ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С ПАЛМОЛИВ

29.07.2022

ОБЩИ/ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ПРОМОЦИИ НА МЯСТО В МАГАЗИНИТЕ НА ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ ЕООД КАТО ПАРТНЬОР

 

  1. НАИМЕНОВАНИЕ НА ПРОМОЦИЯТА/ИГРАТА:

„ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С ПАЛМОЛИВ“

 

  1. ПАРТНЬОР НА ПРОМОЦИЯТА/ИГРАТА:

Играта се провежда в търговските обекти на „Лили Дрогерие” ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията с ЕИК 201035329, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Иван Денкоглу” 26, ет. 2, (наричано по-нататък за краткост „Партньор” или “Лили”).

  1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА/ИГРАТА:

Организатор на Играта е ТП Колгейт-Палмолив Адриа, регистрирано в Регистър БУЛСТАТ с БУЛСТАТ 121525010, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Христофор Колумб“ № 64, Еърпорт център сграда 1, вх1, ет.1, оф.104, (наричано по-нататък за краткост „Организатор”)

  1. УЧАСТВАЩИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ

Участват всички физически обекти и онлайн магазина на Лили Дрогерие ЕООД на територията на Република България.

  1. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

5.1 Правилата за участие, механизмът и наградите в Промоцията/Играта се определят изцяло от Организатора.

5.2 Официалните правила са задължителни и обвързващи за участниците в Промоцията/Играта и са публикувани на следната електронна страница на Партньора http://www.lillydrogerie.bg/ .

5.3 Организаторът си запазва правото да изменя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публичното им оповестяване на електронната и Фейсбук / Facebook страници на Партньора и официалния сайт на Партньора на: http://www.lillydrogerie.bg/ .

5.4 Участник в Промоцията/Играта може да бъде всяко лице, навършило 18 години към датата на участие, което живее на територията на Република България. В Промоцията/Играта нямат право да участват служители на Организатора, Партньора, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи). С извършването на което и да е от действията за участие в Промоцията/Играта участниците декларират, че са навършили 18 години, приемат настоящите Правила и имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието си.

5.5 Организаторът има право по своя преценка и без предизвестие да изключат участник от Промоцията/Играта, включително, но не само, ако не отговаря на условията за участие, посочени в настоящите Правила и/или ако наруши някое от правилата на Промоцията/Играта.

5.6 Забранени са всякакви действия от страна на участниците, които целят повишаване вероятността за спечелване на награда, посредством използването на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на процеса по спечелването на наградите, Организаторът има право да дисквалифицират съответния участник/участници и да го/ги лишат от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда/награди.

5.7 Промоцията/Играта се организира и провежда на територията на Република България.

  1. ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

Промоцията/Играта започва на 01.08.2022 г. и приключва на 31.08.2022 г.

  1. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1 Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са:

3 бр.велосипеди, всеки от които на стойност 415,84 лв. без ДДС

10 бр.блендера, всеки от които на стойност 90,83 лв. без ДДС

30 бр. Ваучера за пазаруване в Лили Дрогерие, всеки от които на стойност 20 лв.

7.2 Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.

7.3 Наградите се доставят само на територията на Република България.

7.4. Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани на лице, различно от участника.

7.5. Наградите ще бъдат предоставени само ако участникът и участието му/ѝ отговарят на условията на настоящите Официални правила.

7.6. Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

  1. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

8.1. В Играта може да участва всяко лице, което отговаря на изискванията за право на участие, описани в раздел 5 на Официалните правила.

8.2. Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи продукт на Организатора с марка Палмолив (Palmolive), с изключение на твърди сапуни, на минимална стойност от 4.99 лв. с ДДС от който и да е от участващите магазини от търговската верига Лили Дрогерие в България, в периода на Кампанията, посочен в раздел 6. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма. Продукти на Организатора твърди сапуни с марка Палмолив (Palmolive) не участват в Промоцията/Играта.

8.3. С една касова бележка участникът може да направи само една регистрация, независимо от броя и стойността закупените с нея продукти.

8.4. Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. Оригиналът на касовата бележка остава при участника. На касовата бележка трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с регистрирания чрез интернет адреса посочен в раздел 8.2., дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията, както и името на закупените продукти с марка Палмолив (Palmolive).

