Lilly Drogerie: Грим тенденции през есенно-зимния сезон
 

Грим тенденции през есенно-зимния сезон

Грим тенденции през есенно-зимния сезон Грим тенденции през есенно-зимния сезон

Една прекрасна мисъл на София Лорен гласи: „Красотата ви отличава от тълпата, интелектът и остроумието създават репутация, но обаянието ви прави неотразими.“ Ние категорично се съгласяваме с това, като ще добавим и още нещо…красотата трябва да се поддържа с подходящи продукти и вълшебни грим трикове.


С настъпването на есенно-зимния сезон, с пълна сила идват и най-новите тенденции при грима. Ще се порадваме на плътни боровинкови цветове, блясък, пастелни тонове и натурално излъчване. През седмицата на модата в Ню Йорк се откроиха всички важни точки за актуален грим. Ние решихме да се спрем на ТОП 3 от тенденциите, които спокойно може да приложите и в своето ежедневие:


   • Натурално излъчване или така наречения sudovy грим


Естествена красота, минимално количество цвят и свежест. През тази зима, един от трендовете е именно такъв – близост до майката природа и съвършена простота.


Ключовата дума тук е „НЮД“ – телесният цвят и всеки друг нюанс, който максимално се доближава до кожата.  Често пъти красотата се крие в обикновените, в малките неща. Ето защо, гигантите в модния бранш заложиха на чистотата и нежното излъчване. Веждите са максимално естествени, дори леко бледи. Зоната около очите е озарена с коректор и хайлайтър. Клепачите са със сенки в цвят нюд или с много лек блясък. Върху скулите има руж в бледо розово. Устните са покрити с гланц.


Съвет: Изравнете тена на лицето си, като използвате продукти с фина текстура – коректор и фон дьо тен. Нанесете малко количество хайлайтър върху клепачите и скулите. Блясъкът трябва да е естествен, сякаш сте погалени от слънцето.


 Предложения за естествен грим от LLUMS:   • Glamour грим


Есен-зима 2018/2019 е бляскава, с преливащи се нюанси и различни отблясъци. Радваме се, че бронзантите ще останат наши верни спътници и през този сезон. Кой каза, че блясъкът не е подходящ за всяка възраст? В точните количества, с точните нюанси и поставен на правилните места, той може да направи истинска магия. Златно и сребърно, метални отблясъци, наслагване на глитери и брокат! И всичко това – навсякъде. Ще го видим по устните, скулите, очите и дори косата.


Предложения за бляскава визия от LLUMS:


 


   • Червено червило


Класика при грима – червено червило и всичките му нюанси. Това е един от цветовете, който никога не излиза от мода, винаги актуален и преди всичко стилен.


Ярко червено, бургунди, цвят марсала или тъмно виолетово – избери в зависимост от цвета на кожата и очите. През тази есен можеш да добавиш солидно количество глос, тъй като водещ е блясъкът.


Един от най-интересните трендове е именно при устните – липсва ясен контур, а червилото е разположено предимно по вътрешната им част.  


Предложения за червила от LLUMS:


 

Лили Дрогерие ви съветва: Не търсете повод, за да се гримирате – доставете си радост, просто ей така! :) 


 

Нашите маркиКачество на добра цена Нашите марки

Съвети за красота и здраве Фармацевтът съветва

      Всяка кухня крие своите тайни - малките трикове на големите готвачи, вълшебни подправки и разбира......
Една прекрасна мисъл на София Лорен гласи: „Красотата ви отличава от тълпата, интелектът и остроумието......