Лили Дрогерие: Съвети за красота и здраве
Essie
Въведете e-mail, за да получавате информация за Лили промоции:

Вземете каталог

Preuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalog

ВЗЕМЕТЕ СПИСАНИЕ

Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin

Шок цена

Cряда, 20.12.2017.
ШОК ЦЕНА
-20%
боя за коса
Отстъпката не важи за артикули, които участват в други промоции или имат по-висока отстъпка.
Съвети за красота и здраве

Можете да зададете своя въпрос тук!

Грижа и хидратация на кожата

Грижа и хидратация на кожата Най-голямо внимание се отделя на кожата на лицето, на която влияят както външни, така и вътрешни фактори. Кожата може да бъде чувствителна, дехидратирана, суха, мазна или склонна към акне. Тя се променя с възрастта и за това съществува цяла гама от продукти, които са съобразени с нуждите на различните типове кожа. Зоната около очите е особено чувствителна и затова продуктите за тази област трябва да бъдат с по-малко консерванти и аромати, тъй като има възможност и за контакт с очите.

Още

Излагане на слънце и слънцезащитни средства

Излагане на слънце и слънцезащитни средства С началото на слънчевите дни е необходимо кожата да се защитава и да се осигури допълнителна грижа за нея. Според пигментацията кожата се дели на различни видове, които изискват различна защита. Още през пролетните месеци откритите части на тялото са изложени на слънце. Дори и слабото слънце може да предизвика вреди на хора, които са предразположени към алергични реакции и е много важно те да използват продукти със слънцезащитен фактор.

Още

Как да засилите имунитета

Как да засилите имунитета Имунитетът може да бъде нарушен поради различни причини - неправилно хранене, стрес, безсъние, тютюнопушене, прием на алкохол, бързи промени във външната температура... В съвременния свят, големия брой на свободните радикали влияят на нашите тъкани. Всичко това води до отрицателно въздействие върху броя и дейността на имунните клетки и оставя място за атаката на микроорганизми, т.е. вируси, бактерии, гъбички, паразити и приони. За това е много важно да се поддържа имунната система, особено при деца, бременни жени и възрастни хора, които определено са по-податливи на тези влияния.

Още
Essie