8.5. Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

  1. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

9.1. Тегленето на печелившите участници се организира и провежда от Организатора до 14 работни дни след края на Промоцията, и ще бъде проведено в офис на адреса на управление на Организатора, в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 43 печеливши участници и 43 резервни.

9.2. В рамките на 1 седмица след тегленето на печелившите участници от томболата Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившия на посочения от него мобилен телефон, след три последователни опита в рамките на 5 работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши.

9.3 Ако участникът не представи изисканите от него данни в рамките на една седмица от неговото уведомяване, по някаква причина, за която Организаторът не е и няма да носи отговорност, той/ тя губи правотото на награда и същата се прехвърля към първата изтеглена резерва. Организаторът няма да носи допълнителна отговорност към участника.

9.4. Наградите се изпращат по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия участник адрес в срок от 30 дни след свързване с печелившия участник, и валидиране на спечелената награда.

9.5. Приемането на наградата може да бъде осъществено от друго лице, но само след представяне на изрично писмено пълномощно

заверено от нотариус. При предаване на наградата печелившият е длъжен да подпише разписка за получаване на наградата и да покаже оригиналната касова бележка на куриера. Оригиналът на касовата бележка остава при участника.

  1. ДАНЪЦИ И ТАКСИ

10.1 Някои от Наградите по раздел 8 са на единична стойност над 100 лв. без ДДС. Следователно следва те да бъдат обложени на окончателен данък от 10%, който трябва да бъде деклариран, удържан и заплатен от Организатора на Промоцията/Играта.

10.2. За провеждане на томболата, предоставяне на наградите и изпълнение на чл. 10.1, участникът, спечелил награда, е длъжен да предостави на Партньора три имена, мобилен телефон и номер на касовата бележка, а на Организатора – необходимите данни за деклариране и внасяне на данъка по ЗДДФЛ.

10.3 Организаторът се задължава да посочи данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ, да декларира и внесе данъка върху печалбата по ЗДДФЛ.

  1. ДРУГИ УСЛОВИЯ

11.1. В Промоцията/Играта не могат да вземат участие лица, ненавършили 18-годишна възраст. В случай, че в Играта желаят да участват лица, ненавършили 18 години, или поставени под запрещение, то участието им е възможно единствено със знанието и съгласието на техните родители или попечители.

11.2. С участието си в Промоцията/Играта участниците се съгласяват с Общите правила на играта.

11.3. Организаторът и Партньорът не носят отговорност за лицата, които не са успели да вземат участие в Играта поради изтичане периода на провеждането й, както и поради технически и други проблеми, свързани с комуникационните системи.

  1. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИГРА

12.1 Организаторът има неотменимо право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с чл. 6.3. на настоящите Официални правила, в случай че констатират злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на преждевременно прекратяване на Играта по реда на тези правила, на участниците не се дължи каквато и да е компенсация.

12.2 За целите на тези Правила, за Форсмажор ще се счита всяко събитие, което не може да бъде контролирано, поправено или предвидено от Организатора и поради възникването на което Организаторът не може да изпълни своите задължения, предприети съгласно тези Правила. Такива събития ще означават без ограничение: епидемии, войни, пожари, наводнения, стачки и блокади, земетресения и други катастрофи от всякакъв вид, както и законова разпоредба, която може да забрани или промени условията на Правилата.

  1. ОТГОВОРНОСТИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ МЕЖДУ ОРГАНИЗАТОРА И ПАРТНЬОРА

13.1 Организаторът на Промоцията/Играта поемат задължението да обработят личните данни, предоставени от участниците в Играта и печелившите (три имена, ЕГН, мобилен телефон, имейл), единствено по повод и във връзка с Промоцията/Играта, съгласно даденото писмено съгласие на участниците, като спазват правилата на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година и Закона за защита на личните данни.

13.2 Писменото съгласие на участниците за обработване на личните данни за регистрация (име, фамилия и мобилен телефон) се предоставя при регистриране на касовата бележка в платформата на Партньора, съгласно условията на участие. С регистрацията си участникът се съгласява да предостави и ЕГН и адрес на Организатора в случай на спечелване на награда.

