Въведете e-mail, за да получавате информация за Лили промоции:

Вземете каталог

Preuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalogPreuzmite katalog

ВЗЕМЕТЕ СПИСАНИЕ

Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin

Шок цена

САМО ДНЕС
ШОК ЦЕНА
-20%
шампоани. балсами и маски за коса
Отстъпката не важи за артикули, които участват в други промоции или имат по-висока отстъпка.

Програма за лоялност Mamma&Baby

Мили приятели,
Верига магазини Lilly Drogerie има удоволствието да ви покани да станете част от програмата за лоялни клиенти Mamma & Baby Club.

Mamma & Baby Club е програма, специално създадена за най-малките и техните родители, в рамките на която всеки месец членовете могат да се възползват от различни промоционални активности на продукти за бебето. В нея могат да се включат всички семейства с деца до 3-годишна възраст.

Какво е предимството да стана член на програмата?

Пазаруването с карта “Mamma & Baby Club” в Lilly Drogerie осигурява още по-атрактивни цени и предложения за бебешки продукти на семействата с бебета и малки деца. Картата “Mamma & Baby Club”  дава възможност да пазарувате на по-ниски цени и едновременно с това да се наслаждавате на всяко посещение в Lilly Drogerie.

Как да се присъединя към клуба?

За да станете член на лоялната програма “Mamma & Baby Club” е необходимо: 

  1. Да попълните формуляр-заявление за участие в програмата “Mamma & Baby Club”, който можете да получите от всеки обект на Lilly Drogerie; 
  2. Да предадете попълнения формуляр на касата и да получите веднага своята карта. Картата може да се използва веднага след получаването и.
  3. Да покаже за справка на касиера акта за раждане на детето или копие от акта.

 Колко време след подаване на заявлението за участие в програмата ще мога да се възползвам от специалните предложения на Mamma & Baby Club?

Веднага след подаване на заявлението за участие в програмата “Mamma & Baby Club”  можете да се възползвате от специалните предложения на определени артикули за бебето в програмата “Mamma & Baby Club”. Индивидуалната карта ще получите само след като сте попълнили заявление коректно.

Какво да очаквам, когато отида да си взема индивидуалната карта Mamma & Baby Club”?

Всеки нов член на програмата “Mamma & Baby Club” получава индивидуална карта, с която всеки месец може да пазарува на специални цени определени продукти за бебето.

Освен това всеки нов член получава ваучер „Добре Дошли“, срещу който ще получи пакет с пелени.

Как да ползвам картата за лоялност и как да разбера кои продукти са със специални цени за членовете на лоялната програма?

Всеки притежател на картата за лоялност “Mamma & Baby Club”  има възможност всеки месец да закупува на специални преференциални цени продукти, които участват в промоцията по програмата “Mamma & Baby Club” за съответния месец. Отстъпките се получават срещу предоставянето на карта за лоялност “Mamma & Baby Club”.

Информация за продуктите със специално предложение за членовете на програмата за конкретния месец може да бъде намерена на място в обектите Lilly Drogerie, на уеб сайта на Lilly Drogerire www.lillydrogerie.bg, както и в ежемесечната брошура, издавана от Lilly Drogerie. 

При желание, всеки член на лоялната програма може да получава и електронен бюлетин, в който са посочени всички артикули със специална цена за членовете на програмата.

Очакваме ви!

Екипът на Lilly Drogerie

Нашите маркиКачество на добра цена Нашите марки

Съвети за красота и здраве Фармацевтът съветва

Най-голямо внимание се отделя на кожата на лицето, на която влияят както външни, така и......
С началото на слънчевите дни е необходимо кожата да се защитава и да се осигури......