Lilly Drogerie: Грижа и хидратация на кожата
Essie
Въведете e-mail, за да получавате информация за Лили промоции:

Вземете каталог

Preuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalog

ВЗЕМЕТЕ СПИСАНИЕ

Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin

Шок цена

Cряда, 20.12.2017.
ШОК ЦЕНА
-20%
боя за коса
Отстъпката не важи за артикули, които участват в други промоции или имат по-висока отстъпка.

Грижа и хидратация на кожата

Грижа и хидратация на кожата Грижа и хидратация на кожата

Най-голямо внимание се отделя на кожата на лицето, на която влияят както външни, така и вътрешни фактори. Кожата може да бъде чувствителна, дехидратирана, суха, мазна или склонна към акне. Тя се променя с възрастта и за това съществува цяла гама от продукти, които са съобразени с нуждите на различните типове кожа. Зоната около очите е особено чувствителна и затова продуктите за тази област трябва да бъдат с по-малко консерванти и аромати, тъй като има възможност и за контакт с очите.

 

Когато кожата е изложена на слънчева светлина, тя се дехидратира. Могат да се появят различни възпаления, зачервяване, сърбеж, сухота или екзема. Намалява и производството на себум от мастните жлези, което има роля в защитата срещу микроорганизми. Ето защо тя се нуждае от грижи и в това отношение. Правилната грижа за кожата след излагане на слънце включва използването на подхранващи и хидратиращи кремове, които осигуряват оптимална хидратация и предотвратяват изсушаването на кожата (обикновено дневните кремове са отговорни за хидратацията), както и достатъчно подхранване (с натурални масла, които осигуряват еластичност на кожата и които обикновено се съдържат в нощните кремове). Уреата, както и Омега-3 мастните киселини са важна съставка на медикаменти, предназначени за лечението на суха кожа.

 

Неразделна част от грижата за кожата е почистването и тонизирането на кожата. С тях тя се подготвя за нанасянето на крем, който да може да се абсорбира и усвои максимално. Продуктите за почистване и тонизиране на кожата на лицето трябва да се подбират много внимателно в зависимост от типа кожа. Гримът обикновено запушва порите на кожата и затова трябва да се отстранява много внимателно и прецизно в края на деня. Козметичната и фармацевтичната индустрия напредват всеки ден и днес можете да намерите продукти с наночастици, които действат на клетъчно ниво и може да се вкарат в някои части на кожата. 

 

Консултантите в нашите магазини ще ви помогнат да изберете правилните продукти за вашия тип кожа в зависимост от нейните специфични особености и нужди.

Нашите маркиКачество на добра цена Нашите марки

Съвети за красота и здраве Фармацевтът съветва

Най-голямо внимание се отделя на кожата на лицето, на която влияят както външни, така и......
С началото на слънчевите дни е необходимо кожата да се защитава и да се осигури......
Essie