Lilly Drogerie: Излагане на слънце и слънцезащитни средства
Essie
Въведете e-mail, за да получавате информация за Лили промоции:

Вземете каталог

Preuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalog

ВЗЕМЕТЕ СПИСАНИЕ

Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin

Шок цена

Cряда, 20.12.2017.
ШОК ЦЕНА
-20%
боя за коса
Отстъпката не важи за артикули, които участват в други промоции или имат по-висока отстъпка.

Излагане на слънце и слънцезащитни средства

Излагане на слънце и слънцезащитни средства Излагане на слънце и слънцезащитни средства

С началото на слънчевите дни е необходимо кожата да се защитава и да се осигури допълнителна грижа за нея. Според пигментацията кожата се дели на различни видове, които изискват различна защита. Още през пролетните месеци откритите части на тялото са изложени на слънце. Дори и слабото слънце може да предизвика вреди на хора, които са предразположени към алергични реакции и е много важно те да използват продукти със слънцезащитен фактор.

Слънцезащитният фактор (SPF) ни показва колко дълго нашата кожа може да бъде изложена на слънце или колко дълго тя е защитена. Големината на фактора, умножена по броя на минутите, които са необходими на кожата да изгори, дава дълготрайността на защитата на продукта в минути. Например: Ако кожата ви изгаря за 10 минути на слънце и използвате крем с SPF 10, можете да се печете максимално 100 минути. Слънцезащитният Ви продукт трябва да съдържа UVA и UVB защита за двата вида вредни лъчи.

Много производители предлагат богат асортимент от кремове, млека, масла, емулсии и разтвори (под формата на спрейове) със защитни фактори. Продукта, който ще използвате трябва да се избира според типа кожа. За суха и чувствителна кожа се използват кремове, млека и олия, докато за смесена или мазна кожа по-подходящи продукти са емулсия или спрей. Защитните фактори варират от 6 до 50+, като най-високите фактори, се използват за най-чувствителните типове кожа.

В нашите магазини Вие можете да намерите богат асортимент слънцезащитни продукти, както за лицето така и за тялото, за всички възрасти, за всеки тип кожа и от различен ценови клас.

През лятото трябва да избягвате слънцето между 10 и 16 часа, тъй като тогава UVA лъчите са най-силни и може да предизвикат промени в клетките, които в най-лошия случай могат да доведат до меланома (злокачествени кожни заболявания). Използвайте слънцезащитни продукти, толкова често, колкото е необходимо, пийте често вода и носете слънчеви очила и шапка.

След плажа нанасяйте продукт за след слънце (лосион), за да успокоите кожата си, което ще допренесе за по-траен и хубав тен. Поглезете ръцете си с крем за ръце, но не забравайте и балсама за нежни устни, задължително с SPF фактор.

Лили Дрогерии Ви пожелава незабравимо лято.

Нашите маркиКачество на добра цена Нашите марки

Съвети за красота и здраве Фармацевтът съветва

Най-голямо внимание се отделя на кожата на лицето, на която влияят както външни, така и......
С началото на слънчевите дни е необходимо кожата да се защитава и да се осигури......
Essie