Лили Дрогерие: BABYLILLY ПРОМОЦИИ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЯНУАРИ
 
MAMMA & BABY CLUB ПРОМОЦИИТЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЯНУАРИ.

Скъпи приятели на програмата babylilly

     

Август е тук, а с него и новите предложения за вашите сладки мъничета. Възползвайте се от отстъпки и страхотни намаления само през този месец. Лятото е ваше, затова го споделете с любимите си хора на любимите места!

 

 

 

 


Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!

-35% отстъпка от Nivea Baby, Бебешки мокри кърпи, 63 бр.:  

 

Nivea Baby бебешки мокри кърпи са специално разработени за бебешка кожа, която се нуждае от допълнителна грижа и защита по време на почистването. Те са напоени с нежен подхранващ крем с невен. Осигуряват незабавно облекчение от дискомфорта и пълно почистване на седалището на бебето, поддържат естественото ниво на pH на кожата. Почистват и освежават чувствителната бебешка кожа

Като член на лоялната програма Mamma&Baby Club спестявате: 1,90 лв. от редовната цена.

Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!
 
-25% отстъпка от редовната цена на Avent, Залъгалка за през ноща, 2 бр/оп, 0-6 мес./6-18 мес. :
 
Philips Avent притежават симетрична форма, която подпомага естественото развитие на небцето, венците и зъбките. Благодарение на гъвкавия биберон бебето се успокоява и задоволява рефлекса си за сучене. Залъгалките са изработени от силикон, без вкус и мирис, като не съдържат бисфенол-А и са безопасни за Вашето бебе.
 
Като член на лоялната програма Mamma&Baby Club спестявате: 3,74 лв. от редовната цена.

 

 

 

 

Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!

-20 % отстъпка от редовната цена на Бочко Препарат за миене на бебешки съдове, 500 мл.:


Нежната почистваща формула на препарата Бочко ефективно отстранява остатъците от мляко и храна от бебешките съдове и принадлежности (биберони, залъгалки, шишета, миещи се играчки). Съдържа биоразградими съставки, които са напълно разтворими във вода. Препаратът е грижовен и към ръцете по време на миене. Благодарение на вложения в препарата глицерин, задържа влагата в кожата и я оставя мека и гладка.


Като член на лоялната програма Mamma&Baby Clubспестявате:0,56 лв. от редовната цена.

Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!
-20% отстъпка от редовната цена на Mamma & Baby, Нежен бебешки крем, 150 мл.:
 
Меката и нежна формула на крем Mamma&Baby със зехтин  и бадемово масло, подхранва и успокоява чувствителната бебешка кожа, оставяйки я напълно омекотена. Клинично и дерматологично тестван.
 
Като член на лоялната програма Mamma&Baby Club спестявате: 0,60 лв. от редовната цена.
Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!

-19% отстъпка от редовната цена Mamma & Baby Душ гел, 200 мл.: 


Mamma & Baby, душ гел е клинично и дерматологично тестван продукт, без добавен сапун, с неутрално PH. Почистващата формула е обогатена с екстракти от маслина и алантоин, които успокояват чувствителната бебешка кожа и я предпазват от раздразнения и изсушаване. Подходящ за всекидневна грижа за деликатната бебешка кожа.


Като член на лоялната програмаMamma&Baby Clubспестявате:0,44 лв.от редовната цена.Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!

-17% отстъпка от редовната цена на Hipp COMBIOTIC 2, Преходно мляко, 800 г. :
 
Hipp 2 Combiotic Преходно мляко за кърмачета съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури. То насърчава развитието на здравословната микрофлора, благодарение на пребиотичните влакнини. Млякото е с омега-3 мастни киселини, особено важни за развитието на мозъка и нервните клетки и по този начин, необходими за здравословния растеж на бебето. Млякото е лесно смилаемо и добре засищащо. Съставено е от ценно биологично мляко и органични съставки.


Като член на лоялната програма Mamma&Baby Club спестявате: 5,70 лв. от редовната цена.