„Лили Дрогерие“ откри своя 100-тен магазин в България!

23.12.2021

 

 


 
„Лили Дрогерие“ е първата верига на пазара за дрогерийни стоки в България, която вече оперира със 100 магазина. Така 11 години след откриването на първия обект в София, „Лили Дрогерие“ откри своя 100-тен магазин на 11 декември 2021г. Само за последните два месеца от 2021 година веригата откри пет нови магазина в Смолян, Сандански, Петрич, Дупница и Панагюрище и вече присъства в 30 града у нас. През новата 2022 година "Лили Дрогерие" ще празнува юбилейния си магазин. 

„За 11 години успяхме да се превърнем в една от най-разпознаваемите вериги за козметика и битова химия в страната. Въпреки трудните за планиране последни две пандемични години, „Лили Дрогерие“ продължава да разраства присъствието си в България и да доказва своя ангажимент да бъде близо до своите клиенти. Тяхното удовлетворение е най-добрата препоръка, която можем да получим. Като за нас близост означава освен широко географско присъствие и качество на разумна цена. Затова в сътрудничество с водещи дерматолози и фармацевти разработихме над 15 собствени бранда. Инвестиционните ни планове за 2022 г. продължават да са все така амбициозни, като още 10 нови обекта ще отворят врати през следващата година.“ - коментира управителят на компанията.

„Лили Дрогерие“ предлага широка гама от продукти за всеки член от семейството – декоративна и бяла козметика, био продукти, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и много други.

Освен в България, „Лили Дрогерие“ е изключително широко представена и в Република Сърбия, а от тази година стъпи и на гръцкия пазар.
Към момента на територията на трите държави функционират над 330 дрогерии.

100 
магазина близо до теб и мен!


Сподели