Лили Дрогерие: BABYLILLY ПРОМОЦИИ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЯНУАРИ
 
MAMMA & BABY CLUB ПРОМОЦИИТЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЯНУАРИ.

Скъпи приятели на програмата babylilly


Не пропускайте празничните намаления на Mamma&Baby Club през месец декември! Възползвайте се от коледни оферти, избирайте между познати и любими марки, пазарувайте, и трупайте цветчета в своята карта LILLY ClUB!

 


Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!

30% отстъпка от редовната цена на NIVEA BABY защитен бебешки крем от вятър и студено време, 50 мл.:


NIVEA BABY е крем, който защитава нежната детска кожа от вятър и студ. Той съдържа екстракт от невен и пантенол, предотвратява зачервяванията и попива изключително бързо. Създава надежден защитен слой, който поддържа естествения воден баланс на кожата.


Като член на лоялната програма Mamma&Baby Club спестявате: 2,06 лв. от редовната цена.

Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!

20% отстъпка от редовната цена на Milupa Млечна каша, различни видове 250 мл. :

 

Млечните каши Милупа са чудесен източник на енергия и жизненоважни вещества, които са необходими за бързия растеж и развитието на Вашето бебе. Зърнена каша с адаптирано мляко, е специално разработена за здравословното израстване и развитие на бебето. Осигурява пълноценното му хранене. Млечната каша не съдържа глутен, оцветители, аромат и е без консерванти.

 

Като член на лоялната програма Mamma&Baby Club спестявате: 1,70 лв. от редовната цена.

 

 

 

Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!

20% отстъпка от редовната цена на мляко за малки деца Hipp COMBIOTIC 2, Преходно мляко, 600 г. :


Hipp 2 Combiotic Преходно мляко за кърмачета съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури. То насърчава развитието на здравословната микрофлора, благодарение на пребиотичните влакнини. Млякото е с омега-3 мастни киселини, особено важни за развитието на мозъка и нервните клетки и по този начин, необходими за здравословния растеж на бебето. Млякото е лесно смилаемо и добре засищащо. Съставено е от ценно биологично мляко и органични съставки.


Като член на лоялната програма Mamma&Baby Club спестявате: 4,80 лв. от редовната цена.

 

Поглези се и преоткрий красотата на своята коса!

20% отстъпка от редовната цена на Avent, Залъгалка за през ноща, 2 бр/оп, 0-6 мес./6-18 мес. :


Philips Avent притежават симетрична форма, която подпомага естественото развитие на небцето, венците и зъбките. Благодарение на гъвкавия биберон бебето се успокоява и задоволява рефлекса си за сучене. Залъгалките са изработени от силикон, без вкус и мирис, като не съдържат бисфенол-А и са безопасни за Вашето бебе.Като член на лоялната програма Mamma&Baby Club спестявате: 2,90 лв. от редовната цена.