  1. ИНФОРМАЦИЯ СВЪРЗАНА СЪС ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

14.1. Администратор на лични данни по смисъла на член 4, точка 7 на Общия регламент (ЕС) 2016/679 относно защитата на данните (ОРЗД) на данните, обработвани за целите на организиране и провеждане на Промоцията/Играта, е: търговско представителство Колгейт-Палмолив Адриа, със седалище и адрес на управление: София 1528 София Еърпорт център, бул. Христофор Колумб 64, сграда 1 ет. 1 вх.1 офис 104 с ЕИК по БУЛСТАТ: 121525010 (Организатора).

14.2. Информация за събираните лични данни и целите за тяхното събиране и обработване.

За целите на участието в Промоцията/Играта, Организаторът събира и обработва следните данни на участниците – име, ЕГН, адрес, телефон. Основание за обработване е даденото съгласие на Участника при извършване на регистрация на касова бележка на следния интернет адрес: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, съгласно чл. 6, т. 1, буква а от ОРЗД.

Предоставянето на съгласие за обработване на лични данни е доброволно. Ако участник прецени, че не желае да предостави изисканите от Организатора лични данни, няма да може да вземе участие в Промоцията/Играта.

14.3. Получатели/категории получатели на данните

Личните данни необходими за участието в Промоцията/Играта и получаването на награда – и-мейл адрес, име, адрес за доставка и телефонен номер може да бъдат обработвани от търговски партньори на Организатора, участващи в организацията и провеждането на Промоцията/Играта, както и предоставянето на наградите (като например [наименование на агенцията  и ЕИК], която ще се свързва с печелившите участници от името на Организатора във връзка с уточняване на адреса на печелившия участник, за да може да му предостави наградата). 

14.4. Срокове за обработване/заличаване на личните данни

Освен в случай на оттеглено по-рано съгласие от Участник, данните необходими за участие в Промоцията/Играта  ще бъдат обработвани от Организатора и търговски партньори, участващи в организацията на Промоцията/Играта в срок от 6 месеца, след приключване на Промоцията/Играта.  Личните данни, събрани от печелившите Участници, които са получили своите награди, ще бъдат съхранявани за срок от 11 години след приключване на Промоцията/Играта с цел изпълнение на нашите данъчни задължения за отчетност. След изтичане на посочените срокове, данни се изтриват/ унищожават по надлежен начин.

14.5. Права на участниците като субект на данни

Съгласно ОРЗД Участниците имат право на безплатен достъп до (чл. 15), коригиране (чл. 16) или изтриване (чл. 17) на личните им данни или ограничаване (чл. 18) на обработването. Участниците имат право на преносимост на личните им данни (чл. 20), като да изискат личните им данни да бъдат предоставени в широко използван и пригоден за машинно четене формат както на тях, така и на посочено от тях лице или организация.

14.6. Даденото съгласие за обработване на личните данни необходими за участието в играта може да бъде оттеглено по всяко време съгласно чл. 7, ал. 3 от ОРЗД във връзка с чл. 17 от ОРЗД. Оттеглянето на съгласието няма да засегне законността на обработването на личните данни преди това, но може да доведе до невъзможност Участникът да продължи участието си в Промоцията/Играта (например, ако Участникът оттегли съгласието си преди тегленето на наградите).        

14.7. При въпроси относно обработката на личните данни или в случай че Участник желае да подаде сигнал или оплакване и/или да предяви своите права, може да го направи на следния имейл адрес: [email protected].

14.8. В допълнение Участниците имат право на жалба пред Комисия за защита на личните данни на адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или електронно на публикувания имейл или електронна форма за жалби на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg.

  1. СПОРОВЕ

15.1 Всеки съдебен потенциален спор между Организатора на промоцията и участници в същата се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава, спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.

15.2 Партньорът не носи отговорност в случай на предявена претенция от страна на участник в Промоцията/Играта.

15.3 Организаторъти Партньорът нямат задължение да водят кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди, предявени след приключване на Промоцията/Играта.

Дата на влизане в сила: 01.08.2022

Сподели