Грижа за косата с Revuele

25.09.2019

Със смяната на сезона, косата става чувствителна и има нужда от допълнително подсилване. Честата употреба на стилизанти, всекидневното оформяне на прическа и ежемесечното боядисване, водят до изсушаване и промяна структурата на косъма. Това неизменно причинява накъсване, което се засилва още повече през студените месеци.

За да подсигурим комфорта на косата си, да й придадем здрав и поддържан вид, е добре да се придържаме към продукти, чийто състав съдържа полезни съставки, витамини и специални серуми. Пазарът за козметика изобилства от предложения на различни брандове, но изборът за правилните продукти трябва да се определи преди всичко от специфичните нужди на косата.

 


Активните съставки в серията Keraplex от Revuele, подпомагат възстановяването на косата след термични процедури, подхранвaт я в дълбочина и придават еластичност. Предпазват косъма от накъсване и защитават косата от неблагоприятни външни фактори.


Първа стъпка, в грижата за косата, е правилният избор на шампоан. Възстановяващият шампоан Revuele KERAPLEX съдържа комплекс KeratrixTM, който укрепва косъма из основи и възвръща нормалната му структура.

Балсамът за коса от серията KERAPLEX намалява загубата на влага, увеличава еластичността и подхранва, улеснява разресването и придава допълнителен блясък.

Възстановяващата маска KERAPLEX се бори срещу щетите от топлинно и механично третиране, прави косата мека и гладка.


Термозащитният спрей за коса Keraplex предпазва косата от увреждения, причиненени от висока температура, като създава защитен филм върху косъма. Придава жизненост и здравина.

Цялата серия от продукти KERAPLEX на Revuele ще намерите в обектите на Лили Дрогерие!

 

Сподели