Въведете e-mail, за да получавате информация за Лили промоции:

Вземете каталог

Preuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalog

ВЗЕМЕТЕ СПИСАНИЕ

Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin

Шок цена

Всяка сряда
ШОК ЦЕНА
-20%
на определена
категория продукти

ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ И РЕМИНГТОН

Условия за участие в лоялна програма

„ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ И РЕМИНГТОН“

В периода от 15.09.2016 г. до 15.01.2017 г. (включително), за всяка покупка в магазини от веригата Лили Дрогерие на стойност минимум 12лв. ( на една касова бележка или фактура) получавате 1 бонус точка под формата на стикер – цвете Лили, като за всеки платени 12 лева получавате 1 бонус точка.  Промо точки се получават само непосредствено при заплащане на покупката на касите на съответния обект на Лили. Всеки стикер е равен на 1 бонус точка. Бонус стикерите (бонус точки) се събират в колекционерска карта, която можете да получите безплатно в обект на Лили Дрогерие .

Срещу събраните бонус  точки в 1 колекционерска карта , един от следните 5 ел. уреда на Ремигтон може да бъде закупен на специална цена с 50% намаление от редовната цена:

- 1 бр. Сешоар Remington Silk AC9096

- 1 бр. Преса за коса Remington Silk S9600

- 1 бр. Мултистайлър Remington S8670

 

- 1 бр. Комплект за оформяне Remington PG6130

 

- 1 бр. Уред за извиване на мигли с подгряване Remington REVEAL EC300.

 

Една колекционерска карта можете да използвате за събиране на бонус точки само за 1 продукт на специална цена. Продукт на специална цена с 50% намаление може да бъде закупен само срещу представена Колекционерска карта със събрани в нея необходим брой бонус точки – стикери с цвете Лили. При закупуването на избрания от вас продукт на специална цена, предавате попълнената карта на служител на касата.

Валидни за участие са само бонус точките, получени в обект на Лили Дрогерие при покупка, направена в периода на програмата 15.09.2016 г. до 15.01.2017 г. Специалните цени на включените в програмата продукти са валидни от 15.09.2016 г. до 15.01.2017 г.(включително) или до изчерпване на количествата. Всички цени на продуктите, посочени в колекционерската карта са с ДДС. Всеки продукт, включен в програмата може да бъде закупен свободно и на редовна цена. Промо точките не могат да се заменят, важат само в рамките на програмата и нямат паричен еквивалент. Програмата и бонус точките са валидни само на територията на Република България.

Гаранция: Гаранционния срок е посочен за всеки продукт.  В опаковката на всеки продукт има гаранционна карта.  За да се възползвате от гаранционния сервиз е необходимо след покупка да съхранявате касовата бележка с датата на покупка на продукта.

Повече информация за настоящата програма може да получите във всеки обект на Лили Дрогерие или на фейсбук страницата на адрес https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG/  и на сайта на Лили Дрогерие: http://www.lillydrogerie.bg/

Организатор на програмата е Лили Дрогерие ЕООД, ЕИК 201035329, с адрес гр. София, ул. “Иван Денкоглу” 26, ет. 2

Нашите маркиКачество на добра цена Нашите марки

Съвети за красота и здраве Фармацевтът съветва

Най-голямо внимание се отделя на кожата на лицето, на която влияят както външни, така и......
С началото на слънчевите дни е необходимо кожата да се защитава и да се осигури......