Въведете e-mail, за да получавате информация за Лили промоции:

Политика за поверителност

Обща информация

Ние в Lilly Drogerie АД гледаме сериозно на поверителността в отношенията си с Вас. Тъй като събираме различни данни за посетителите, бихме искали да разберете условията, при които записваме, съхраняваме и използваме Вашите данни. Политиката ни за поверителност обяснява каква информация събираме, как я използваме и обменяме. Тази политика важи за сайта www.lillydrogerie.bg, независимо дали данните са наша собственост, или пък са собственост на някои от нашите партньори или членове на дилърската ни мрежа.

Данните, които събираме

При събирането на лични данни за потребителите, нашата основна цел е да Ви предоставим най-добрата и полезна информация и услуги. За функционирането на някои от тези услуги е необходимо да ни предоставите лични данни. Става дума за достъп до абонаментни услуги, възможността да изпращате рекламации, биография, кандидатстване за работа, участие в промоции или игри, както и абонамент за електронни бюлетини.

Събраните данни

Когато разглеждате сайта ни www.lillydrogerie.bg без да сте се регистрирали за някоя от нашите онлайн услуги, то Вие го правите анонимно. В този случай не събираме лични данни за Вас, като име и фамилия, адрес, телефон или електронна поща. Софтуерът ни обаче използва т.нар. бисквитки (cookies) за събиране на информация за начина на използване на интернет страницата. По групов принцип се събират и следят данни за сървъра, към който е включен Вашият компютър, вида на браузъра ви (например Firefox или Internet Explorer), както и за участието Ви в наши анкети. Тези данни се използват за ограничаване на гласуването до едно от даден IP адрес, респективно статистическите данни за интернет търсенето.

Регистрация за онлайн продукти и услуги

За да Ви предоставим определени продукти или услуги онлайн, вероятно ще Ви помолим доброволно да ни предоставите някои лични данни, включително и адреса на електронната Ви поща или телефонен номер за кореспонденция и връзка, участие в онлайн анкети, получаване на съобщения за нови продукти или за данни при рекламация.

Използване на данните

Не е изключено да използваме предоставените от Вас данни, за да Ви предоставим някаква услуга или за да отчетем интереса на клиентите към различни услуги, за да Ви информираме за наши продукти и услуги. Ако ни предоставите адреса на електронната си поща или пък вече сте го направили, или пък го получим от друг източник, може да Ви изпращаме предложения по електронната поща. Тази предложения може да се базират на предоставените от Вас данни при първия ни контакт, на анкетите, на данните, които свидетелстват за потребителското търсене или начина на живот, както и на данните, достъпни чрез външни източници, като търговци и маркетингови организации. Когато Ви изпращаме съобщения по електронната поща, ще установим подробности за нея, например, приема ли графични html писма. Ако пощата Ви е настроена така, че да приема писма във формат html, може да започнем да Ви изпращаме графични html писма по електронната поща.

Трябва да Ви информираме, че няма да предоставяме електронния Ви адрес на деловите си партньори, но е възможно да Ви изпращаме писма от тяхно име. Ако обаче се възползвате от някое от предложенията на нашите партньори, Вие може да станете негов клиент и той вече ще Ви изпраща съобщения независимо от нас. В този случай ще трябва да го информирате лично, че не желаете да получавате съобщения от него.

Ние си поставяме целта да Ви изпращаме единствено уместни и полезни за Вас предложения. Те се изготвят със съзнанието, че сме длъжни да защитим сигурността и поверителността на личните данни на нашите клиенти. Във всеки момент Вие можете да се откажете (opt-out) от електронните ни бюлетини чрез линка, който е наличен във всяко изпратено от нас писмо.

Деца

Не използваме страницата на www.lillydrogerie.bg за събиране на данни на деца под 14 годишна възраст, нито за продажбата на продукти или услуги на същите.

Свързани интернет страници

Трябва да знаете, че други интернет страници, които можете да посетите чрез линкове от сайта www.lillydrogerie.bg, може да са с различни правила за поверителност от нашите.

Промени на декларацията за поверителност на интернет страницата www.lillydrogerie.bg

Всички промени в нашата Декларация за поверителност ще бъдат публикувани тук, за да сте напълно информирани за защитата на данните Ви, както и за възможностите за избор, които Ви предлагаме по отношение на използването на личните Ви данни за маркетингови цели.

Нашите маркиКачество на добра цена Нашите марки

Съвети за красота и здраве Фармацевтът съветва

Най-голямо внимание се отделя на кожата на лицето, на която влияят както външни, така и......
С началото на слънчевите дни е необходимо кожата да се защитава и да се осигури......