Lycia, за да се чувстваш добре!

27.11.2019

Интимната хигиена е тема, която вълнува всяка жена, независимо от възрастта. А когато избираме продукти за деликатна грижа, най-честите въпроси са:
- На коя марка да се спра?
- Кой е най-подходящият продукт за мен?
- Мога ли да разчитам на него във всеки момент?

 


На пазара се предлага огромно разнообразие от марки, затова следва да вземем предвид основните предимства на всеки продукт.
Много доми имат проблем със силна чувствителност на кожата, която реагира на всяка по-агресивна съставка. Серията LYCIA Lenitiva се състои от интимен гел и антибактериални кърпички. Не съдържат сапуни и парабени, което ги прави нежни към кожата.


Интимният лосион има успокояващи и защитни свойства с pH 3.5 за деликатно почистване на чувствителна кожа. Дезодорира и поддържа нормалния баланс на интимните зони, като осигурява омекотяващо и успокояващо деликатно облекчение. Премахва дразненето и дискомфорта. Иновативната му формула, с активен комплекс от естествени масла, подобни на кожата и млечна киселина, запазва физиологичния баланс на интимните зони, като също така осъществява ефективно, но деликатно действие. Оставя лек приятен аромат и чувство на комфорт. Съдържа натурално бадемово масло, идеален е за чувствителна кожа и лигавица, дори с тенденция към сухота.


Още по-важна е грижата за интимната хигиена, когато сте навън, далеч от дома. Постигнете лесно свежест и чистота с интимните кърпички Lycia за чувствителна кожа.
Те имат омекотяващо и успокояващо действие за деликатно облекчение. Кърпичките са от абсолютно биоразградима материя в много удобен джобен формат, за да бъдат винаги с вас или в чантата ви. Имат комплекс от естествени масла и оставят лек приятен аромат.


Продуктите на LYCIA може да откриете във всеки един от магазините на Лили Дрогерие или онлайн ТУК

Сподели