VZK

VZK
VZK

Нашата кожа заслужава най-доброто! Тя е изложена на вредните влияния на околната среда и всекидневно се сблъсква с редица алергени и агресивни условия. Серията от продукти на VZK е създадена, за да защити, облекчи и подсили функциите на кожата.  

Хидратация

Продуктите са създадени на базата на ценни натурални съставки, като: бадемово и рициново масло; масло от жожоба, маслина и жълта иглика. Съставките се съдържат в голяма част от кремовете за ръце и тяло. Благодарение на чистите масла и леката формула, продуктите създават защитен филм, който не позволява изсушаване и раздразнение на кожата. Подходящи са за всеки член от семейството, като за най-малките има и специално разработена козметика.

Серията предлага и продукти с високо съдържание на пантенол. Пантенолът облекчава кожата, като успокоява сърбежа и спомага за засилване на регенериращите й свойства.  

 

Хиалурон серия

С нормалния ход на времето, кожата губи своята еластичност, а нуждата от допълнителна хидратация става все по-осезаема. Серията с хиалурон на VZK поддържа водния баланс в клетката и хидратира. Като основна съставка на всички продукти, хиалуронът успешно се бори с процесите на стареене.

Серията съдържа: дневен крем с хиалурон; нощен крем с хиалурон; серум против бръчки; крем против бръчки за околоочния контур.

 

Слънцезащита

VZK слънцезащитни продукти осигуряват за дълбока хидратация и защитават от вредните UVA лъчи. Подходящи са за цялото семейство, тъй като осигуряват специална грижа и за най-малките.