Любимият ти продукт на Gliss от Lilly Drogerie

31.08.2022

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
НА ПРОМОЦИЯТА „Любимият ти продукт на Gliss от Lilly Drogerie“ на ХЕНКЕЛ БЪЛГАРИЯ

Участието в играта не е обвързано с покупка.
ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА
Промоцията „Любимият ти продукт на Gliss от Lilly Drogerie“ се организира и провежда от Хенкел България ЕООД, наречено по–долу за краткост “ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА”.

Партньор на Кампанията е „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост „Партньор” или “Лили”). 


ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу официални правила на Промоцията, наричани за краткост “ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА”.
2.2. Официалните Правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Промоцията на адрес: https://www.lillydrogerie.bg/bg/posts
2.3. Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва и/или променя Официалните Правила, като допълненията и/или промените влизат в сила след официалното им публикуване на онлайн адрес: https://www.lillydrogerie.bg/bg/posts
ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ
Промоцията „Любимият ти продукт на Gliss от Lilly Drogerie“ се организира и провежда в онлайн социална мрежа Facebook.
ЧАСТ 4. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА
4.1. Промоционалният период стартира на 01.09.2022г. и продължава до 15.09.2022г. включително.
4.2. Организаторът на Промоцията има право да променя сроковете й, като известява за това на Интернет адрес: https://www.lillydrogerie.bg/bg/posts
ЧАСТ 5. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
5.1. В тази промоция право на участие има всяко дееспособно физическо лице, което пребивава на територията на Република България. В случай че печелившият е на възраст до 18 години, ненавършени до 15.09.2022г. включително, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия.
5.2. Промоцията е валидна за всички лица, спазили условията за участие в играта.
5.3. В промоцията нямат право да участват служителите на Хенкел България ЕООД, Лили Дрогерие, всички обслужващи агенции, както и членовете на техните семейства.
5.4. В случай, че Организаторът открие или установи нередовен участник по реда на 5.1., 5.2. и 5.3., то той има право да анулира получената от него награда или по своя преценка да не го допусне до участие в тегленето на наградите.
5.5. Участието в играта не е обвързано с покупка на стоки или услуги.
ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ:
Наградата по промоцията е: кутия, съдържаща 2 броя бои GLISS COLOR в нюанс по избор, шампоан Gliss Aqua Revive, балсам Gliss Aqua Revive, експресна течна маска Gliss Aqua Revive..
ЧАСТ 7. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА
7.1. За участие в играта е необходимо да се публикува в коментар под снимката с обявлението на играта, качена на стената на Facebook страницата на Лили Дрогерие (Лили Дрогерие ЕООД | Facebook) в периода 01.09. – 15.09.2022г. отговор на двата въпроса:

„Защо обичаш да пазаруваш онлайн?
Кой ти е любимият продукт на Gliss?“

7.2. Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един отговор под снимката на играта на Facebook страницата на Лили Дрогерие (Лили Дрогерие ЕООД | Facebook)

7.3. Наградата ще бъде изпратена до посочения от печелившия участник адрес с куриер в срок до десет работни дни от датата на посочване на адреса от негова страна. При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участникът, спечелил наградата, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация. Спечелилият участник в играта, който не е отговорил до 15.10.2022г. губи правата си върху наградата.
ЧАСТ 8. ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ
8.1. Тегленето на печелившите участници се организира от Лили Дрогерие до 7 (седем) дни след края на кампанията.
8.2. Наградата е лична и не може да бъде преотстъпвана или заменяна. Видът на наградата е подробно описан в точка 6.
8.3. Наградата ще се получава по описания в точка 7.3 ред или друг, допълнително уговорен, начин срещу подписване на приемо-предавателен протокол. Организаторът на промоцията не носи отговорност за неполучени/недоставена награда при подадена от участник неточна информация за участие в играта.
8.4. Неполучена награда поради невъзможност за свързване с обявеният печеливш поради грешен, неточен или непълен адрес ще бъде предоставена на резервен печеливш.
8.5. Резервният печеливш ще бъде изтеглен до 7 (седем) дни след края на кампанията. Неговите данни няма да бъдат разкривани, освен в случай на невъзможност за доставка на първоначално изтегления победител. В случай, че наградата се полага на резервен печеливш, ако са налице условията от т.8.5., резервният печеливш ще бъде уведомен чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване-таг на името му в коментар под снимката на играта в случай. Резервният печеливш в играта, който не е отговорил на съобщението до 20.10.2022г. губи правата си върху наградата.
ЧАСТ 9 . ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧЕН ЕКВИВАЛЕНТ
Не се допуска размяна на награда срещу пари и/или паричен еквивалент.
ЧАСТ 10 . ОТГОВОРНОСТ
10.1. Организаторът на промоцията не носи отговорност при допускане на печатна грешка или друго нарушение.
10.2. Организаторът на промоцията не отговаря за погрешно заявена информация от участниците по тази промоция.
10.3. Всички претенции за награди, предявени след определения краен срок по Част 7.3. и 8.5., се считат за невалидни.

