Лили Дрогерие: Въпроси и Отговори
 

Въпроси и Отговори

Възможно ли е плащането с карта в обектите на Лили? Разбира се, всички магазини на Лили Дрогерие са оборудвани с ПОС терминали. Плащане може да извърши с карти DINERS, VISA ELECTRON, VISA, MAESTRO, MASTERS, DINACARD, AMERICAN EXPRESS.

Има ли възможност за закупуване на ваучери за подарък? Съвсем скоро тази услуга ще бъде достъпна във всички обекти на Лили. Информация за пускането на услгата в действие ще бъде публикувана на сайта на веригата.

Как мога да бъда винаги в течение на промоциите, акциите и различните специални предложения в Лили? Най-лесният и достъпен начин за редовно получаване на тази информация е да станете част от нашата база данни. За тази цел трябва да се регистрирате на сайта ни, а ние ще Ви изпращаме информация за всички текущи и предстоящи промоции и активности директно на подадения от Вас електронен адрес. За безплатна регистрация и съответно за отказване от такава, натиснете тук.

В какъв формат мога да разглеждам списанието и каталога на Лили? Лили списание и Лили каталог са във формат PDF, който можете да отворите с помощта на програмата Adobe Reader или с която и да било друга програма, която може да отвори документ във формат PDF. Съществуват и алтернативни програми за отваряне на такива документи, между които можете да изберете.

Как мога да направя рекламация? Най-лесният начин за това е да се обърнете към персонала в обекта, където сте закупили съответната стока. Също така можете да свържете с нас чрез електронен формуляр за рекламация, който можете да намерите в Рекламации.

Нашите маркиКачество на добра цена Нашите марки

Съвети за красота и здраве Фармацевтът съветва

      Всяка кухня крие своите тайни - малките трикове на големите готвачи, вълшебни подправки и разбира......
Една прекрасна мисъл на София Лорен гласи: „Красотата ви отличава от тълпата, интелектът и остроумието......