Евелин Костова – новото лице на Лили Дрогерие

03.05.2022

 

Лили Дрогерие има една голяма мисия – да бъде максимално близо до своите клиенти и да им предложи всичко, от което имат нужда. До този момент със задачата бяха натоварени изкусителните  „Ангели на Лили“ – Катрин Тасева, Стефания Колева и Станимира Петрова.

Във всяка жена е скрита  една истинска грация, която знае как да пленява с изящни движения и вроден финес. Там е и актрисата, която умее да експериментира и да се справя еднакво добре в различните ситуации. А дълбоко във всяка от нас е спотаен боец, готов на всичко, за да направи света едно по-хубаво място.

Нашите момичета се справиха страхотно с всяка поставена мисия до грандиозния финал през април, когато Лили Дрогерие отпразнува отварянето на своя юбилеен 100-тен магазин! Благодарим на Катрин, Стефания и Станимира за дългогодишното партньорство.

Време е в главната роля да влезе друг – неустоимата Евелин Костова. Още през май ще стартираме с ново кодово име и ново лице! Евелин ще влезе в ролята на главен агент под прикритие, който възлага месечните мисии.  

Евелин Костова е успешна майка, актриса и жена, която не се плаши от предизвикателствата. Тя е една от главните актриси в българския сериал „Съни бийч“,  участва в редица постановки и е част от журито на „България търси талант“.

Ние, от Лили Дрогерие, вярваме, че силните и можещи жени са истинско вдъхновение, за да превърнем дори ежедневната рутина в мисия  „Красота“!