ЧАСТ 11. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
11.1. Лични данни, събирани и обработвани във връзка с участието в играта и изпращане на наградите.
За целите на участието в Играта, Организаторът като администратор събира и обработва следните данни на участниците: Две имена.

За целите на разпращане на наградите на печелившите участници в Играта, Организаторът събира и обработва следните данни: Две имена, адрес за доставка и телефонен номер.
11.2. Основание за събиране и обработване на данните: е легитимния интерес и даденото съгласие на Участника, съгласно чл. 6, т. 1, буква а от ОРЗД, който, приемайки условията на играта се съгласява с обработването на посочените лични данни.
В срока на обработване на данните, Организаторът може да се свързва с Участниците на посочените от тях данни за контакт във връзка с тематиката на Играта.
11.3. Получатели/категории получатели на данните
Личните данни, необходими за получаването на награда – имейл, ще бъдат обработвани от името и за сметка на Организатора от служители на отдел Маркетинг на Хенкел България ЕООД.
11.4. Срокове за обработване/заличаване на личните данни
Данните необходими за участие в играта ще бъдат обработвани съгласно сроковете на играта, като ще бъдат заличени в срок от 30 (тридесет) дни след изтичане срока на промоцията.
11.5. Вашите права, като субект на данни
Съгласно Общия Регламент за Защита на Данните Участниците имат право на безплатен достъп до (чл. 15), коригиране (чл. 16) или изтриване (чл. 17) на личните им данни или ограничаване (чл. 18) на обработването. Участниците имат право на преносимост на личните им данни (чл. 20), като да изискат личните им данни да бъдат предоставени в широко използван и пригоден за машинно четене формат както на тях, така и на посочено от тях лице или организация.
Даденото съгласие за обработване на личните данни, необходими за участието в играта, може да бъде оттеглено по всяко време съгласно чл. 7, ал. 3 от ОРЗД във връзка с чл. 17 от ОРЗД. В такъв случай, Участникът губи правото на участие в играта.
При въпроси относно обработката на личните данни или в случай че Участник желае да подаде сигнал или оплакване и/или да предяви своите права, може да го направи писмено на посочените данни за контакт на Администратора на лични данни или писмено, включително по имейл на длъжностното лице по защита на личните данни.
В допълнение Участниците имат право на жалба пред Комисия за защита на личните данни на адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или електронно по реда на Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги. Повече информация може да намерите на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg.електронно на публикувания имейл или електронна форма за жалби на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg.
Всеки Участник има гарантирано право на достъп, корекция, изтриване, ограничаване обработването или на преносимост на данните съгласно Регламента за защита на личните данни, на адрес: Хенкел България ЕООД, гр. София, ж. к. Младост 4, Бизнес Парк София, сгр. 2, ет. 4, както и на телефон 02/806-39-23 или по електронна поща на адрес [email protected].

Допълнителна информация за политиката на Организатора за защита на личните данни при използване на Facebook страницата всичките й функционалности, може да откриете на посочения адрес https://bit.ly/2WfBH8g
ЧАСТ 12. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА
Организаторът има неотменимо право да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с Част 2 от Официалните Правила, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата и/или форсмажорни обстоятелства.

ЧАСТ 13. ПУБЛИЧНОСТ
13.1. Участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, лични съобщения във Facebook и SMS по време на промоцията и в период 30 календарни дни след края й.

Сподели