Лили Дрогерие: Съвети за красота и здраве
 
Съвети за красота и здраве

Можете да зададете своя въпрос тук!

Сгответе с Лили Дрогерие и Металац Посуде!

Сгответе с Лили Дрогерие и Металац Посуде! Всяка кухня крие своите тайни - малките трикове на големите готвачи, вълшебни подправки и разбира се…верни помощници! Щастливи сме, че в готвенето имаме силен съюзник, като Металац Посуде!

Още

Грим тенденции през есенно-зимния сезон

Грим тенденции през есенно-зимния сезон Една прекрасна мисъл на София Лорен гласи: „Красотата ви отличава от тълпата, интелектът и остроумието създават репутация, но обаянието ви прави неотразими.“ Ние категорично се съгласяваме с това, като ще добавим и още нещо…красотата трябва да се поддържа с подходящи продукти и вълшебни грим трикове.

Още

Моята коса през есента

Моята коса през есента Скъпи дами, дойде време да кажем „чао“ на лятото и да поздравим есента с гореща усмивка. Със сигурност повечето от нас са със смесени чувства, но рязкото захлаждане и физиологичните промени, като падането на косата, цепенето на ноктите и сухата кожа, не бива да ни плашат! В живота всичко има своя цикъл – косата също! Именно затова, преходният сезон изисква полагането на специални грижи и използването на качествени, подхранващи продукти.

Още