

12. В случай на изгубена/открадната Карта за лоялни клиенти, ползвателят има право да поиска картата му да бъде преиздадена, като подаде Заявление за преиздаване на карта за лоялни клиенти, достъпно в търговските обекти на Лили Дрогерие. Лили Дрогерие си запазва правото да таксува преиздавнането на Картата за лоялни клиенти с 90 броя Цветенца от личната сметка на Ползвателя.

13. Ползвателят на Картата за лоялни клиенти може да отправя рекламации и въпроси, свързани с използването на Картата за лоялни клиенти, на номер: 02 413 88 88, всеки работен ден от 9:00 до 17:30 часа.

14. Всяко неправомерно използване, копиране или злоупотреба с издадена и получена Карта за лоялни клиенти има за последица отнемането на Картата за лоялни клиенти от притежателя й и невъзможност за преиздаването на нова Карта за лоялни клиенти на същото лице.

15. Ползвателят на Картата за лоялни клиенти приема Общите условия за ползване на Картата за лоялни клиенти доброволно, без принуда, заплаха и заблуда и срещу волята си, което удостоверява със собственоръчния си подпис / потвърждение в Писменото / Електронното заявление за членство и под Общите условия за ползване на Картата за лоялни клиенти.

16. Спорове между Дружеството и Ползвателите на Картата за лоялни клиенти се решават по взаимна договорка. При невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.

17. Настоящите Общи условия за ползване на Картата за лоялни клиенти влизат в сила на 15.09.2018 г., изменени са на 01.03.2022 г., на която дата същите са публикувани на страницата www.lillydrogerie.bg и влизат в сила.

Сподели