Mamma&Baby

Mamma&Baby
Mamma&Baby

Ние от Лили Дрогерие знаем колко е важна грижата за най-малките, затова направихме серия от екологично чисти продукти,  които се грижат за детското здраве от самото раждане – козметика и пелени.

Нежната кожа има нужда от  продукти с изцяло безвреден състав. Козметиката на Mamma&Baby има лека формула, обогатена с множество полезни вещества. Липсата на консерванти и оцветители, прави продуктите подходящи и за всекидневна употреба.

Сред продуктите на Mamma&Baby ще откриете: шампоани и душ гелове за деликатно измиване; кремове и лосиони за чувствителна кожа; клечки за учи; пудра за подсичане, различни видове мокри кърпички.

Вложихме специално внимание в създаването на пелени за последователните етапи от развитието на малкото бебче. Premium бебешки пелени Mamma&Baby са силно попиващи, благодарение на 3D вложка със специален слой, който разпределя течността и предотвратява всяко протичане. Еластичните ластичета дават свобода на малчугана, а прозрачните предпазни лентички дават възможност на кожата да диша! Premium пелените са гаранция за европейско качество на разумна цена!  Здрава кожа - щастливо бебе - доволни родители!